עוד דיון לאלה שכבר ראו הכל

arthurz15

New member
עוד דיון לאלה שכבר ראו הכל ../images/Emo58.gif

אם אתם חושבים שאני אשב פה שנה ויחכה עד שכולם יראו פה הכל אתם טועים
אז הינה נושא לדיון..... J.D.... בעד או נגד
? ל'דע אם זה רק אני אבל אני ממש שמחתי כשהוא מת.. ואגב, אני אוהב את הריפר של החיות... הוא מגניב כזה.. אני זוכר הוא הופיע פעם ראשונה בפרק שקרה משהו לחתול של דלורס.. ואם כבר דלורס אז זוכרים שהיה פרק שהיא עשתה ריאלטי באינטרנט זה היה הילריאס בטירוף
ועוד משהו מוזר... אתם שמתם לב שלפעמים הם יושבים במשרד באמצע הלילה כאילו פאק, אין הבטחה משהו?

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

אני דווקא הייתי עצוב (לא עצוב בכי) כשהוא מת. והילד הקטן דווקא מאוד מעצבן אותי. אני שונא ילדים קטנים. עם ילדות אין לי בעיה
ואני לא חושב שיש להם אבטחה שם. המקום נעול, ג'ורג' אמרה שעדיין יש לה את הפתח. בטח אבל יש להם אזעקה וכו'
הפרק שהיא עשתה ריאלטי היה מאוד מצחיק. אהבתי אותו
דולרס מצחיקה וחביבה. היא נותנת תחושה אמהית כזאת ואני אוהב את זה.

Lady_in_Red

New member
מישהו שם לב שקריסטל כל הזמן יושבת

במשרד? נראה לי מותר להם להיכנס לשם או משהו... כי הרי היא אפילו הייתה במשרד כשהם באו להכניס "מילים אחרונות" של אנשים וקריסטאל עזרה להם נראה לי היא סוג של גרים ריפר או משהו

darklighter

New member
המממ... ../images/Emo58.gif

אני לא שמחתי שהוא מת כי הוא היה החבר היחיד בעולם של רג'י המסכנה...למרות שאני מודה שהקטעים על המשפחה לשעבר של ג'רג' הם בדרך כלל משעממים
הריפר של החיות מרגיז כזה
אני זוכרת את הפרק על הריאליטי של דולורס וזה היה כזה מצחיק....שהיא אמרה לג'ורג' שהיא מורידה לה את הרייטינג...חחחח

Smash my face

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo58.gif

גאד!! הפרק עם הריאלטי הפיל אותי על הריצפה *תרתי משמע.. נפלתי מהכיסא..* וואי זה היה קורע!! חחחחחחחחח אני מתה על דולורס.. עד כמה שהיא פוסטמה.. היא באמת משרה כזאתי תחושה אימהית ודואגת. הממ.. JD היה חמדמד, אבל לא ממש הפריע לי שהוא מת. כאב לי על ר'גי שאיבדה אותו, כי הוא היה באמת חשוב לה. והריפר של החיות מאגניב כזה!! הלבישו אותו יפה כזה.. אבל יותר אהבתי את הריפרית בבית האבות חחחח זאתי ששקעה עם הטיטניק!! הרג אותי הדו שיח בינה לבין רוב שהוא שאל אותה למה היא לא אוהבת קרח והיא ענתה לו "אחרי שאתה שוקע עם הטיטניק לא ניראה לי שתמשיך לאהוב קרח" או משו בסיגנון
טחחח וכן.. באמת תמוהה כול הקטע עם האבטחה, וקריסטל יווווו איזה מפחידה היא שמע ישראל :| אני כול כך אוהבות את הדמויות התמהוניות האלה בDLM אחת אחת!! מגוונות כאלה..

Lady_in_Red

New member
../images/Emo58.gif

וג'ורג' מה זה מגעילה, לא יכלה לתת לרג'י איזה חיה נורמאלית, היא הסתפקה בזה שנתנה לה את הצפרדע שלה... לא יפה מצידה, אני הייתי קונה לה ארנב או משהו

אותי מעניין באמת...../images/Emo58.gif

איך רוב מת מה הסיפור שלו ומה הסיפור של דייזי אני מואד מקווה שתיהיה עוד עונה והפרק שהכי אהבתי הוא שמייסון הורג את ריי בלי שהיה צריך למות ואז שג'ורג מחסלת את הדד לינק שלו. עוד משהו שמעניין אותי זה האם ג'ורג מיוחד בזה שיכלה לחסל את הדד לינק ובזה שראתה כאלה בחייה האמיתיים. ועוד איזה תקלה בסדרה: נאמר לנו עוד בפרק הראשון שהדמויות שאנו רואים הם אותם הצורות שהריפר היה בחייו האמיתיים ושהאנשים הרגילים רואים אותם אחרת אז איך זה שכשרוב הולך לאיזה משרד פנים או משהו כזה כדי לחפש מידע על ביתו הנער שעובד שם מוציא תמונה של רוב בחייו האמיתיים ואומר לו שהוא דומה לו?

Lady_in_Red

New member
הסיפור של דייזי

היא מספרת כשהיא רק מגיעה, היא מתה בצילומים של סרט "חלף עם הרוח" מהשרפה נראה לי או משהו כזה.... וכן אני גם שמתי לב שחלק מהגרים ריפרס נראים אותו דבר כאילו במציאות שזה לא יתכן

למעלה