עוד הוזעה חשובה בקדר למזור

collie

New member
עוד הוזעה חשובה בקדר למזור

אני מצרפת שני קישורים שיסבירו את הכל.

shanty.G

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

לילךLilach

New member
שלחתי מייד מיילים לכל הרשימה ../images/Emo127.gif

אני חושבת שזה חשוב ביותר לעודד את חברי הכנסת , זה חוק חשוב מאד ,משום שזכותנו כציבור צרכנים לדעת האם מוצרים שאנחנו קונים נוסו או לא על בעלי חיים וזכותנו לא לקנות מוצרים שנוסו על בעלי חיים.

gali1984

New member
סליחה על הבורות

אבל תיהיה אפשרות לראות את ההצבעה בטלויזיה (ערוץ 33)? אם כן אז מתי? תודה מראש

fnord0

New member
הצבעה בנושא סימון מוצרים../images/Emo128.gif

ההצבעה מתוכננת להתקיים באזור השעות שבין 11 בבוקר ל-2 בצהריים, אבל אצלנו בכנסת אי אפשר לדעת, הדברים האלה יכולים להשתנות ברגע האחרון חמש פעמים. די בטוח שזה יקרה מחר, ולו רק כי מחר הוא היום האחרון שבו ניתן להניח הצעות על שולחן הכנסת במושב החורף. מחר הולך להיות בכנסת יום צפוף ומעניין במיוחד, לא רק בהקשר של הצעת ח"כ כבל בנושא סימון מוצרים.
אין לי מושג לגבי השידור בטלוויזיה, אבל אם בשעות האלה יש שידור חי ורציף מהמליאה, אז מן הסתם גם את הדיון ואת ההצבעה על ההצעה הזאת אמורים להראות שם בין שאר הנושאים שיעלו לדיון. ממה ששמענו מהחברים שהתרוצצו כל היום בכנסת, ושימשיכו להתרוצץ שם גם מחר מהבוקר ועד אחרי ההצבעה, יש למה לחכות.

shanty.G

New member
תודה על העידכון!

מה שנותר הוא להמתין כעת בסבלנות למחר ולקוות לטוב. לצערי לא אוכל לצפות בטלוויזיה בשעות אלו, אך אתעדכן במהירות ככל שאוכל. כולי תקווה שההצבעה מחר תניב תוצאות טובות לכוחותינו, העושים ימים כלילות למען בעלי החיים שמאחורי דלתות הברזל. לילה טוב ושקט, בשאיפה ליום ורוד ומוצלח shanty

fnord0

New member
עדכון: תוצאות ההצבעה../images/Emo88.gif

עם שלושים חברי-כנסת בעד, שמונה חברי-כנסת נגד וללא נמנעים, עברה ההצעה בנושא סימון מוצרים שנוסו על בעלי-חיים בקריאה טרומית לפני שעה קלה. כעת תעבור ההצעה לאחת מוועדות הכנסת לשיפור הניסוח ולשינויים קלים, ומשם היא תעבור לקריאה ראשונה, שניה ושלישית. ההצעה מחייבת את כל היבואנים והיצרנים לסמן כל מוצר שנוסה על בעלי-חיים (בתחומים כמו קוסמטיקה, חומרי ניקוי ומזון) בסימן בולט, על מנת לאפשר לצרכנים לקבל את החלטות הרכישה של מוצרים כאלה מתוך ידיעת העובדות לאשורן. מזל טוב, ותודה רבה לכל מי שעזר בהסברה ובשליחת מכתבי עידוד לחברי הכנסת. אין שום ספק שבלעדיכם זה לא היה עובר.

gilad_no

New member
שאלה:

מישהו יודע מי היו הנמנעים ומה היו הסיבות? ועוד משהו, נראה לכם שההצעה תעבור גם את 3 הקריאות בכנסת או שיפילו אותה שם?

shanty.G

New member
אם למישהו יש תשובה לשאלה השניה,

הוא מוזמן למלא את טופסי הלוטו שלי
ולגבי זהות הנמנעים, אולי תהיה לנו תשובה מאוחר יותר.

shanty.G

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif איזה אושר!!! ../images/Emo98.gif ../images/Emo24.gif

איזה חדשות נפלאות!!! (איך זה שאין לנו אייקונים מרקדים
) תוצאות מצויינות בהצבעה הטרומית: הפער בין מספר המצביעים בעד (30) לבין המתנגדים (8) היה עצום וההצעה עוברת הלאה כפי שכתב fnord0, לקריאה ראשונה, שניה ושלישית. התחלה נפלאה לדרך לא קלה שעדיין מצפה לעושים במלאכה המחטטים רגליהם בין הח"כים בירושלים, ולנו, בהמשך ההסברה והתמיכה בעשייה הפרלמנטרית למען בעלי החיים. לא ניתן לתאר את השמחה שהציפה אותי כאשר שמעתי בשעות הצהריים על תוצאות ההצבעות - ההצבעה על חוק סימון מוצרים של ח"כ כבל, וההצבעה על החמרת הענישה למתעללים בבע"ח של ח"כ פורז. תודה לח"כ כבל על העבודה הקשה, לח"כ פורז, למוגלי, לאיילת (מהעמותה למען מדע מוסרי), ולכל מי ששלח, עודד, תמך ועושה במלאכה! הדרך לפנינו עוד ארוכה, ולא נוותר! shanty

לילךLilach

New member
חדשות נפלאות ,איזה יופי ../images/Emo13.gif

אני מקווה מאד שההצעות יעברו את הקריאות הבאות ויהפכו לחוק מחייב.

לילךLilach

New member
חוק בדרך: מתעללים ירצו מאסר בפועל

כתבה מפורטת על שתי הצעות החוק בוואלה: חוק בדרך: מתעללים בבעלי חיים ירצו מאסר בפועל הצעת החוק של ח"כ אברהם פורז, קוראת לעונש מינימום של 4 חודשי מאסר בפועל בגין התעללות; אושרה גם הצעתו של ח"כ איתן כבל: סימון מיוחד למוצרים שבתהליך ייצורם נערכו ניסיים בחיות יום רביעי, 6 במרץ 2002, 18:18

bonbonyetta

New member
סיקור 2הצח בוואלה !../images/Emo24.gif

אפשר להכנס ולהגיב !!!!!!! לינק

gilad_no

New member
סימון מוצרים

ביום רביעי עולה להצבעה חוק סימון מוצרים שנוסו על בע"ח. שלחו מכתבים ופקסים לחברי הכנסת וקראו להם להשפיע

למעלה