עוד המלצה..

שרון ש

New member
עוד המלצה..

אבל לפני זה- חולמית מזל טוב על הכחול..
אז ככה: בעקבות המלצה של חברה הגעתי ביום שישי לשדרת העודפים בהרצליה ( רחוב מדינת היהודים, מול אל גאוצ´ו) ו... המחירים מדהימים ויש שם שלל חנויות של מידות ביניים וגדולות. אני יצאתי בפחות מחמש מאות שקל וקניתי: חולצה וגופיה+ עליונית תחרה בג´אמפ - 125 ש"ח 2 זוגות מכנסיים של קסטרו ( מידה 46 נגמר שם כרגע ( אני לקחתי את האחרון
44 עוד יש.. ( גם אחד כזה לקחתי) )-129 ש"ח חצאית עד אחרי הברך, ג´קט חורף ,וחולצה ארוכה מכופתרת נשית כזאת בדופלו.- 240 ש"ח. סה"כ 494 ש"ח... תודו ששווה
ויש שם גם עוד מגוון חנויות שלא הספקתי להתעמק בהן מחוסר זמן ( מתאים לי, אשה אשה.. וכו) אז ממליצה בחום וכמובן, שבוע נפלא לכולם שרון

DREAM111

New member
היי שרון ../images/Emo9.gif

תודה רבה. נחמד מאוד לשמוע שיש שדרה כזו, למה לנו בראשון אין כזה דבר? קניה עסיסית ונחמדה כייף לך. אני עכשיו בעצירה כי באמת קניתי המון דברים לאחרונה. את הקניה הבאה שלי אני יעשה שחבריתי רומוש תבוא לביקור. אשמח לקבל את עזרתך במשהו אם אפשר. את ציינת פה בהודעה מספר שמות של חנויות שאני מבינה שיש להם מידות גדולות/ביניים. אודה לך אם תוכלי לארגן לי פרוספקט או קטלוג של החנויות הללו על-מנת שאוכל להכין דף קשר עם כתובות של החנויות ברשת. תודה

שרון ש

New member
חלומית ../images/Emo13.gif

לדעתי שווה לנסוע לשם להרצליה גם מערים אחרות.. אני נסעתי, וגם החברה שסיפרה לי על המקום הגיעה ממרחק של כשלושת רבעי שעה נסיעה ויצאה בקניה לשנה במחיר של קניה אחת
לגבי החברות אני לא יודעת על פרוספקטים וכו´.. אבל יש את רשת ג´אמפ (jump) שרק לאחרונה גיליתי ויש להם עד מידה 50. יש את רשת "דופלו" שהפרסומות שלהם מדברות על מידות 40-50 לנשות עסקים ולפנאי, אני הייתי בסניף אחד שלהם והבגדים נראו לי קצת סבתאיים, ואז הגעתי לסניף עודפים וכאמור קניתי שם חצאית, ג´קט וחולצה. את "קסטרו כולם" מכירים.. הבנתי שהעונה המידות שלהם קטנות מהעונה שעברה ( 44 של העונה זה 42 של עונה שעברה) אבל בעודפים שלהם אכן מצאתי , כאמור, שני זוגות מכנסיים.חולצות כמעט ואין במידות רחבות יותר שם. אני מאמינה שלהבא שארצה לעשות קניות אגיע שוב לאותה שדרה ( לדוגמא מדדתי שמלת ערב מהממת ב"אשה אשה" ( כזו שאני עם הטעם הנחנחי שלי לא אעיז ללבוש בציבור, לכן גם לא קניתי אותה.. אבל ידיד שהיה איתי נשאר פעור פה כשיצאתי מתא ההלבשה) שעולה שם 99 ש"ח בלבד... מה אני אגיד לך, המחירים שווים את הנסיעה..אם הייתי קונה את אותם דברים בחנויות רגילות זה היה עולה לי 1,500 לא 500.. זה שווה את ה-50 ש"ח דלק והזמן של הנסיעה
( אני נורא מרוצה מעצמי על שטרחתי להגיע לשם ולגלות את המקום) מקווה שעזרתי, למרות שאין לי פרוספקטים... שרון

DREAM111

New member
היי שרון ../images/Emo9.gif

בטח שעזר למרות שאין פרוספקטים. אני שמחה לשמוע שיש כזה מקום שמתאים גם לנו הנשים הגדולות. אומנם אין פרוספקטים אבל יש שמות ונאתר את החברות ונעשה את מה שצריך בנושא. תודה רבה לך יקרתי.

למעלה