עוד הקלטה

Gingerbread

New member
עוד הקלטה ../images/Emo9.gif

הפעם לא של אלישיה, מקווה שבכל זאת תפנו מזמנכם לשמוע. קנו לי מלא ציוד חדש להקליט והאיכות אמורה להיות טובה בהרבה. כדי לשמוע לחצו כאן דרך אגב, זה השיר של אלדין, A Whole New World והקלטתי אותו עם ידיד שלי שפותח את השיר וגם ממשיך בו
האזנה נעימה

Gingerbread

New member
אמממ.

תבחרי שירים של אמנים שאת אוהבת, או סתם שירים שאת נהנית לשמוע. אין לי המלצות בשבילך, אני לא מכירה אותך או את הסגנון שלך תכווני אותי קצת

Outrageous boy

New member
המלצות..

britney spears-Everytime Someday I Will Understand(השיר החדש שלה
) Christina Aguilera - Beautiful The Voice Within beyonce-dangerously in love

NoWords

New member
חסרים שירים?

אם יש לך קול הממ.. עבה כזה, גרוני אז.. Heartburn Karma You Dont Know My Name A Woman's Worth אם יש לך קול יותר עדין ורך, אולי: If I Ain't Got You Samsonite Man Caged Bird יהיה מגניב לנסות לעשות ביצוע ל- My Boo.

Outrageous boy

New member
גם בריטני את לא יכולה

וגם ביונסה לא... חשבתי שאת מיתכוונת לשיר כאילו בקול שלך לא חשבתי שאת כאילו מחכה אותם..חחחח

לא מחק/כה[*../images/Emo3.gif]

פשוט אם אני אשיר את השיר, זה לא יצא יפה כמו כריסטינה או בריטני.....לפחות לא דומה....אפילו דומה זה לא יהיה....

Gingerbread

New member
אני עכשיו מנסה כריסטינה

וזה באמת יוצא נורא, כי יש לך למה להשוות את עצמך וכמובן שאין מה להשוות ביני לבין כריסטינה :( לונורא, אני אמצא שירים אחרים

בדיוק זה מה שאני מתכוונת../images/Emo45.gif

לא שאני מנסה להגיע לקול שלהן, אפילו נורמלי זה לא יצא...

NoWords

New member
דווקא יש שירים שאפשר לשיר

(אצל כריסטינה) אבל זה עדיין דורש מאמץ, כי הקול שלה מאוד עבה כזה. (לודעת איך להגדיר אחרת) והיא הרבה צועקת בשירים. שירים כמו- Tilt Ya Head Back (אחד האלבומים של נלי) So Emotional (אלבום 1) Love Will Find A Way (אלבום 1) The Voice Within (סטריפד) אתן יכולות לנסות
(מופנה גם לנופר)

Gingerbread

New member
נו אז מתי תפרסמי הקלטה?

אני ממש מסוקרנת
דרך אגב, מצאת תוכנה כבר?

למעלה