עוד די ג'יי מתחיל....(עזרה בבקשה..)

realyInfected

New member
עוד די ג'יי מתחיל....(עזרה בבקשה..)

אז ככה,אני וחבר שלי,עושים הרכב פסיכומלודי, בהצדעה לאינפקטד מאשרום,רק יותר פסיכודלי אפל וכבד. אנחנו לא עושים דבר חדש,אני מדבר על שימוש בגיטרה חשמלית וטראקים.רציתי לשאול אתכם...יאנו אני יודע מה צריך כדי ליצור טראקים (סינטיסייזר,ציוד ההגברה,מיקסר וכו') אבל צריך גם תוכנות. השאלה שלי היא איזה תוכנות צריך? אני לא מדבר על סתם תוכנות,אני מדבר אל אלו המקצועיות שמשתשמים בהם אינפקטד אסטריקס וכל השאר. וגם צריך מכונות אפקטים לא? אז בקיצר אני מבקש קצת עזרה להרכב המתחיל. תודה לכל העוזרים!

דור דקל

New member
../images/Emo187.gif

הדברים הבסיסיים שאתם צריכים כדי ליצור מוסיקה כזו הם: 1-מחשב חזק 2-כרטיס קול טוב 3-תוכנה ליצירת מוסיקה-הפופולריות היום הן קיובייס ונואנדו, כאשר יש היום לתוכנות הללו pluggins, כלומר אין צורך בסינטיסייזרים, אפקטים, מודולים וסמפלרים חיצוניים, אם כי הגדולים ביותר עדיין משתמשים בציוד כזה (גם אינפקטד) 4-מקלדת שליטה 5-מיקסר 6-מוניטורים קח בחשבון שזה ציוד שצריך ללמוד אותו ולהתנסות עליו, זה לא "קסם"- צריך לשבת וללמוד איך להוציא את מה שיש לכם בראש. רוב האמנים הגדולים שאני מכיר ישבו לפחות שנה בבית עשו, מחקו ולמדו עד שיצא להם משהו שהם היו מבסוטים ממנו. אם יש לך את הסבלנות - לך על זה! בהצלחה

למעלה