עוד דג - לילדים שאוהבים
והפעם... מושט בתנור. פשוט שימנתי תבנית התנור בשמן זית ושום, מרחתי את הדג בשמן זית ותבלין תיבולית נוזלי שום פטרוזיליה (נדמה לי של קנור) או בשום כתוש, והכנסתי עלה רוזמרין לבטן של על דג (לא חובה - לא כל הילדים אוהבים את הריח). ולתנור, כחצי שעה (לסובב מדי פעם את הדג) ועוד מס' דקות לכל צג תחת הגריל של התנור עד שהעור נהיה כהה ו"קריספי"
והפעם... מושט בתנור. פשוט שימנתי תבנית התנור בשמן זית ושום, מרחתי את הדג בשמן זית ותבלין תיבולית נוזלי שום פטרוזיליה (נדמה לי של קנור) או בשום כתוש, והכנסתי עלה רוזמרין לבטן של על דג (לא חובה - לא כל הילדים אוהבים את הריח). ולתנור, כחצי שעה (לסובב מדי פעם את הדג) ועוד מס' דקות לכל צג תחת הגריל של התנור עד שהעור נהיה כהה ו"קריספי"