עוד הרהורים שכנראה מעסיקים רק אותי

מנומשת27

New member
עוד הרהורים שכנראה מעסיקים רק אותי

(וסליחה לשאר חברי הפורום שמעדיפים להתמקד בנושא הפורום).

נניח שהתחילו איתך במסרים. ונניח שהבחור לא מאוד מעניין (כי, אחרי הכל, כמה כבר הספקתם לומר זה לזו?) אבל גם לא אידיוט מוחלט. ונניח שכמו רבים מבני מינו הוא לא רוצה לבזבז זמן על תכתובת, אלא אץ רץ לטלפון.

מה לעשות?

לזרום עם הבחור? אחרי הכל, בשביל מה לשבת ולדגור על התקשרות שעשויה להתפוגג ברגע שנראה זה את זו פנים אל פנים ונבין שיש בינינו אפס כימיה?

לגלגל עיניים ולסרב? אני לא יודעת עליך כלום, לא אמרת לי שום דבר מעניין, לא עוררת בי שום לחלוחית אינטלקטואלית...?

מנומשת, מבואסת.

iba90

New member
אם הוא מעוניין...הוא לא ימהר כל כך

אם הוא ממהר לטלפון אז הוא מחפש להפגש כמה שיותר מהר בשביל....

מנומשת27

New member
ובכן, אני לא בטוחה שזה המקרה,

ולמען האמת, זה גם לא מאוד מטריד אותי (או הבה נאמר: זה לא משהו שיש לי יותר מדי דברים לעשות לגביו). מי שתופס את הבחירה לצאת עם בחורה כהשקעה כלכלית שמצדיקה ציפייה אוטומטית לתגמול, צריך לצאת מהסרט שהוא חי בו (או לחילופין, לצאת עם נשים שחיות באותו הסרט, ולשלם על פי חוקי הביקוש וההיצע).

לא נראה לי

אני חושבת שאתה טועה. מי רוצה להשקיע בהתכתבויות? כמו שאמרת וזה גם קרה לי- זה יכול להתנפץ ברגע שתיפגשו, אז למה לדחות פגישה?? אני אישית לא מבינה למה טובות ההתכתבויות האלה, סליחה שאני אומרת, מה אנחנו בני 16? הצד השני הוא כולה בנאדם ולא צריך להתרגש מטלפון, נכון שיש אץ החשש הזה בהתחלה , אבל אני אישית לא אוהבת להשקיע במקומות שאין בהם תוצאות... עוד משהו: יום אחד תפסתי את עצמי לפני כמה וכמה שנים... מתכתבת במסנג׳ר (כן זה היה לפני בערך 3-4שנים) ואז ספרתי כמה אנשי קשר יש לי (יותר נכון נשות קשר) - היו לי 50 נשות קשר שעם כל אחת התכתבתי, עם חלקן חיות

ההודעה נקטעה לי באמצע...

אז עם חלקן התכתבתי יותר ועם חלקן פחות, ואז תפסתי את עצמי: לא הגעתי עם אף אחת לטלפון אפילו שהצעתי להן!! אחת מהן אפילו אמרה לי: אבל אני לא מכירה אותך. איזו חוצפה! ודווקא איתה התכתבתי הכי הרבה!! מאז שעזבתי את עניין ההתכתבויות העניינים התחילו לתפוס תאוצה וחלה התקדמות, איטית אבל די משמעותית. חבר׳ה (וואוו יצא לי קצת זקן...) הדבר האמיתי זה המציאות!! (זה אפילו משפט הגיוני חחח)

אם הוא לא מעניין, הייתי דוחה את זה

לכשיהיה משהו לדבר עליו.
"לא נו, יזרום בטלפון". אישית לי ממש לא זורם, אני גם לא אוהבת לדבר בטלפון עם אנשים שאני לא מכירה כ"כ [שריטה אישית כנראה, זה נורא נורא מוזר לי].
אם נראה לך שיש פוטנציאל קל, נסי. אין הרבה מה להפסיד אני מניחה, אולי תגלי שיש/אין כימיה כבר בטלפון.

goldy

New member
את לוחצת על קישורים שאת לא מכירה?

