עוד הוכחה,שבני האדם "חכמים" חחח..

MusiPusiMan

New member
עוד הוכחה,שבני האדם "חכמים" חחח..

קבלו: אם הייתם צריכים הוכחה נוספת שהמין האנושי נידון לטיפשות, להלן מספר הוראות שימוש שנראו על מוצרי צריכה שונים(אמיתיות) תעבירו הלאה בשביל שכולנו נוכל לישון בשקט........ 1. על מייבש שיער של חברת SEARS "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים). 3. על סבון רחצה של חברת DIAL "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק)?! 4. על ארוחה קפואה של SWANSON "הצעת הגשה - מופשר" (זו אבל "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER "המוצר יהיה חם לאחר החימום! " (וואלה? באמא שלכם?!? כאילו דההה) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן, לא)? 8. על תרופה נגד שיעול לילדים של חברת BOOTS "נא לא לנהוג או להפעיל ציוד מכני כבד לאחר השימוש" (נוכל להוריד את שיעור התאונות רק אם נצליח להוריד את בני ה5 עם השפעת מהמלגזות האלה) 9. על טבליות שינה של חברת NYTOL "אזהרה - עלול לגרום לנמנום" (אני מאוד מקווה) 10. על אורות חג המולד של חברת NAZAKATO "לשימוש בתוך או מחוץ לבית בלבד" (על הירח מותר)? 11. על מעבד מזון של ARAKI "לא להשתמש עבור השימוש האחר" (אני חייב לציין, עכשיו אני סקרן) 12. על חבילת בוטנים של SAINSBURY "אזהרה - מכיל בוטנים" (מבזק חדשות דחוף)! 13. על חבילת בוטנים של חברת הטיסה AMERICAN AIRLINES "הוראות שימוש: פתח את האריזה, אכול את הבוטנים" (צעד מספר 3: לכו לחרבן) 14. על תחפושת סופרמן שיוצרה בטייוואן: "לבישת מוצר זה לא מאפשרת לך לעוף" ( איזה באסה, מה לא?!?!?! ואני כבר חשבתי)...

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחחחח

היו כמה שממש אהבתי, כמו ההוא עם חליפת הסופרמן... ואגב, אני עדיין מתפלא איך בארץ על כל דבר לא קשור כתוב "כשר לפסח" או "לא למאכל"...

SupermanZW

Well-known member
אין על מה להתפלא

חוקי הכשרות נועדו לכלבים
, ברצינות, ע"פ ההלכה כל מוצר שמתאים למאכל כלב
צריך להיות כשר, את זה יאמר לך כל רב, מה שמוזר הוא שאנשים השליכו מחוקים שמיועדים לכלבים
מה עליהם לאכול ומה לא, מה שבטוח הוא, שאת הכלבים
זה בטוח לא מעניין.

Zot ani 1

New member
למה אתה מתפלא

מתפלא שעל מוצרים שונים כתוב כשר לפסח? זה הכי טבעי שיש. לקראת פסח מוצואים מוצרים כשרים ואז כבר מוכרים את זה כל השנה לכן רואים כל חודשי השנה דברים כשרים לפסח........

Dynamo1929

New member
לא, לא התכוונתי לזה...

התכוונתי שכתוב "כשר לפסח" על כל מיני מוצרים כמו: שמפו,צעצועים, צלחות חד פעמיות וכ"ו...

Zot ani 1

New member
אהההה....

נו בכל זאת , זה לא חובה אבל יש כאלה שמקפידים להכניס לבית רק דברים שבטוח אין בהם חמץ בפסח, לכן בודקים על דברים כמו שמפו וצלחות גם....

SupermanZW

Well-known member
למה את לא מתפלאת?

הרי כשרות נדרשת לכל המאכלים המתאימים למאכל כלב, אז מדוע בני אדם מסגלים לעצמם חוקי אכילה שמיועדים לכלבים? מי שכתב את החוקים האלה רצה לבדוק עד כמה פתיים יכולים להיות האנשי שיפעלו ע"פ החוקים שהמציא.

