עוד דיון

1Shir

New member
עוד דיון

מה לדעתכם היה שונה בחיים של מאלדר אלמלא אחותו היתה נחטפת? מה הוא היה עושה אחרת ובאיזה שלב? כיצד היו נראים חייו כיום? והשרשור על ה-FBI כבר לא קופץ אבל שאלתי שם שאלה שמטרידה אותי מאוד אז שימו
!

לדעתי...

בתוך הFBI אז הוא בטח היה אייג'נט מצליח מאד כי לא היה מתעסק בתיקי ה X ולא היה מקדיש את חייו לעניין הזה(זה כבר נאמר לו שיכולה להיות לו קריירה מצליחה מאד אם לא היה מתעסק באקס פיילס ועסוק בכל שאר הדברים הסובבים את מציאת האמת). ובטח היו לו חיים ממוצעים של כל אמריקאי מצליח, ורוב הסיכויים שלא היה פוגש את סקאלי וגם חייה היו אחרים לגמרי בגלל זה.

שאלה קשה

הרי כולנו שואלים תמיד "מה היה אילו". לדעתי מאלדר בכלל לא היה מגיע לאף בי איי, סביר להניח שהוא היה מצטיין ומצליח בכל תפקיד אחר שהיה בוחר לעשות אבל לדעתי הוא היה ממשיך ללמוד, אולי הופך למרצה באוניברסיטה. הכל היה שונה בחייו, סביר להניח שההורים שלו לא היו מתגרשים והוא לא היה עוזב את הבית כל כך מהר וכל כך רחוק, כנראה שחצי מרגשות האשמה שלו לא היו קיימים ולפיכך המניע שלו היה חלש יותר.

Gilliana

New member
הדיון הזה לא מעשי לדעתי

משום שכמו שעינת כבר אמרה - כל חייו של מאלדר היו משתנים מן הקצה אל הקצה לבלי היכר. אני רואה שאת עדיין מושפעת מ-"אפקט הפרפר", מה?
לפעמים פרט מאד קטן, ולכאורה שולי, יכול לשנות את חייו של אדם (ולא רק של האדם עצמו) לחלוטין, פרט קטן כגון החלטה לשנות את מסלול ההליכה הקבוע שלו באותו יום, או לשתות את הקפה בשעה שונה מאשר כרגיל, ואת שואלת על אירוע בסדר גודל יקומי שכזה? זה כמעט כמו לשאול מה היה קורה אילו הדינוזאורים לא היו נכחדים...

1Shir

New member
זה יעזור אם אני אגיד

שמבחינתי אין לשאלה הזאת שום קשר לכך שראיתי את "אפקט הפרפר"?
היא יושבת אצלי כבר שנים ואני מקווה שאין כאן שום קשר תת-מודע שאני לא מודעת אליו

זה לא כזה משנה

כי הרי זה שהחיים שלו היו שונים מהקצה לקצה זה ברור. איך הם יהיו זאת שאלה היפותטית גדולה מדי.

1Shir

New member
ומה לגבי...

העובדה שהוא בחר ללמוד את המקצוע פסיכולוגיה? זה קשור לדעתך/ם לאחותו? וזה שהוא התגייס ל-FBI?

איפשהו כן, זה קשור

הצורך להבין את המוח האנושי, להבין מי לקח את אחותו ולמה גרם לו להגיע לאן שהגיע.

FeLL67

New member
מוזר

כי אני מאמינה שמאלדר בכ''ז היה מגיע לFBI או שזה בגלל שפשוט קשה לי לדמיין אותו 'עם הזרם' תכלס אחותו השפיעה על כל דבר בחיים שלו, החטיפה שלה הובילה אותו לחקר הפראנורמל באופן שנחשב אפילו אובססי לפעמים. אניווי אני חושבת שזה בעצם הייעוד של מאלדר בחיים: לחשוף את האמת ואם אחותו לא הייתה נחטפת אז היה לו מניע אחר כלשהו, או סיבה אחרת. חחח תארו לכם את מאלדר סנדאפיסט

למעלה