עוד דברים מעצבנים שנזכרתי בהם

עוד דברים מעצבנים שנזכרתי בהם

תאמינו לי, זה לא שזכרונות האיימה מהלקוחות רודפים אותי יום ולילה פשוט... אני נזכרת כל פעם בעוד קטעים שפשוט עושים חשק לצרוח: מכירים את המצב הזה, שאתם ניגשים לשולחן שנראה שרוצים להזמין, והם עונים לך: "זה בסדר, אנחנו נחכה כבר למלצרית שלנו" ? לי זה קרה לא פעם ולא פעמיים, ובעיקר במקרים בהם אני הייתי המלצרית שלהם, אבל משום מה הם החליטו שמי שהושיבה אותם היא המלצרית שלהם, ואך ורק היא יכולה לקחת מהם הזמנה. אותו דבר קורה כשבאמצע הלחץ מבקשים ממך "לקרוא למלצרית שלנו", וכשאתם מציעים לעזור הם מתעקשים שרק המלצרית שלהם נחוצה כאן - בדרך כלל על מנת להביא להם כוס מים או משהו בסגנון. כנ"ל לגבי חשבון - נתקלתי באי אלו לקוחות שלא נתנו לי לקחת מהם את החשבון בטענה שאני לא המלצרית שלהם. אולי אני נראית רומניה, אבל אני גם לא וגם לא גנבת. תהיו בטוחים שהכסף יגיע ישירות למלצרית שלכם וממנה ישר למנהל המסעדה. איך יש אנשים שלא קולטים את זה?! סיפור אחר: גברת אחת מבקשת כוס מים. כ-ו-ל-ם בשולחן שומעים שהיא מבקשת, אבל נזכרים שגם הם רוצים רק אחרי שהבאתי לה. אולי הם חושבים שאני לא יכולה להביא שתי כוסות מים ביחד. או אנשים שמבקשים כוס קולה, ושניה אחרי הם שוב מבקשים - ולא כי הם שכחו שביקשו, אלא כי הם חושבים שאם לא הבאתי להם את הקולה תוך דקה אני בטח שכחתי. והאנשים שמזמינים קפה ומבקשים "עכשיו מיידי", ומתלוננים שעוברת דקה והם לא מקבלים אותו - תסלחו לי באמת שאני לא מכונת קפה ניידת שמייצרת קפוצ'ינו בזמן שיא במקום! ויש כמובן את האנשים שמשנים לנו את התפריט... מבקשים את המנה בלי חסה ובלי פטריות אבל עם ביצים ועם טחינה - שבמקרה האחרון זה די בעייתי היות ש- א נ ח נ ו ל א מ ס ע ד ה מ ז ר ח י ת !!!! אנחנו רשת חלבית מוכרת עם תפריט שגובל ביוקרתי. מאיפה אנשים מביאים את הרעיון שיש לנו טחינה, חומוס וזעתר?! מילא שמבקשים צ'יפס, אבל טחינה? ועוד מתפלאים שאין ושואלים איך זה. מזכיר לי את אלו שבאו לבורגר ראנץ', שם עבדתי בנעורי, וביקשו פיצה. ואפרופו בורגראנץ' (משחק מילים קטן): קורה לא מעט שאני מוציאה מנות (בעיקר שתייה) לכמה שולחנות ביחד. תמיד יש את החוכמולוג שחושב שהוא הלקוח היחידי במסעדה, וישר יגיד ש"אבל לא הזמנתי מילקשייק וקפוצ'ינו! למה הבאת?", וזה מזכיר לי את החייל הטיפש שהזמין יחד עם חבריו ארוחת ראנץ', ובעוד אני ועמיתי מכינים להםאת הארוחות על המגשים, האדיוט ניגש לאחד מהמגשים המוכנים, חפן בידו כמות נדיבה של צ'יפס ובעודו לועס אמר ש"אבל הזמנתי בלי עגבניה - לא בלי חמוצים!". כמובן שעניתי "חשבת שאולי זו לא הארוחה שלך?" (היו בסניף 6 אנשים לפחות שחיכו לארוחה, והאדיוט בלי לחשוב בכלל מתחיל לאכול!). כמובן שבעל הארוחה דרש שנחליף לו את הצ'יפס (ובצדק), ובכלל - זו הייתה בהמות לשמה. בבבההההה. טוב, קיטרתי מספיק, נוסיף רק עוד משהו קטן שאותי קצת מצחיק וקורה לא מעט - נתקלתם באנשים שאומרים טונה בחולם? די משעשע, לא? ושוקולית - איך שאנשים מבטאים את המנות התאיילנדיות... נכון מצחיק?

Anna Karenina

New member
וואו.

את ממש יכולה לכתוב ספר מכל הסיפורים שלך.
וזה עם הבחור ההוא מהבורגר ראנץ', שהתחיל לאכול...פשוט מדהים לשמוע על אנשים כאלה, שבטוחים שהמלצרים נולדו ונועדו כדי לשרת אותם, ורק אותם! אההממ...בהצלחה בהמשך, אני חושבת..

למעלה