עוד ההופעה

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
עוד ההופעה../images/Emo13.gif

הפעם בירושלים. ב11/2 במרכז שרובר, 21:00. פרטים נוספים וכרטיסים-https://www.klaimonline.co.il/show.asp אני הולך בינתיים רק לת"א וחיפה. מה איתכם? לאן?

ofek777

New member
איזה סרט להזמין כרטיס....

בבימות, לא התחילו במכירה בקלעים - יש רק משורה 4 ואילך וקופת התאטרון לא עונה .... מבוקשת הגברת !!!
ממתי אתה יודע על ההופעה ???

כנראה חיפה :)

ואין מאושרת ממני!!
זה משהו איך אני תמיד הולכת על הכי רחוק... אבל הכי כייף לי שאני גם הולכת להופעה וגם מבקרת את ניצן
מקווה מאוד שזה יסתדר.... נתראה שם
שבת שלום

PRINCESS GINA

New member
ירושליים....../images/Emo186.gif

ברררררר....קר מידיי.... לא חושבת שאני יהיה בירושליים, ולחיפה אני לא יכולה להגיע בגלל התחייבות קודמת! אז נשארתי רק עם תל אביב, אמא שלי ושכנה שלי שבאות איתי...

pc girl

New member
כרגע...

לאף הופעה...
מנסה למצוא איך להגיע להופעה ב8.2... גררר... ><

PRINCESS GINA

New member
נשמה...

אם תגיעי למרכז להופעה, אני מגיעה באותו ערב עם רכב ותוכלי לבוא לישון אצלי עד הבוקר ומשם תסעי הביתה... זאת לא הפעם הראשונה שאני מציעה לך....רק בואי!
יש לי מקום ברכב, אנחנו 3 אנשים ואיתך 4 ! הלוואי שתגידי כן

PRINCESS GINA

New member
שלה או שלי ../images/Emo35.gif

למה, אכפת להם אם היא תישן אצל מישהו
אולי הם רוצים שהיא תיקח חדר במלון ליום אחד? אני חושבת שאתה צריך להכיר בין ההורים שלה לשלך... אולי הם ישחררו קצת...

pc girl

New member
תודה רבה על ההצעה!

אבל אין אין אין אין אין... עם ההורים שלי... זו די בעיה לצערי... >< מכירה את הבדיחה על מה ההבדל בין רוטווילר לפולניה? הרוטווילר בסוף משחרר... זהו... שהבדיחה במקרה שלי די אמיתית >< הדרך היחידה שמרשים לי ללכת להופעות זה רק עם אחותי
אז בנתיים אני מנסה לשכנע אותה
בכל אופן, תודה רבה על ההצעה!

PRINCESS GINA

New member
טוב אז....

לא כאוב כמו שלי בטח.... זה בסדר, גם אני מכיר את זה מאוד מקרוב... ההורים שלי לא תמכו ולא יתמכו אף פעם בשום דבר שאני עושה, אבל זה לא מונע מימני לעשות דברים... ברוך השם יש לי את הרגליים שלי, אף אחד לא יכול לעצור אותי ועם קצת כסף- אני יכולה להגיע לאן שמתחשק לי... אין לכם מושג כמה חיכיתי לרגע הזה, אחרי צבא- לעשות מה שבא לי מבלי לבקש ולהתחנן לאף אחד
לעזעזל הכל...אמא שלי לא מרשה- אז היא יכולה לקפוץ לי..אני בכל זאת אלך גם אם זה אומר לישון לילה שלם ברחוב אחרי זה....

אוווו

כולי תקווה שיום אחד דברים יסתדרו לך על הצד הטוב ביותר... תדעי לעמוד על שלך, תקחי את העצמאות לידיים, זה יבוא לאט.

למעלה