עד כמה את אובססיבית בעניין?

דווקא זה לא אזור האובססיות שלי.

לדעתי זה לא אותו דבר, אבל אתה יודע.. דעות.
וחוץ מזה, מהמעט שכן יצא לי לדבר בטלפון עם אנשים שאני לא מכירה, לא נעים לי לומר דברים כמו "וואו, אתה חופר" ואני נאלצת לסבול עד ואם בכלל מבינים את הרמז.

מותק

את עוד לא שמעת אותי חופרת לאנשים

ליותר דיוק לגברים...

אם את לא חפרנית
את זן נדיר ומיוחד שגברים חייבים לחטוף אותך

אם זה חפירות, זה לא מעניין.

שלא תביני לא נכון, אם יש על מה לחפור אני מסוגלת לדבר על משהו שעות. אבל אם זה מגיע רק מצד אחד ומשעמם למוות את הצד השני, זו החפירה הלא נכונה. ואם אני לא מכירה את האדם מספיק כדי שתהיה לי סיבה לסבול את זה, משהו שם לא עובד והחפירות ייפסקו לאלתר.

מנומשת27

New member
אני חושבת

שמה שבאמת מציק לי זו המחשבה שאולי באמת מדובר באדם מעניין שלא מתחבר למדיום. ואני אפילו לא נותנת לזה הזדמנות. מצד שני, אני חיית מילים. מצד שלישי, כמה גברים כותבים כבר ישנם...? וכו'.

זה גם נכון.

For what it's worth, יצא לי לדבר עם מישהו ששכנע אותי שזה רעיון נפלא לדבר בטלפון דיי מהר למרות שלדעתי לא הייתה כימיה אונליין כלל. איכשהו יצא שאנחנו [עדיין, אחרי חודש] מדברים שעות בטלפון על הנושאים הכי הזויים ומעניינים.
אז לפעמים באמת אי אפשר לדעת.

אני מנסה להבין ממה בדיוק...

את מבואסת..

אם אין לכם נושאי שיחה מעניינים...

אם הבחור לא מצליח לאתגר אותך מבחינה אינטלקטואלית ושכלית...

ממה בדיוק את מבואסת?

אם את מרגישה שאין כימיה בשיחה-מה הטעם להמשיך בניסיון לשוחח עימו?

המשיכי הלאה,אין טעם לנסות בכלל משהו שלא קיים בכלל..

בהצלחה

goldy

New member
כמה זמן את מוכנה להתכתב עד שימאס לך?

האם תסבירי לו שלא נראה לך,
או תנתקי קשר בפתאומיות?

מנומשת27

New member
חילופי המילים בינינו כ"כ קלילים ולא מחייבים

כרגע, שאני לא רואה צורך בהסבר. כמה זמן אני מוכנה להתכתב...? אני לא יודעת. לא נדרש ממני איזשהו מאמץ גדול על מנת לתחזק את התכתובת. אני פשוט תוהה אם יש בזה טעם.

חצי סנט שלי

אחרי כמה התכתבויות לזרום עם הבחור לשיחה בפלאפון!

ופה השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך
מה את רוצה מעצמך? האם את באמת רוצה זוגיות?
האם את פנויה ריגשית לזוגיות?

אני עשיתי עם עצמי חושבין
וכרגע שוקלת לאמץ כלב שיתן לי אהבה ללא תנאי.

ובקשר לגברים
אני רוצה סקס כבר אמרתי?
לא נורא גם זה יעבור חחח

אם פעם שלישית גלידה
אז פעם האלף מה?

Student333

New member
בתולת ים אני עדיין חושד.

שאת לא באמת בתולה. הפתיחות שלך לא מאפיינת בתולות. מעניין אם רק בפורום את מרשה לעצמך ככה להיפתח.

לגבי הכלב, זה רעיון נחמד.
אה כן ושיהיה לך בהצלחה עם הדבר השני ;)

למעלה