עוד הודעה לא קשורה לאסיילום....

A S Y L U M

New member
עוד הודעה לא קשורה לאסיילום....

אני משתפר... ובאמת סליחה שאני פותח אשכול חדש, אבל אני מסתבך עם אשכולות ארוכים מדי, לא מבין מה הולך. רציתי להגיד- אופיר, דודי, יותם, או מי שזה לא יהיה אני בכל מקרה בקושי מכיר מפה אנשים- די. באמת חבל על הריבים המטומטמים. האנרגיות שאנשים מוציאים על לריב ולהתוכח זה מטופש. עם רבע מהזמן והאנרגיה הייתם מוציאים על עצמכם- יענו תעשו מה טוב לכם- במקום על אנשים אחרים, ולהתעצבן עליהם, היו יכולים להיות לכולכם חיים טובים יותר. אלוהים ברא לכם זין, תשתמשו בו. ובאמת, חבל שאנשים מחפשים נקמה. לא עדיף לבוא לאסיילום במקום? אהה ובקשר למטריקס- ההודעה הזאת בטח תוביל לחרם על האסיילום, אבל שיהיה- הייתי בראשון- ונרדמתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן כן נרדמתי במטריקס. לא אהבתי, לא הבנתי, וגם לא נתנו לי לישון בשקט. ובאותה הזדמנות, גם לא ראיתי מלך האריות.

NiGa

New member
אבירם,

רואים שאתה לא קורא אם היית קורא היית מבין את המצב כפי שהוא: דודי רב, אופיר רב. יותר זורק פה ושם את העקיצות שלו... וחן, שחושב שאם הוא יקצין את מעשי הוא יצא מצחיק - עושה אותו דבר. זה מאוד חשוב לעלילה העניין הזה, כי אם אתה לא מבין את זה - כל השרורים יראו לך כמו זיבול שכל ארוך

Firz

New member
יותם, אבירם, אני בהלם!!

וחן שחושב שאם הוא יקצין את מעשי הוא יצא מצחיק !!!! האם אתה מסכים אם האימרה הזאת יותם?!!?!?!??! ואסילום זה חרא מועדון אל תלכו.. אלא אם כן אני הברמן... ואבירם אתה חייב לי 2 הופעות של אהוד בנאי ופסטיבל האכל אחד!!!

A S Y L U M

New member
נו, אני ודע

שההערות זה בצחוק והכל וגם הריבים זה חצי צחוק אני מאמין, או לפחות רוצה להאמין שהם בחצי צחוק. וקראתי הכל, הבנתי את הפואנטה, ועדיין, לא מבין את הוויכוחים האלה, לא רואה מהם את התועלת. ואופיר יש אהוד בנאי עוד חודש בערך בת"א... הולכים!! ופסיבל האוכל יאללה בוא מחר...

Firz

New member
כן .....

אבל אתה מזמין אותי... כי פעמים היו לי כרטיסים בחינם בשבילך והיברזת!! ולפסטיבל האכל הולכים בחמישי!!

NiGa

New member
בטח שאני מסכים

חן כל פעם חושב שהוא יהיה מצחיק, אם הוא יקצין את מה שאני עושה אבל לדעתי הוא רק משפיל את עצמו... כאילו אני חושב שהוא צריך להבין שהוא אדם בפני עצמו, והוא צריך לחשוב לבד עם המוח שאלוהים נתן לו, ולא להתעלק על הרעיונות שלי.

Firz

New member
אני ... אממ א.... !?!?!?!?

מה?!!?!?!? אני לא יודע עם אתה שוב ציני או פשוט אתה מסכים עם על מה שאני חושב על חן....

jimmybob

New member
זה יובל...

יא תחת... זה כ"כ שקוף...אפילו אני ראיתי את זה...

NiGa

New member
אבל תסתום יובל תסתום!

לירון חזר, ראית? וחלש להתנתק, עכשיו טלי לא תראה את ההודעה שהשארתי לה באווי שלך!

NiGa

New member
אני לא ציני

משע חן חבר טוב שלי והכל אבל אני חושב שהוא מגזים כאילו זין אני ממציא דברים, חושב, מנסה מה מצחיק ומה לא ואז חן רואה שאני מצליח להצחיק, ועושה אותו דבר שונה...

למעלה