עוד דוגמאות :)

כפיר+

New member
עוד דוגמאות :)

בעצם עוד דוגמא אחת. גם לייטווייב אם היה למישהו ספק, פעם הבאה נשלח משהו ממאיה.

1980

New member
כנס לפה!!!

אני לא מאמין שעם מידול כזה בלייטווב אתה לא מצאת עבודה. אולי לא חפשת לך לחברה הזאת יש שם אחד בשם כפיר רם תראה לו את העבודות שלך. אני דיי בטוח שיקבלו אותך לשם! www.adventure-publishing.com

כפיר+

New member
ת´שמע.....

למען האמת הייתי אמור כבר לעבוד שם, לפני משהו כמו חודשיים-אבל כהגדרת המקום "דברים משתנים" ,ומה לעשות אין להם דרישה לאנשים נוספים. די משביז...

aii_aii

New member
בינוני בקושי...

נכון ש- poser זו תוכנה די קלה ונוחה אבל לפחות תעשה בה שימוש קצת יותר מיקצועי ולא רק לשים דמות ולשחק קצת עם התאורה.

3D man

New member
מה?

אם את ה לא בנית את הדמות אז אתה לא תמצא עבודה חלק גדול בלהיות אנימטור זה לבנות את הדמות שלך. אם הדמות שיש שם היא מפוזר, אז אתה מבזבז את הזמן שלך תעבור לתוכנה מיקצועית כמו MAX, ואם אתה באמת רוצה להיותטוב אז תעבור לMAYA

כפיר+

New member
בוא´נה אתם חבורת מטומטמים!

ממש עיצבנתם אותי! זה מודל שלי! -מצורפת הוכחה- כל המודלים שאני שלחתי/אשלח לכאן הם מודלים שבניתי מאפס! 2 דברים: 1. אני דורש התנצלות! 2. המבין הגדול שקורא לעצמו 3די מאן-מסתבר שלא מבין כלום-מה זה משנה עם איזו תוכנה אתה עובד בכלל?! מה שחשוב זו היצירה הסופית-מה גם שלפי ה"יצירות" שלך רואים שאתה לא מבין גדול... אל תדאג גם עבודות שלי במאיה תראה... בתודה ובכבוד ר-ב !

3dba

New member
למה אתה מתעצבן אם אתה כל כך טוב?

נא הסבר את ההוכחה שצירפת

כפיר+

New member
אם היית עובד על משהו כל כך הרבה זמן

ואחר כך היו אומרים לך שלקחת את זה ממקום אחר היית מבין. הסבר להוכחה: המודל של פוסר הוא MESH כאן אתה רואה שהמודל מורכב מסאבפאטץ´ ושמתי גם את המצב הפוליגונאלי שלו וגם את הפאטץ´-מה שלא יכול להיות הגיוני בכלל עם האובייקט של פוסר. חוץ מזה שלאובייקט של פוסר יש איבר נוסף. :) ותודה על המחמאה.

dor_ian

New member
ליכלכתם בענק!!! ../images/Emo31.gif

במקרה אני מכיר את כפיר הכרות אישית וזוכר טוב טוב את היום שהוא קיבל את לייטווב ואת המודלים הראשונים שעשה ועד לדברים המדהימים שהוא עושה כיום. אני לא סנגור של אף אחד אבל להאשים אותו בזיוף בהחלט מעלה את הפיוזים, מגעיל ומרושע. וכל הכבוד לכם, מעניין אם כל מי שבאמת מוכשר לא בינוני יעלה עבודות, תאשימו אותו בזיוף ואז נראה מי ישאר בפורום הזה. ישארו כאן חבורת ילדים שרק יודעים לקטול ולהשאר למטה בשוליים. חומר למחשבה!!!

3dba

New member
וואה וואה!

איזה עצבים מזה משנה מי אומר מה ,אם אתה נהנה מזה אולי גם עובד בזה צא מרגישות הזאת ,תמיד יהיה מישהו יותר טוב ממך ,אז די להתרגש כל כך זאת לא דרך טובה להתמודד בתעשיה המצחינה הזאת שכל מה שרוצים לעשות בה זה לדקור אחד את השני בגב. דרך אגב לכל אוהדי המנגה ב10.8 יש ערב מנגה בלווין 4 סרטים ברצף ,ולהלן ההודעה ביפנית: yoka hachi getsu no ka youbi wa magnga eiga ga tkusan arimasu.

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif חברים הויכוח לא במקום!

למי שחושב שכפיר מתחזה שישמור את זה לעצמו, אלא אם הוא יכול להוכיח חד משמעית שראה את אותה עבודה שנעשתה ע"י מישהו אחר. לא מקבלים עבודה או כסף אם כותבים את זה כאן והיתי מצפה לראות קצת יותר פרגון מכל הצדדים, בסה"כ כולם נפגשים פה בשביל אותה מטרה (אני מקווה). כפיר העבודות יפות מאד דרך אגב כמו שציינתי בעבר. אני מצפה לגישה יותר בוגרת מכולם צר לי אבל זה לא קייטנה בידורית פה לחופש הגדול. מי שיש לו חשבונות אישיים שיסגור אותם מחוץ לפורום בבקשה.

3D man

New member
הוטעתי

שלום לכולם לא התכוונתי להאשים אף אחד בזיוף, פשוט היתה תגובה לתמונה שאמרה שהדמות נוצרה בPOSER אז תעיטי מצטער... אחלה עבודה בנאדם אתה צריך למצוא סטודיו שיקח אותך מהר אתה מתבזבז

3D man

New member
תיקון טעות

בהודעה הקודמת כתוב תעיטי שבעצם היה צריך להיות כתוב טעיתי:) אופס...

eldarinn

New member
גם הציפור חמודה ../images/Emo45.gif

ה-WIREFRAME הדהוי מוסיף המון.

eldarinn

New member
יופי ../images/Emo45.gif אני שמח שכולם נרגעו...

לגבי המודל - חומד של אובייקט רק שנראה לי שאת מיפוי הטקסטורה היה עדיף שתעשה עם PROJECTION על כל חלק לחוד - זה נראה קצת "מרוח" על האזניים.

aii_aii

New member
כנראה טעיתי...

מה לעשות גם אני בן אדם , אז , אני מקווה שכפיר יקבל את התנצלותי אין ספק שהוא הרוויח אותה בגדול. לפחות תסתכלו על הצד החיובי - יותר אנשים נענו לראות את העבודה ולהגיב.

למעלה