עוד דוויז'יות ב-UFC-רעיון טוב?

t-man

New member
עוד דוויז'יות ב-UFC-רעיון טוב?../images/Emo183.gif

UFC גדלים בכל שנה עם ביקוש ליותר ויותר תוכניות ואירועים עם עשרות לוחמים במשקלים שונים,לוחמים מצויינים שבגלל מגבלות של ה-UFC לא יכולים להתחרות במשקל הנכון שלהם שבו הם יכלו לפרוח(ויש לא מעט דוגמאות של מתחרים שרידו דוויז'יה והיום מועמדים לאליפות באותו משקל). כידוע אירגון WEC נתמך על ידי ה-UFC ומכיל בתוכו את הדוויז'ה Featherweight ואת הדוויז'יה Bantamweight ויש אירגונים כמו פרייד(שנסגר) ו-K1 שיש להם את דוויז'יה Super heavyweight. השאלה האם יש צורך בעוד דוויז'יות ב-UFC?

JayneCobb

New member
אני בעד

FEATHERWEIGHT כי יש המון לוחמים במשקלים נמוכים מ 155 פאונד שפשוט להעלות אותם במשקל זה ביזבוז של כישרון... אפילו ג'נס פולבר אמר שהוא מעדיף את ה 145 פאונד על 155... לגבי הכבדים - שילכו לחפש אם הם לא יכולים לחתוך ל 260...

favor

New member
גם לאונרד גרסיה

הלוחם המלהיב שהפסיד להוארטה עזב רק בגלל המשקל, צופים ממנו להיות אחד הטובים ב-143. שרדוג כבר מדרגים אותו 6 בעולם.

favor

New member
לדעתי

עדיף להישאר ככה. בסך הכל צריך לתת גם קצת קרדיט ל-WEC ואם ה-UFC מפתחים גם את שניי המשקלים הקלים יותר אפשר לומר שה-WEC מיותרים. בסך הכל לא חסרים לוחמים מלהיבים וטובים באף דויזיה ואם זה יקרה הם לא יחוו כישלון. אם אומרים לי שה-UFC מרחיבים את כמות ה-PPV שלהם (לא שעכשיו זה לא מספיק) או אפילו את הפייט נייט אז יש מקום להכניס. בנוגע לסופר הביווייט, אפשר מידיי פעם לארגן קרב עם המשקל הזה, כמובן שדויזיה רצינית ותואר לא יהיו כי פשוט אפשר לספור את כל הלוחמים הרציניים על כיף יד אחת אבל זה יכול לתת שואו מסויים. כמו שרשף אמר, בעיקר יושבים שם אנשים שמנים שלא בראש שלהם לרדת למשקל ההביווייט.

Brockster

New member
עם העלאת הביקוש

בהחלט צריך להעלות גם את ההיצע. מה שכן, אני חושב שזה יכול היה להעשות בצורה יותר מעניינת, כך שכל אירוע היה מבוסס על דיוויזיית משקל אחת בלבד. במצב שכזה, ניתן היה לערוך אפילו 2 אירועים בכל חודש, ולעשות סדר בסולם דירוג אותה הדיוויזייה ולהמשיך לעקוב אחרי השינויים ביחס לכל אירוע בפני עצמו, מה שגם היה עובד יופי בכל הקשור לזמן המנוחה בין הקרבות של הלוחמים (כ-4 חודשים). בשביל שזה יהיה אפשרי בהחלט צריך להרחיב מספר דיווזיות (מישהו אמר HVW?) ואפשרי עם הזמן גם לפתוח חדשות (FW). מה דעתכם?

doom23

New member
SUPER HEAVY

חבל שיש אנשים ענקיים שממש לא יכולים לחתוך משקל ל260 פאונד .. למשל בוב סאפ שהוא מפלץ כולו שרירים שוקל 150 אם הוא מוריד משקל חצי מהשרירים ירדו או באטרבין שפשוט 180 קילו אי אפשר להוריד בקלות לדעתי עוד משהו שצריך זה משקל פתוח ... לא רק להביוויט למשל מידל וויט נגד לייט הבי וויט סך הכל זה במלא כמעט אותו משקל ... אז זה לא כזה קריטי ... ככה אפשר ליצור המון קרבות שלא ראלים כיום ...

JayneCobb

New member
זה באמת משהו שאני רוצה לראות

פעם אחת ולתמיד... טורניר משקל פתוח ב UFC... אפשר לפרוס את זה על פני כמה וכמה אירועים,בצורה מרוכזת,או בפורמט של קרב-שניים בכל אירוע,עד הגמר... זה משהו שהייתי מת לראות... אנדרסון סילבה נגד ראמפייג' צ'אק נגד פרנקלין ועוד מלא מצ'אפים שכנראה לעולם לא נזכה לראות בלי טורניר כזה... זה משהו אחד שה UFC בהחלט יכולים לקחת מפרייד ולעשות אותו בצורה מצויינת..

למעלה