עוד הלילה חשוך..

טאKילה

New member
עוד הלילה חשוך..../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif../images/Emo29.gif

,,,והלילה עוד,, עוד לילה,,,חשוך.. הלב כמו מונה דפיקות על סף דלתי גוועו,,לילותיי ורוח חצות האירו כוכבים ורמז בודד.. השקט מטייל לאיטו הלילות לא חיכו לי מיהרו כמו הגלים אל החוף הגוף מתימר וחושק עד דמע תשוקתי לך אתה מצית את חלומי אני שותקת,,כמכושפת,, בלהבת מנגינות דם שפתיי,, ככבשן תאווה,, כי צמאתי אליך,, בעיני נטף אור דק ולחש,, בין שברי זגוגיות התשוקה והדמעות משתקפת מציאות.. ,,,והלילה עוד לילה,,,חשוך הלב מונה דפיקות.. על סף דלתי גוועו,,לילותיי ורוח חצות האירו כוכבים,, ורמז בודד,,,מממ..מכושפת..שלך.

חתולון*

New member
כבר בוקר.....

הדפיקות הקלילות הלילה על דלתך הגיעו ממני, החתול, ולא מחמתך הסירה נסחפה ואיבדה עצמה לדעת רציתי להגיע, רציתי בך לגעת נתקלתי בשובר הגלים, התבקעה הסירה שחיתי לחוף, הגעתי על סוס, בדהירה התעוררתי עכשיו, הרוח חזק נושבת ועלי, רק עלי, עדיין חושבת????

טאKילה

New member
עדנה ותשוקה...../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

יושבת מולך ענוגה אתה מביט אלי בערגה כסות הכותונת הקצרה רופפת כמו נערה עם תלתלים חומים גופך כצרוף זבדים מתוקים חולמת להוסיף עליך את גופי כמו תערובת תבלינים תרחף מעלי בתאווה לקק את שדיי בשקיקה בזרימה להתמוגג ללקק את גופך בלהט לגלגל לשון חוקרת הטעם מתקתק אוחחחחח תדחף את הלהב באפלולי אתנועע לך כמו מנגינה בתנועה חתולית מתפנקת לטף אותי כאמן מטורף תבער בתוכי כשלהבת אש אהיה לך אהובה קטנה וקטלנית נגב לי את דימעת המבוכה איתך הדמעות של עדנה ותשוקה.

jaky1jaky

New member
ועכשיו,,,,,,,

ועכשיו , שאין לך שום סיבה לברוח , ומי הטימטום שטים בטירוף בראשך, כי מה כבר ידרוש ממך, היגיון ליבך? אם תחבק אותי לרגע , לרגע בלתי נשכח.

טאKילה

New member
חבק אותי...../images/Emo142.gif

אם יש לי חשק לחיבוק, אם אולי יש לך חשק, תמצא טיפה זמן לחבק, אל תתן לי לחכות יותר מידי, זה סוגר את השמים, מעציב ועושה קר בלב. כשאתה שותק אתה נעלם העלים מתפזרים וכלים לא שכחתי מרחקים בליל כוכבים הזמן ניגר כמו מים חבק אותי אל רחקי החושך עם שחר שער הזריחה ילהט לסודות ניגון אחר חבק אותי קר לי.

jaky1jaky

New member
אחבק אותך,,,,,אבל הבל פיך,,,,,

ועכשיו , שיש לך סיבה לעמוד ולצרוח , לצרוח אל השמיים, אלוהים ישמע אותך, כי הבל פיך הכבד מנשוא, מונח על צווארי , אם תנשק אותי לרגע , לרגע בלתי נשכח. תחבק לי את הרגע , הרגע המתוק, תזכור לי את היגע , היגע השחוק , תשטוף לי את הדמע , הדמע החנוק, תתן לי את הרגע , הבלתי נשכח.

טאKילה

New member
ממממממ........./images/Emo23.gif

מתעטפת בחום גופך כמלכודת פוערת מתמוססת לעיניך מתענגת מהניחוחות כמו מנגינה מרקדת מתפתלת תטמין את שפתייך בתשוקה הפרח...מממ.. נוטף דבש חבק אותי חבק בשקיקה חבק..

jaky1jaky

New member
ואם ארצה לטרוף כל דרך מצולבת?

ועכשיו , כשאתה נוסע לעיר חדשה ,אחרת, כאחוז בולמוס , הרוצה לאכול כל דרך מצולבת, אולי תרפה , את רגלך , מחשבתך ,תשוקתך , אם תשאר איתי , לרגע בלתי נשכח. תחבק לי את הרגע , הרגע המתוק, תזכור לי את היגע , היגע השחוק , תשטוף לי את הדמע , הדמע החנוק, תתן לי את הרגע , הבלתי נשכח.

טאKילה

New member
....../images/Emo25.gif

הלילה להתענג איתך תשוקתי אליך נסערות בחשיכה קטורת ריחנית ואור נירות מהבהבים התשוקה שכרון חושים קח את גופי לטף את חמוקי ממתינה לידיך הנוגעות בוא כנס אל ארמון אהבתי ללטף את גופך ללקק אותך לנשק לטרוף את ממתק גופך קח אותי תיגע בי . אוחחח ים של תשוקה..

jaky1jaky

New member
נכנסתי,,,,,,,,,,,

התבונן נא בדמותי , המייחלת לצרוב את דמותך, למען תוסיף עוד לשרוד, את שגרת חיי המייאשת , ועוד אוסיף לצבוע את פניי, בבוקר כל כך שטותי , הרי לעולם לא תבין , את חיטובי ומשעולי דמותי.

למעלה