עוד הודעת אני חדש

potash

New member
עוד הודעת אני חדש

קיצור אני חדש מקווה לתרום לפורום......... בינתיים אני עובד על סטאנדאפ......

potash

New member
ד"כ(ככה אני כותב דרך אגב)

קוראים לי אולג ואני כמעט בן 17

ברוך הבא ../images/Emo39.gif

נשמח לראות דברים מצחיקים שעשית

potash

New member
אל תעשנו סמים

עכשיו אני סתם חושב על נושאים ומפתח אותם אני לא בונה מופע בגלל שאין לי איפה להעלות אותו. אבל יש לי קטע שכתבתי למופע סיום י' שלא עלה בסוף. זה כמו מהדורת חדשות בבית ספר(נדוש אבל הרעיון לא שלי) הנהלת בית הספר החליטה לבטל את מגמות הספרות והערבית בבית סיפרנו. עשרות תלמידים הגיעו לחדר המנהלת ואמרו שלא אכפת להם. אמש התקיימה פגישת חירום בין מורי החינוך הגופני והנהלת בית הספר בנושא:"חוסר הכבוד של התלמידים למקצוע החינוך הגופני" 2 חברי הנהלה הבריזו מהפגישה ו3 הביאו אישור רפואי כי הם אינם יכולים להתדיין. החל מהשנה הבאה תלמיד שיבריז מ3 שיעורי של"ח ויותר לא יצא לטיול השנתי,ומי שלא יבריז אפילו משיעור אחד דפוק!!!!!!!!!!!!! הוחלט להוסיף למגמת האלקטרוניקה 4 שעות שבועיות נוספות למערכת תלמידי המגמה מסרו בתגובה משהו ברוסית. היו עוד כמה אבל אני לא זוכר אותם וחלק גם לא תבינו כי הם ספציפיים לבצפר שלי......

scudnick

New member
ברוך הבא

כמה דברים: הקטע נחמד, אני מבין למה לא העלו אותו בסוף (לא שהוא גרוע, פשוט בוטה מדי) ומה הקשר לרוסים ומגמת אלקטרוניקה?

potash

New member
המופע פשוט לא עלה כצפוי

לא הראתי את הקטע אפילו,ידעתי שירצו לצנזר אותו.כתבתי אותו יותר בשבילי בכוונה עשיתי אותו ציני בוטה כזה כי הרכזת שיכבה שלי בדיוק אמרה שיש לי הומור שרק מורחבת מבינים(במעין זילזול) רוב מגמת אלקטרוניקה הם רוסים,זה לא בא בכוונה לפגוע ברוסים(אני בעצמי די רוסי)אלא סתם בקטע של צחוק.

למעלה