עוד הצעה מעניינת לכניסה ../images/Emo42.gif וקצ
על החתונה שלנו
אז ככה, אישי היקר ואני לא נפגשנו במשך כל השבוע שקדם לחתונה. קבענו את החופה לשעה שבע בדיוק (רצינו להתחתן לפני השקיעה וגם הרב שרצינו, היה צריך לעוף משם לחתונה נוספת, כך שהבטחנו לו שנתחיל בזמן בדיוק). ואכן, החופה התחילה בשעה 7:04 !!! (ככה אמרו לי ,אני מראש הייתי בלי שעון). קבלת הפנים התחילה בשעה 18:30 מה שהיה זה שאישי, היה עדיין עסוק בצילומים, ואחר כך באו אליו ואמרו לו מזלטובים וכאלו נשיקות חיבוקים וכל הטררם. אני מצידי הייתי בצד השני של האולם, מול הכניסה, ראיתי כל מי שנכנס, דיברתי, חיבקתי, נישקתי (בכאילו) את כל הדודות וכו´. עכשיו, זה היה מאד קצר, קצת יותר מחצי שעה, אבל לי זה לגמרי הספיק, ולו בשל העובדה שכל כך התרגשתי מזה שעוד רגע אראה אותו אחרי כל השבוע הזה שלא נפגשנו, ושבעוד ממש מעט זמן נעשה איש ואישה. כשהודיעו לי שהוא מגיע, הושיבו אותי בכיסא הכלה (שנשאר מיותם רוב זמן קבלת הפנים) ומוקפת בכל הנשים מהמשפחה והחברים, חיכיתי לו, כשהתזמורת מנגנת את המנגינה הזאת שבכל חתונה מקפיצה אצלי משהו בלב, ובחתונה שלי, חבל על הזמן (עוד ישמע קוראים לזה ). פתאום הגיעה חבורה של בנים רוקדים ושרים כשבתוכם עומד החתן המקסים שלי, כשאביו ואבי תומכים בו משני הצדדים, ולצידם הרב. כשהוא הגיע אלי, הוא נתן לי מתנה קטנה בהפתעה (אחר כך הסתבר שהוא כתב את כל שיר השירים על כרטיסים קטנים ומקסימים, עם הדגשות מיוחדות במיוחד בשבילי) וכיסה אותי בהינומה, והלך מלווה בכל החברים והמשפחה (הצד הגברי) אל החופה. בשתיים שלוש דקות הקרובות אמרתי אני תפילה שנקראת "ברכת כלה" כשמסביבי כולן שרות ומוחאות כפיים. מיד אחר כך הגיעו האחים שלי והאחים של החתן מלווים בעוד חברים והתחילו לרקוד מולי. ירדתי מכיסא הכלה, ביד אחת מחזיקה את אמא שלי וביד השניה את האמא של החתן, והתחלנו ללכת לחופה, כשמולי מרקדים האחים והחברים שלנו (ביקשתי במיוחד מהאחים שלי ושלו להיות אלו שירקדו מולי) כל כך שמחתי והתרגשתי, עד שהתחלתי לרקוד בעצמי בדרך לחופה מה ששימח את חמותי, וקצת הלחיץ את אמא שלי. זהו, זאת היתה הכניסה שלנו לחופה. אותי זה ריגש עד דמעות.
על החתונה שלנו
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)