עוד הודעת "תודה, חזרתי"

lala land

New member
עוד הודעת "תודה, חזרתי"

היי, אז נראה שאני לא הראשון... בכל אופן רציתי גם להודות לכל משתתפי הפורום על העזרה והכיוון שנתנו לי לפני הטיול לפרו בוליביה וארגנטינה... אני בטוח שמיותר לציין כמה נפלא היה ! ובנימה יותר אישית תודה רבה לנתי וחן על שענו לי על כל השאלות בהרחבה, ועל הסיוע בקניות ! נראה שכולם קיבלו את אותו שירות אישי וטוב... :) אז חן, גם אני ממש נהניתי מהשק"ש ( MOUNTAIN GEAR) כשבחוץ סופות שלגים וקור אימים, אני ישנתי בבוקסר בתוך השק"ש כמו תינוק... שבוע לטיול, בטרק הראשון שלי, בוואיוואש, לא האמנתי שאצליח לישון כ"כ הרבה ! הנעליים ( SALAMON) שירתו אותי היטב, אך לצערי גם לי הן התחילו להיקרע לאחר 3 חודשים! קרע בGORETEX... הביגוד התרמי היה נפלא, וכאמור, גם אותי הוא שירת כמעט ורק בסלאר, מציע למטיילים העתידיים, אלא אם הם ידועים כסובלים מקור - להסתפק בחולצה תרמית אחת, וזוג גרביים אחד - ולא מהעבים ביותר !

pako27

New member
שוב ../images/Emo51.gif

עוד יחשבו שאני שותל את כול התודות הללו, ברצף כזה צפוף.....בעבר היה מי שחשד שאני עושה זאת.......מזל שזו לא דרכי. תודה רבה על הפירגון , נושא הנעלים בכלל מתחיל להרגיש לי כמשהו כללי שקורה בגזרת נעלי המטיילים על שלל השמות והדגמים, באופן מוזר מאוד..............יתכן ורמת היצור ירדה באופן חד, מכוון שאף פעם לא חשתי כול כך הרבה בעיות בחצי שנה ( לאו דווקא מוצר ספציפי אלא בכלל ממה שאני מלקט בתחום הנעלים) - מוזר מאוד................. בכול אופן תמיד נשמח לראות את הבעיה ולטפל בנושא על פי הכללים והשרות שלי\נו .......... תודה......איזה כייף לשמוע תרמילאים מרוצים, זה שווה זהב
ונותן הרבה כוח להמשיך את "המלחמות" בענף שרק הולך ומסתבך למען תרמילאים ..........

Lior G3

New member
אשמח אם תפרט מה נקרע בנעל.

איזה דגם יש לך? איפה נקרע, כמה נקרע, ואיך? תודה מראש

pako27

New member
קרע ב GORT TEX

זה משהו מאוד חריג ונדיר, אני יכול לנחש שמדובר בתפר....לממבנה יהיה קשה מאוד להיקרע מכוון שהיא במגע עם הגרב (חלק פנימי)............וממברנה GORE TEX אשר מרכיבה הוא טפלון חזקה מאוד ...... מעניין באמת לשמוע ולראות...............

The Cat Woman

New member
אני- חצי שנה עם ASOLO (גם גורטקס)

לא קרה להן כלום. האמת- קצת יותר מחצי שנה, הלכתי איתן לפני ואני הולכת איתן אחרי. לא קרה להן כלום עדיין והן בהחלט עברו הרבה.

natyh

New member
סבבה

אשמח אם תתיחס גם לתוכן הטיול ולא רק לציוד בו השתמשת . תודה

lala land

New member
פייר, איך שאחזור מהפאב

אנסה לפרט כמה שאפשר על הטיול ! אבל כרגע חייב לפגוש חברים שלא ראיתי 4 חודשים :)

pako27

New member
קרע בתפר של הMEGA TREK LIGHT 6

ב3 שנים האחרונות מתוך עשרות נעלים מדגם זה התקלה שהצגת חזרה על עצמה ב 5 זוגות נעלים, מבחינתי זה היה המקום שתארתי שנפרם.....(זה לא הממברנה GORE TEX ), לרוב ניתן לתיקון.......... נשמח לראותך והכי חשוב החוויה ושחזרת בשלום............. שבוע טוב

למעלה