Zot ani 1

New member
חחחחחח......

אתה מצליח להצחיק אותי ולהעלות חיוך על פני כל פעם מחדש....כל הכבוד.....חחחח ומה נטפלתה לעינין הזה של הכלב? כבר הודעה שניה אתה רושם את זה..... אני אבהיר לך כלדבר שהוא ראוי לאכילה צריך להיות בעל הכשר ורצוי הכשר טוב.נקודה. ולגבי הכלב אני לא יודעת מאיפה הוצאת את זה אבל אם זה אמיתי אז לדעתי זאת סך הכל מידת מדידה להטעמת המאכל לאדם.

SupermanZW

Well-known member
לכבוד הרבנית אולגה

הנה מאמרים שיסבירו לך על דיני מאכלות כלבים. ברור מההקשר שחוקי הכשרות המיועדים כביכול לבני אדם הובאו במקור לכלבים ולכן קנה המידה הוא האם המזון ראוי למאכל כלב, חוקי הכשרות נועדו לכלבים אשר ממילא לא אכפת להם מכשרות כי הכלבים לא יהודים, ויש בני אדם שמקיימים חוקים שנועדו לכלבים ואפילו הכלבים מבינים שהם טפשיים ולא מקיימים אותם.

Zot ani 1

New member
לכבוד היודע הכל,אלון!

הקישורים לא כולם נפתחו אבל מה שכן פתח לא אמר לי הרבה. ושאני אבין מה זאת אומרת שדיני הכשרות מיועדים מההתחלה לכלבים?! אתה סותר את עצמך. בכל התורה כתובים הציווים לגבי תרי"ג המצוות רק ליהודיםםםםםם אז מה הכלבים קשורים?? זאת סך הכל יחידת מדידה של המזון אם הוא ראוי לאכילת כלב זאת שהוא גם ראוי לאכילת אדם ברוב המקרים. מה שלא ראוי לאכילת כלב ודאי וודאי שלא ראוי לאכילת אדם, אז זאת פשוט מדידה מה נתפלאתה למילה הזאת?? זאת הבעיה אצלך אתה מחפש במה להתפס ולצאת נגד זה ולתלות את כל האשמות נגד התורה במילה מסכנה שמצאתה. רק שתדע שמצוות הכשרות זה החוק הכי הגיוני והכי מובן לשכל האנושית כי אתה רואה את זה בעיניים שלך! אתה יכול לראות שהאוכל המוכשר הוא נקי יותר הוא בלי חרקים מגעילים הוא ללא דם הוא טהור ונעים לאכילה. אני מכירה המון חילוניים שלא שומרים דבר מהתורה שאוכלים אוכל כשר כי זה פשוט הגיוני, אתה מפקח פשוט על מה שאתה מכניס לגוף. בשמירת כשרות אתה שומר על כשרות הגוף שלך על טוהר הגוף וכו'!

