עוד דיון!!!

טוי בוי

New member
עוד דיון!!!../images/Emo6.gif

תדמינו את הסוס החלומי שלך.... וכתבו איך הוא יראה? ובאיזה ענף הוא יתחרה ותרכבו עליו {יש אפשרות לכמהסוס שהוא גם ווסטר וגם אנגליש}? וכתבו איזה ציוד היה לו? {מגנים, אוכף ,שמיכה, ראשיה...הכול!!!} איזה אורווה תהיה לו? מי היה מהחווה שלך החבר הכי טוב שלו? לאן אתם רוצים להגיע איתו? {תחרויות פנימיות?, אליפות הארץ?, אולימפידה?...חובבני?} ומה תעשו איתו ומה הוא יוכל ומתי תרכבו עליו וכמה זמן? אם תחלקו אותו בחצי פנסיו? כמובן שהכול היה מציאותי ולכן צריך להתחשב גם בזמנך והמוכנות שלך להשקיע בו! אם יש לך סוס אז תדמינו שיש לכם עוד סוס.... וצרפו עם אפשר תמונה של סוס שהיה קרוב לסוס הזה או בסגנון שלו...

Juli kleo rullz

New member
סוס החלומות שלי... ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

שם: גזע: אפלוסה/אנדלוסי צבע:אפלוסה:לבן עם כתמים בחום על התחת... וגרבים חומות ענף:דרסאג' אלא מה?! ציוד: את הציוד הכי טוב שיש!!!
אורווה: תהיה לו אורווה גדולה עם פתח לחצר משלו...
חבר הכי טוב: אממממ או אמרלד ריזלינג (כי הוא פשוט סוס עם נשמה טובה) או ג'וליה וקליאו כי הוא צריך שתי כוסיות לידו לא?! לאן רוצה להגיע איתו: אליפויות... גרנד פרי... מה אני אעשה איתו: אעבוד איתו על דרסאג' ומדי פעם קפיצות... אבל אני גם אצא איתו לטיולים... כמה זמן אני ארכב עליו: כמה זמן שהוא ייצטרך... זה תלוי... לחלוק אותו בחצי פנסיון:אני מעדיפה שלא אבל כנראה שאם יהיה לי סוס אני אהיה חייבת...

Juli kleo rullz

New member
חחחח שכחתי את השם שלו... ../images/Emo15.gif

יקראו לו/לה: LIGHTNING שם תחרויות.... ובחווה יקראו לו/לה: זכר: אנידיגו (אני ממש אוהבת את זה...) נקבה:לילאן (ויכול להיות שזה גם יהיה השם תחרויות שלהץץץ)

אממ....

סוסת החלומות שלי....: שם: פחם גזע: קווטרית/ערביה צבע: שחור לגמרי (שחור פחם) עם כוכב לבן במצח וגרב נמוכה ברגל שמאל קדמית ענף: הכל! אינגליש+ווסטרן בהתמקדות על דברים מסוימים בשני הענפים אבל יודעת בכללי לבצע הכל. ציוד: ציוד נוח וטוב לעבודה בחווה + ציוד יפה כזה לתחרויות. אורוה: יחסית גדולה. עם בטון ונסורת על זה. אורוות סגורות כמו של אינגליש. עם מרעה קטן כזה עם דשא פרא בצד וחצר גדולה לרוץ בה. חבר הכי טוב: אממ.. אני אשים ליידה בחצר פתוחה איזה שני חמורים ואיזה פונית. ואולי גם עוד איזה סוס או סוסה כאלה לחברים שיבואו איתי לטיולים וכאלה או לסתם רכיבה.. לא לתחרויות.... רוצה להגיע ל: לא צריכה להיות אלופת עוןלם. אני אסתפק בזה שיצא לה שם טוב ושיהיו לה מס נצחונות טובים בארץ. מה אני אעשה איתו: אעבוד איתה על המקצים העיקריים של התחרויות עד שהיא תהיה פרפקט. ומדי פעם לריענון שלא יהיה משעמם יעבוד איתה טיפה על דברים נוספים שתדע בכלליות. אני אצא איתה לפחות פעם בשבוע לטיול בחוץ.. כמה זמן ארכב: אממ... בימים רגילים אני ארכב כמה שצריך.. בין חצי שעה ל3 שעות. ואעבוד איתה גם בראונד פן בעבוד מן הקרקע. ולפני תחרויות אני אעשה איזה שבועיים של מרתון עבודה ככה להיכנס לכושר ולתקן טעויות. חוצמזה כל שבוע טיול בשטח של איזה 3-5 שעות עם עצירה בשטח ככה משהו נחמד כזה... חצי פנסיון: עדיף שלא אבל אם הבחירה תהיה בין לא כלום לחצי פנסיון אני אקח חצי פנסיון.

niko girl

New member
אניייייייייייייייייי.......

