אוקי, אולי כדאי לעשות קצת סדר
בדברים....... אז ככה, כשחשבתי על זה, גם בעבודה שלי יש פלורוסנטים, הרבה כאלה. חשבתי שאולי זה יכול להיות, כמעט השתכנעתי שזו הסיבה... למה כמעט?... אתמול התגלתה על הפנים של גאיה הכלבה שלי, מעין אדמומיות כזאת, בכמה חלקים בגוף, כולל על השפה וליד האף, במקומות שאני מקרבת את הפנים שלי אליה.... בכל מקרה, הלכתי לוטרינר שקבע, אחרי שלקח דגימה ובדק תחת מקרוסקופ, שזוהי פטריה נפוצה בכלבים, שאינני זוכרת את שמה (צאמפ, אולי אתה זוכרת את שמה, דברנו על זה לפני כמה זמן) שהוא בעיקרון חיידק פעיל אבל שקט, ברגע שהוא מצטבר בקפלים של העור, כמו שיש לגאיה על השפה, אז הוא הופך להיות "אלים" וליצור דלקות ולהתפתח לעוד חלקים בגוף. בכל מקרה,הוא אמר שהפטריה הזאת היא מדבקת לאנשים ואז נפל לי האסימון.................... מיד הראתי לו את היד והוא מיד קבע שנדבקתי ממנה....... בכל מקרה, כנראה שהלופוס אולי לא כל כך אשם בזה........... וגם לא מנורת הפלורוסנט........ קשה לקבוע, כי הרופא עור שהלכתי אליו, מיד הסכים איתי שזה מהלופוס... אבל במחשבה שניה- לא אמרתי לרופא שאני מגדלת בע"ח.... אולי אם היתי אומרת זה היה משנה את התמונה. ומאיפה גאיה נדבקה? הוא אמר עוד, שזו פטריה של חתולים בעיקר, כנראה קבלה את זה מאחד החתולים שבחצר....ואני נדבקתי ממנה.... ומה באמת אני חושבת? אולי יש לי הקלה מסויימת שזה לא מר לופוס.... אולי פשוט נוח לי לחשוב ככה, כי אני כל כך מאמינה שהלופוס הניח לי לכמה שנים וכל כך רוצה שזה ימשך... אולי זו באמת הדבקות מפטריה, לוטרינר פשוט לא היה ספק שמדובר בהדבקות. לא יודעת מה לחשוב... בכל מקרה בעוד שלושה שבועות יש לי עוד תור אצל הרופא עור ונראה מה הוא יגיד....