עוד הפתעות מצפות לנו ביחד עם השקת הדיוידי!!

עוד הפתעות מצפות לנו ביחד עם השקת הדיוידי!!

TAKE THAT TO RELEASE DOUBLE LIVE ALBUM A WEEK AFTER PROGRESS LIVE DVD!! The boys are set to release their Progress Live DVD on 21 November – and it’ll feature all of the antics from all five TT lads on stage at Wembley earlier this summer (although, we assume some of Robbie’s naughty words might be blanked out). But in true Take That fashion, those boys aren’t planning to let it go with just a DVD, oh no… sources say they’ll be releasing a DOUBLE LIVE ALBUM too. The album is set for release a week after the DVD and will feature some extra special treats as well as all the live tracks, including Shine, No Regrets and Kidz from the tour. http://www.heatworld.com/Entertainment/Music/2011/10/Woop-Theres-a-live-album-coming-from-Take-That/

אני מאוד מקווה שההופעה של ה- 2.7

תהיה בדיוידי, למרות שמוזר שרשום שוומבלי גם נכללת, אני לא זוכרת שום מצלמות רחף... יכול להיות שהקליטו את ההופעות בוומבלי לאלבום החדש??

אני אומרת עם כל המידע שיש לנו ועם איך שהם

התנהלו ב 2/7 משהו קרה שם ! אני לא יודעת מה אבל משהו! חיובי. הם היו מתוחים יותר משאר הפעמים שראינו אותם ,הם יותר הלכו לפי החוקים.. לא ראיתי מצלמות רחף, מודה. אבל הם מתים על וומבלי סו...

י ע ל י ש

New member
מתי הדיוידי יוצא? והאם ימכר גם בארץ?

אם לא ימכר בארץ אשמח ללינק שניתן לקנות משם ושאתם מכירים וסומכים על המקום ושאכן ישלח... תודה! (אם לא הייתי בהופעה לפחות שיהיה לי את הדיויידי

י ע ל י ש

New member
תודה! ועוד שאלה לטירונית שכמוני

(אף פעם לא קניתי משהו כזה מחו"ל לארץ חח) ראיתי שיש שם אפשרות לקנות או ביורו או בפאונד. יש לי מסטרכאר שניתן לקנות בדולר רק.. מה זה אומר? שאין לי אפשרות כרגע לקנות? מניסיונכן זה מגיע גם לחנויות בארץ? אוףף אני ממש רוצה את הדיוידי!!! ונאמר ואני מצליחה לקנות, זה מגיע בבטחה לארץ? (לא לצחוק על השאלות הדביליות שלי
)

מניסיוני, זה תמיד הגיע בבטחה..

אל דאגה
אף אחד לא צוחק, בשביל זה אנחנו פה
אני לא יודעת מה זה אומר על הרכישה דרך האתר שלהם, זה נשמע לי די דבילי שהם לא הוסיפו אפשרות לקנות בדולרים
את יכולה גם לחכות ולרכוש את זה דרך אמזון.. אני לא יכולה להתחייב שזה יגיע לארץ, אבל מוסיקה נטו עד כה לא אכזבו אותנו
השאלה היא רק מתי זה יגיע אליהם

orlyshka1

New member
אני לא מכירה כ.א

שמוגבל רק לדולרים, הכי בטוח שתנסי לעשות הזמנה מוקדמת באמזון (מאד בטוח, הזמנתי משם מלא פעמים ותמיד היה בסדר) וככה תדעי אם יש בעיה איתו. אני הזמנתי כאמור המון פעמים מאמזון, זו קנייה בטוחה וזה תמיד הגיע כמו שצריך. לגבי ההגעה לארץ - אני לא בטוחה, הם מביאים אבל זה בד"כ דיי הרבה אחרי. ולא צוחקות, גם אני לא ידעתי עד שניסיתי.....

Hadar07

New member
הם בהחלט יודעים

איך להוציא עוד כסף מהמעריצים על הדברים האלה. האמת שלא נראה לי שאני אקנה את האלבום לייב, תלוי כמובן מזה האקסטרה שהם מבטיחים שם מעבר.. לי יספיק לראות את השירים בDVD.

למעלה