אוקי שמו: golden river צבע: בסקין עם רעמה מלאה וארוכב ושחורה. אני ארכב עליו ווסטרן כי הוא יהיה קווטר......ואני רוצה שהוא יהיה גם רינינג וגם ווסטרן פלז'ר. טוב. יהיה לו אוכף ביליקוק מגנים לרגליים אחורים לפרסות, לרגליים קידמיות וגם תחבושות. תהיה לו שמיכה יפה כאזתי אבל שתתאים לסוס. ראשית תצוגות וראשיתץ בית וגם ראשית רכיבה לתחרויות וגם ראשית רכיבה לרכיבה סתם באימונים. אוקי.... האורווה שלו תהיה 4x5 בתצד אחד יתנו לו את האוכל ובצד השני הוא ישתתין וכו'. האורווה תהיה בנויה מעץ. אבל עם רשת שהוא לא יוכל לפרוץ אותה. והחבר הכי טוב שלו יהיה שוני. הייתי רוצה להגיע איתו לתחרויות ארציות ואולי בעולם אם יצליח לי... אניא ל אתחלק בסוס שלי בחצי פנסיון! אני חושבת שאם שני אנשים שלא רוכבים אותו הדבר או לפחות אותה הרמה לא יכולים לעשות ביחד חצי פנסיון על הסוס.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

שם: אין לי מושג! גזע: קווטר צבע: פלמינו ענף: רינינג, קאטינג ציוד: אוכף ביליקוק, ראשית תצוגה, ראשיה רגילה, מגנים לרגליים ועוד... אורווה: אורווה גדולה עם פתח לחצר משלו... חבר הכי טוב:
לאן רוצה להגיע איתו: לתחרויות ארציות מה אני אעשה איתו: אעבוד איתו על רינינג וקצת פלז'ר.. כמה זמן אני ארכב עליו: שעה ביום לחלוק אותו בחצי פנסיון: אין מצב

IמאוהבI IמאוהבI IמאוהבI IמאוהבI

שם : ozzy / oz גזע : פרשיין \ האנובר \ אנדלוסי - andalucian / hanoverian / friesian צבע : שחור סיני ענף : ווסטרן ציוד : אוכף ביליקוק נוח , ראשית רכיבה בהירה ומתג מנוף שבור וקורקשן ביט, מגנים לרגלים הקידמיות והאחוריות , פרסות סלייד ברגלים האחוריות , וציוד לניקיון הסוס אורווה : אורווה דגולה אבל לא יותר מידי אם חצר גדולה אם מלא דשא חבר הכי טוב : החתולה שלי ואני לאן אתה רוצה להגיע איתו : לתחרות ארצית ולהשיג מקום ראשון אני אעשה איתו : אני יעבוד איתו על ריניג , וכל המקצועות אולרונד כמה זמן אני ארכב עליו ביום : אני ארכב עליו שעתיים בבוקר ושעתיים בצהרים

חחחחחחחחחחחח

ממתי אנדלוסים(שמתאימים לדרסז' קלאסי) והנוברים ופריסאנים(שמתאימים לדרסז' תחרותי) עושים רייניג?? פחחחחח... על זה עוד לא שמעתי!! זה צריך להיות מציאותי....!

ממתי את יודעת הכל ממי?!?!? ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אני מצטערת אבל אני מכירה האנובר שעושה רייניג והוא עושה הכל בווסטרן אני אומנם לא מכירה אנדלוס שעושה ווסטרן כי יש רק 2 בישראל!!! וחוץ מזה הקווטרים מתאמים רק לרייניג? לא!! אז אל תזייני לי את השכל (סליחה על השפה)

TauraMan

New member
סוס חלומותי..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שם: קרלוג גזע: Dutch Warmblood מראה: אפור(כזה לבן עם נקודות אפורות על התחת ורעמה אפורה כזאתי וזנב אותו דבר) שמן ומבריק. ענף: אינגליש, קפיצות, יתחרה קפיצות בלי הגבלת גובה. ציוד: 2 שמיכות, אחת סגולה לבית ואחת כחולה יפה מרובעת לתחרויות, מגנים שחורים או כחולים לתחרויות(קדמיים ואחרויים) אוכף רב תכליתי(לא חובה חדש, העיקר נוח..)ראשית רכיבה עם סנאפל רגיל מעור שחור ופלאש נוזבנד או נוזבנד 8. תא- מפוצץ בקש. 6X4 מטר, עם מתקן לשעורה, התא כולו מעץ. מטרה: אליפות הארץ. רכיבות- טיול קצר פעם בשבוע, 2 אימוני קפיצות, יום אחד חופש עם יציאה לחצר, אימון דרסז' ו2 רכיבות חופשיות לתרגולת. זמן רכיבה: טיול-חצי שעה, אימון קפיצות-חימום 15 דקות וקפיצות 30 דקות עם הפסקה באמצע. טיול קירור אחרי זה, רכיבות חופשיות 45 דקות-שעה, אימון דרסז'- שעה פלוס. חצי פנסיון: לא. אולי רק אם לא תהיה בררה.. אוכל: 3-4 ק"ג שעורה בארוחה, 2 ארוחות ביום, חציר חופשי. ויטמינים/אלקטרוליטים וכדומה לפי הצורך.

תראי....

אפשר ללמד סוס של דרסז' ווסטרן... פשוט הוא לא כל כך יתאים לזה.... אז נגיד הוא לא יגיע לרמות גבוהות מאוד אבל זה אפשרי לגדל נגיד אנדלוסי שמאולף לווסטרן... זה כמו לקחת קווטר עם מבנה רחב של ווסטרן ולעבוד איתו באינגליש....

Shai Felton

New member
למה שמישהו יעלב מזה?!../images/Emo63.gif

סך הכל מבקשים ללמוד לשרשר....

למעלה