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אם מזון צריך להיות כשר בתנאי שהוא ראוי למאכל כלב זה אומר שהכשרות מיועדת לכלב. חלק ניכר מהמזונות שמיועדים לכלבים אינם ראויים למאכל אדם ולכן קנה המידה של ראוי למאכל כלב לא מתאים לבני אדם כלל. מזון כשר אינו בריא יותר ממזון לא כשר ובכל העולם המפותח מקובל לבדוק את המזון לפני שיווקו ולדאוג שיעמוד בתקנים וטרינריים והיגייניים נאותים, לשם כך אין שום צורך בכשרות. אכילת חרקים לא מזיקה לגוף ונחשבת לבריאה, אך מסיבות פסיכולוגיות נגעלים רוב בני האדם בעולם מחרקים ולא אוכלים אותם, אך ישנם גם מאכלים לא כשרים אשר אינם מגעילים את רוב בני האדם ונחשבים בריאים, למשל סרטנים, צדפות, וכו'. אכילת דם אינה מזיקה, ולמי שאוהב לאכול דם אין שום סיבה להימנע מכך. בשר כשר בד"כ מומלח יתר על המידה, לכן הוא גם יבש יותר, גורם ללחץ דם גבוה, וטעים פחות. בשר בחלב רך יותר וטעים יותר, יודע זאת כל מי שניסה. אנשים שומרי כשרות נוטים לצרוך יותר מזון פרווה (ולכן פחות מן החי) ולכן מעדיפים בד"כ מרגרינה על פני חמאה, עקב כך האיזון בין השומן מסוג אומגה 3 (שמקורותיו בעיקר מן החי) לשומן מסוג אומגה 6 (שמקורותיו בעיקר מן הצומח) מופר אצלם והדבר גורם להם לעליה ברמת הכולסטרול הרע (ידוע בשם LDL), שומרי כשרות נוטים לסבול יותר מכולסטרול גבוה מסיבה זו. שמירת הכשרות אינה גורמת לגוף שום טוהר ואינה מועילה לו כלל, ההיפך הוא הנכון, שמירת הכשרות דווקא פוגעת בבריאות (נתתי מספר דוגמאות לכך). הכשרות פוגעת גם באיכות הסביבה כי חלק ניכר מהמלח בו משתמשים המפעלים להמלחת הבשר לצורך הכשרתו מחלחלים אל מי התהום, כמו כן השחיטה הכשרה גורמת לבעלי החיים הנשחטים סבל רב בהרבה מזה הנגרם כתוצאה משוק חשמלי (כנהוג במדינות מתקדמות). לסיכום, חוקי הכשרות הם שטות וחבל שהמציאו אותם.

Dynamo1929

New member
שחיטה כשרה-פרמיטיבית!

ראיתי מספר פעמיים בטלוויזיה איך מתבצעת שחיטה כשרה, זה פשוט מזעזע! מילא שהורגים את בעלי החיים, אבל לפחות תמנעו מהם את הסבל של השחיטה. זה פשוט לינץ' מה שעושים לבע"ח בשחיטה כשרה-פרמיטיבי וחסר כל פן מוסרי!

SupermanZW

Well-known member
זה אמיתי

ואני מתפלא שהרבנית אולגה לא יודעת שכל מאכל הראוי למאכל כלב חייב להיות כשר, בשום מקום לא כתוב שמזון הראוי למאכל כלב מתאים למאכל אדם או על אמת מידה להתאמת המזון למאכל אדם. את יכולה לשאול כל רב.

חחחחח עדי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
הטמטום נוזל לנו מהשיניים, אה?

bariska

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

"לא לגהץ בגדים על הגוף"חח היה גדול

ואני חשבתי שרד בול מצמיח כנפיים...

מסתבר שלא... איזה אכזבה!!!
די הזכיר לי את השאלון שמלאתי היום בבית הספר, משהו שקשור לסטטיסטקות על בני נוער... האם אתה נפגש עם הוריך? (לא אני סתם גרה איתם!) האם אתה משחק עם הוריך? (כן כל יום במונופול ודוקים...) האם אתה מעשן סיגריות/נרגילה/טבק/מקטרת? (לא אני רק מסניפה את הטיפקס) האם תיכננת להתאבד, באיזה תדירות וכיצד? (כל יום בין השעות 2 ל 4 אני יושבת ומשרטטת סקיצות באיזה זווית אני אתלה את עצמי כך שהמוות יהיה כואב ומתמשך!!!) האם הוריך מתייחסים אליך כאל בן אדם בעל הגיון? (לא הם חשבו שאני עוד חיית מחמד שעושים לה פוצי מוצי) והמון המון שטויות בסגנון.... בקצב כזה אני באמת אתחיל לתכנן את ההתאבדות שלי בקרוב!

למעלה