עוד הודעת "תודה, חזרתי"
היי, אז נראה שאני לא הראשון... בכל אופן רציתי גם להודות לכל משתתפי הפורום על העזרה והכיוון שנתנו לי לפני הטיול לפרו בוליביה וארגנטינה... אני בטוח שמיותר לציין כמה נפלא היה ! ובנימה יותר אישית תודה רבה לנתי וחן על שענו לי על כל השאלות בהרחבה, ועל הסיוע בקניות ! נראה שכולם קיבלו את אותו שירות אישי וטוב...
אז חן, גם אני ממש נהניתי מהשק"ש ( MOUNTAIN GEAR) כשבחוץ סופות שלגים וקור אימים, אני ישנתי בבוקסר בתוך השק"ש כמו תינוק... שבוע לטיול, בטרק הראשון שלי, בוואיוואש, לא האמנתי שאצליח לישון כ"כ הרבה ! הנעליים ( SALAMON) שירתו אותי היטב, אך לצערי גם לי הן התחילו להיקרע לאחר 3 חודשים! קרע בGORETEX... הביגוד התרמי היה נפלא, וכאמור, גם אותי הוא שירת כמעט ורק בסלאר, מציע למטיילים העתידיים, אלא אם הם ידועים כסובלים מקור - להסתפק בחולצה תרמית אחת, וזוג גרביים אחד - ולא מהעבים ביותר !
היי, אז נראה שאני לא הראשון... בכל אופן רציתי גם להודות לכל משתתפי הפורום על העזרה והכיוון שנתנו לי לפני הטיול לפרו בוליביה וארגנטינה... אני בטוח שמיותר לציין כמה נפלא היה ! ובנימה יותר אישית תודה רבה לנתי וחן על שענו לי על כל השאלות בהרחבה, ועל הסיוע בקניות ! נראה שכולם קיבלו את אותו שירות אישי וטוב...