עוד הודעה הזוייה-והפעם דבר מאוד

עוד הודעה הזוייה-והפעם דבר מאוד

נחוץ ושימושי. התאפקתי מלא להעתיק לכם את המסר. סילחו לי עם אני יוצאת "רעה" אך אני מגישה צורך עז לחלוק את החוויה ולסכם לכם את הכתוב: בחור צעיר ומסודר מעוניין לנקות לי את כל הבית ללא כל תמורה הוא יעשה הכל: פנלים,אבק,ספונג'ה,תריסים וכו (מפני שזו השריטה שלו) אך דרישתו היא שאהיה קשוחה איתו בהוראות ושאזמינו בשעות גמישות.הוא הוסיף לומר שמאוד ישמח אם ארשה לו לנקות עבורי את ביתי גם אם זה באופן חד פעמי וחתם שהוא ממתין לתשובה. אני מצטערת.שאני חשה שהמסר מעורר גיחוך ואני מניחה שאני לא היחידה שקיבלה מסר כזה. אכן הזוי אך הפעם די משעשע.

../images/Emo6.gifברוכה הבאה לנט

אוי כמה יפורים כאלו כבר לי כתבו מלא עבדים שמוכנים לנקות הבית אני מקבלת פניות באתר הכריות "סו קולד" רציני - הודעות מזוגות שאני אצטרף אליהם איזה לסבית בת 50 שדלוקה עליי ושולחת לי עשרות מסרים גולת הכותרת היה איזה עבד 1 שהופתעתי מתמונתו כי הוא יצא עם חברה שלי לפני 3 שנים .. הדביל לא זיהה שזו אני בתמונה איזה צחוקים , ישר התקשרתי לחברה שלי

זכוכיות

New member
בא הבחור והוסיף קמח,

בא החבר שלו הוסיף ביצה, בא עוד חבר הוסיף אבקת אפיה (?)... וכו' וכו'... בסוף יצאו קציצות אכילות לגמריי, אבל קשה להגיד שאני הכנתי אותן :(

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול! אני יוצא בקריאה נרגשת, בוא תנקה אצלי... מבטיח לפקד על העבודה בקשיחות בלתי מתפשרת!

אולי נשמע הזוי אבל....

ד"א סיפור אמיתי : לקוחה שלי באה אליי השבוע ביציאה," את נראית לי בחורה אסרטיבית שיודעת לעמוד על שלה" אני: חייכתי ונהנתי מהמחמאות לקוחה: " יש לי בעיה, אני נוסעת לחו"ל ואני צריכה בייביסטר לשבוע וחצי" אני: עבור מי כלב, חתול? לקוחה: "זה רק ביננו כן!!!" אני :בוודאי לקוחה: יש לי בחור חתיך סוף הוא מגיע אליי פעמיים בשבוע אני מלבישה לו בגדי נשים והוא מקרצף את הבית, דופקת לו כמה בעיטות בביצים (סליחה מג'נטה) הוא משאיר 500 ש"ח והולך ,רוצה לשמור עליו???." אני: מחקתי את החיוך ועדיין בהלם!!!

היא עדיין מחפשת מי שישמור עליו אם

את מעוניינת אני יכולה לקשר בינכם הוא בן 28 ובאמת שווה ראיתי תמונות בסלולארי, אפילו שהוא בחלוק ועקבים

ורד 1970

New member
שתשלח אותו אלי../images/Emo6.gif

לפני פסח אני חייבת עזרה בבית ועוד שישלמו לי על זה? (לא יפריע לו שהחבר שלי ישמור גם נכון?
)

אישון36

New member
אז אני אוהב ניקיון

ומהתמונה ברור שאת לא עושה פאנלים....... אז.................... אישון. ניקיון סידרתי.

למעלה