עוד היום בתפוז אנשים
22.1.04

עוד היום בתפוז אנשים../images/Emo43.gif22.1.04

היום ב-17:30 , מיד לאחר שידור הפרק היומי של "ראש גדול" בערוץ "יסבבה", יגיע לכאן רועי ויינברג, מכוכבי הסדרה, ויענה לשאלותיכם ב-blogtv. שרשור השאלות נפתח.
אנחנו מזמינים אתכם להכיר את להקת NOVA , שמשדרת מידי יום חמישי ב-blogtv תוכנית ריאליטי מיוחדת הנקראת "הלהקה". היום עלה לאויר ארכיון התוכניות שהיו, ושני קטעי סאונד בעמוד המיוחד שהכנו להם. שווה שמיעה!
טפ"ה הזהב 2, הפרוייקט השנתי של פורום טלוויזיה לבחירת אנשי השנה בטלוויזיה נמצא בעיצומו. בואו להצביע ולהשפיע!
ואם בסיכומי שנה עסקינן, האם כבר הצבעתם לשיר השנה שלכם ב"קופסא השנתית"? http://www.tapuz.co.il/promo/chart/voteyear.asp?SongListType=9

Thestral

New member
הודעה בשבילכם../images/Emo43.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

לאחרונה יש בפורום מגמה שכל ילד בן 12 שקורא הארי פוטר ורואה סאקורה נכנס להגיד לנו כמה תינוקות אנחנו. דיברתי עם ההנהלה בקשר זה, מסתבר שזה לא קורה רק אצלנו. אני, ברגע שאני רואה את ההודעה אני מוחק, מגביל ומעביר הלאה למי שצריך, אבל אתם, ברגע שאתם רואים הודעה כזו אני מבקש שפשוט אל תתייחסו, אל תגיבו, ברגע שאתם לא מגיבים מי שניסה לרדת עליכם בעצם לא הרוויח את ההפגה מהשיעמום שהוא חיפש. תזכרו שבאופי [וביופי
] אנחנו יותר טובים מהם, ושגם אפשר לצחוק עליהם על מליון דברים שונים. תודה, ויום נעים

Yuske

New member
אני תומך במה שאודי אמר!

וזכרו, אנחנו הרבה יותר טובים מהם, ואל תשימו אליהם לב! אנשים כאלה נקראים "טרולים" (באמת, קראתי על זה כתבה פעם בעיתון כמה חודשים לפני שנכנסתי לפורומים ולאנימה בכלל). אז אל תקחו שום דבר ברצינות שהם אומרים! וזכרו! תמיד אפשר לרכל עליהם נונסטופ במפגשי פורום שאגב צריך לעשות אחד בזמן הקרוב בעזריאלי!

Yuske

New member
אני תמיד צודק

אלא אם כן אני שוגה שזה קורה פעם בכמה שבועות...

Yuske

New member
גם אתה תמיד צודק

עד שאתה טועה שאין לי שמץ של מושג כל כמה זמן אתה טועה...

למעלה