עוד דיון רציני עולה לאוויר

• פותח הנושא uuppe
  • פורסם בתאריך

uuppe

New member
עוד דיון רציני עולה לאוויר

והפעם חברי היקרים נושא חדש שאני מעוניין להעלות על הפרק. הכיצד זה שישנם כמה שבטים בתנועה שלנו בעלי פוטנציאל אדיר אשר רק מחכה להתפרץ אך נמנעת ממנו זכות זו. למה? מצב כלכלי! זהו לא סוד גדול שהתנועה שלנו, תנועה אשר דוגלת בשיוויון מפשלת במקום העיקרי, שוויון כלכלי! מצד אחד ישנם כמה שבטים אשר העירייה אינה תומכת בהם והישוב או העיר בה השבט פועל לא עשיר מטבעו, ולכן השבט נקלע למצב כלכלי אשר אינו מאפשר לו פעילות שוטפת טובה דבר אשר פוגע בשבט ובחניכים. איך זה ששבטים שונים אשר נמצאים כולם מתחת לתנועה גדולה אשר קוראת לעצמה שוויונית נאלצים לקבוע מחירים שונים למחנה הקיץ?!? מדוע שבטים עשירים מאד אשר יתברכו בעירייה תומכת ובישוב עשיר חיים ברמת חיים אשר מאפשרת להם מותרות מעל ומעבר בזמן ששבט אחר מתקשה להחזיק את חניכיו? ולכן הדיון שאני רוצה להעלות הוא: איחוד ההנהגות והשבטים מבחינה כלכלית כן, לא, מדוע ולמה.

וואי באמת......

אחלה רעיון לדיון.... אז ככה ,לפי דעתי זה באמת רעיון טוב להיתאחד, וזה גם בימיוחד נוגע לי ביגלל ששבט כמו שלי באמת נחוץ לחיזוק כספי כזה,ביגלל שהמועצה של הישוב שלי ממש חרא בקטע של לעזור לשבט שלנו להיתפתח...ומישום מה היא מעדיפה ליתמוך במדצ´ים שלנו מאשר בצופים...ובאמת השבט שלי באופן עקרוני הוא אחד מהשבטים האלה שדיברת עליהם... אבל אני חושבת גם על הצד השני ,שאני בטוחה שהוא לא בידיוק רוצה"לפרנס" את השבט שלי...כי אחרי הכל זה הכסף שלו,ואני חושבת שאם זה היה הפוך גם אני לא הייתי שמחה "לפרנס" את השבט שלו...כי אחרי הכל זאת בעיה שלי....למרות קיים כאן מצב באמת מעצבן....ונגיד אני בתור חניכה משבט מסויים צריכה לשלם כפול לצופים לעומת חניך אחר משבט אחר...שלא מספיק שיש לו אז הוא גם משלם פחות!,(ואני יודעת שמצבם הכלכלי של כמה משפחות גם מונע מלבוא לצופים.....) בכל מיקרה התשובה היא לא כי זה אחד מהרעיונות שאי אפשר לבצע...למרות שמאוד הייתי רוצה לבצע אותו... אבישג!-אני לא נוטשת את הפורום ביגלל מצבו-ואני מקווה שגם אתם!

nIcKiTa

New member
באמת אי אפשר

אבל זה לא רעיון רע...
בכל מקרה, לדעתי במקום לכתוב כל הזמן: "המצב של הפורום גרוע" אולי נחיה אותו? נוסיף לא קצט הומור!!! אנששששים.. זה פורום אם פוטנציאל...! חן-הנהגת מרכז, שבט אופק רעות

uuppe

New member
מה המטרה שלנו?

מה המטרה של כולנו בתור חלק מהתנועה? תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי המטרה שלנו היא לחנך מספר מקסימלי של חניכים לערכים בהם אנחנו מאמינים. שבט אחד שתומך בשבט אחר זה לא מה שנקרא "מפרנס אותו" הרי השבט "העני" מקדם את המטרה גם של השבט "העשיר" בכך שהוא מחנך עוד חניכים ועוזר ליצירת עתיד טוב יותר! ואם זאת לא המטרה שלנו אני חושב שאני בתנועה הלא נכונה... ובקשר לאפשר ואי אפשר - הכל אפשר! זה פשוט עיניין של רצון

anat113

New member
איזה קטעים.......

גם אנחנו למתמיד מתלוננים שנותנים יותר כסף למדצי´ם, השבט שלנו גם בבעיה כספית... מאיפה את.....?

RGZ312

New member
הרעיון עצמו נחמד אבל בלתי אפשרי לבי

צוע... גם אצלנו בהנהגת ירושליים אין כל כך כסף כי ראש העיר המושחט שלנו חושב רק על עצמו ועל 7 הסגנים שלו... ולכן כסף אין לנו כל כך. אבל אני לא חושב שבשאר ההנהגות (חוץ מהנהגת ת"א ושרון) יש מספיק כסף כדי לחלוק אותו עם הנהגות אחרות. הרעיון לשתף הוא נחמד ויפה לנו, ההנהגות ה"פחות עשירות" אבל לא לדעת ההנהגות ה"עשירות".

פירחוש

New member
סליחה...

אני משבט פולג, הנהגת שרון.. ולפי דעתי התיאוריה שלכם על ה"הנהגות העשירות" לא נכונות.. נכון.. בהנהגה שלנו יש כמה שבטים עשירים.. כמו שבט שחף- הרצליה פיתוח או שבט צור- כוכב יאיר.. וכל מיני שבטים ממקומות של מיליורים.. אבל השבט שלי.. שבט פולג.. אי אפשר להגיד עליו שהוא שבט עשיר.. נכון.. המועצה שלנו תומכת בנו.. ונחנו מקבלים כסף.. אבל לא הרבה... ולא מספיק.. אנחנו כמוכם!

RGZ312

New member
תיסלח לי אם קיבלת את הרושם הלא נכון

התכוונתי בדיוק לדוגמאות שלך ולהגיד שיש שבטים עשירים ולא לכל ההנהגה. אני מצטער אם פגעתי בך....

0% angel

New member
מה אתה בוכה...

אתה משבט משואות מותק... תראה תשבט שלנו אתה לא תחשוב שהשבט שלך הוא של עשירים אלא של מיליונרים אחד אחד. למה כל אחד מסתכל על מה שאין לו? תסתכלו על מה שיש לכם... ובקשר לזה שיש כאלה שמשלמים יותר לשבט... אז ככה.. אלה שהשבט שלהם עשיר מן הסתם לא צריך לשלם הרבה אבל מה לעשות לא כל השבטים עשירים אבל עם הזמן לשבט יהיה בסיס והכל יסתדר אנחנו למשל התחלנו מאפס ועכשיו כבר חתמנו על חוצה ומתחילים לבנות לנו בינין חיזקו ואמיצו -דניאל-

למעלה