עוד הריסות בכפר בדואי בנגב

עוד הריסות בכפר בדואי בנגב

פורום הכרה קואליציה של ארגונים למען הכרה בכפרי הבדואים בנגב הודעה לעיתונות עוד הריסות בכפר בדואי בנגב כוחות גדולים של קבלני הריסה ושוטרים הגיעו הבוקר לכפר נסאסרה בנגב ובצעו הריסה של שני בתים השייכים לשני זוגות צעירים שעמדו להינשא בחודש הקרוב. במקום התפתח עימות אלים שכתוצאה ממנו 30 בני אדם מתושבי הכפר נפגעו מאלימות השוטרים; בין הנפגעים ילדים ונשים, 4 פצועים נפגעו קשות. הפינוי לבית החולים בוצע באמצעות 30 אמבולנסים. בכפר נסאסרא מתגוררים כ-250 אזרחים ומיקומו הגיאוגרפי, ליד שדה התעופה נבטים. למרות הדיבורים בממשלה על הפסקת הריסות והקמת ועדה שתעסוק בפתרון בעיית התושבים בכפרים הלא מוכרים, המדינה יוצרת במכוון אקלים שלא מאפשר הדברות. בפעם המי יודע כמה אנו תובעים את הפסקת הריסת הבתים. לפרטים: עטיה אלעסאם- טל: < . . . > יעקב מנור- טל: < . . . > כפר-סבא , 1.8.07 הארגונים השותפים בפורום: אגודת ה-40, פורום דו קיום בנגב, הוועד הישראלי נגד הריסת בתים, תעאיוש, קואליצית נשים לשלום, שומרי משפט-רבנים למען זכויות אדם, פרופיל חדש, גוש שלום, יש גבול, בוסתן לשלום, האגודה לזכויות הבדואים בנגב.

מצוין

להרוס את כל המבנים הבלתי חוקיים בגליל ובנגב ולמנוע השתלטות אדמות.

ne ro

New member
אתה שם לב איפה אתה כותב יקירי?

פורום השמאל שלנו ... אתה בא לכאן לפתח פרובוקציות או מה?

ne ro

New member
גם אני יכול ללכת לפורום דתיים ולכתוב את כל

הדיעות שיש לי נגד ישראל והיהודים... אבל אני לא עושה זאת.

ne ro

New member
../images/Emo13.gif אין לי כל עניין וחשק,

ללכת ולדון עם פאשיסטיים יהודים. פעם עשיתי את זה, אבל הם אמרו שאני נשמע מלא שנאה לישראל וליהודים. אישית, אני לא יכול לסבול דת מאורגנת, או פאשיסטיים דתיים מלאי שנאה לכל מי שלא שותף לדעות הפרימיטיביות של הדת הגזענית והמתנשאת שלהם. וכן, אני תומך בהתבוללות מלאה של יהודים שחיים במדינה זרה. אני מתנגד לציונות באופן עיקרי.

אז רק לשמאלנים מותר לבוא ולכתוב פה?

אם אתה תגיד שצריך למסור את הגולן לסוריה ואני אגיד לא, אז אני פרובוקטור?

ne ro

New member
לא, אבל זה לא פורום לאנשי הימין הקיצוני,

ובטח לא לגזענים.

בעיקר לא לטיפוסים

הזויים ומזוהמים, הכותבים ש"רבין רצח ניצולי שואה" ו"הורה לירות באנשים שניסו להגיע בשחייה לחוף".

הוכחה- כי אני לא סתם מדבר

"פנקס שירות", עמ` 567: " אני מגיע למסקנה שאין מנוס מהרחקת חוליות האצ"ל - עמוס חורב ואני עולים לגג הבניין ומשליכים רימונים לעבר החוליות הפרושות על החוף". " אלטלנה", עמ` 282: " למטה הפלמ"ח נזדמן באקראי קצין המבצעים הראשי של הפלמ"ח, יצחק רבין. . . הוא קיבל באורח מיידי את הפיקוד על הכוח שנמצא במטה הפלמ"ח. . . עמוס אורן, ששימש בתפקידי קישור במטה הפלמ"ח טען באוזני רבין כי`יש חשש שהם יפתחו ביריות ומצבנו יהיה רע מאוד`. השיב לו רבין:`קח רימונים וחסל אותם`. רבין בעצמו אמר ועשה.` הוא אחז בכמה רימונים שהיו לידו והטילם למטה כדי למנוע מהם את הכניסה לבניין. זה היה מחזה מזוויע, דרמה מחרידה, אחים מול אחים, עם נשק ביד והורגים זה את זה`, סיפר קצין הרכש פנחס ואזה. אנשי מטה הפלמ"ח צפו וראו כיצד השליך רבין רימון (ולפי גרסה אחרת-מספר רימונים) לעבר עמדה של אנשי אצ"ל. . . לימים יאמר קצין המבצעים של הפלמ"ח:` זה היה היום הכי שחור שלי. האמנתי בשליחות וגם קיבלתי פקודה מבן-גוריון לבצע - ופקודות צריך לבצע, מה גם שלא היתה כל ברירה". עמ` 285: " בין לוחמי הצבא נתגלו סרבני ירי נגד לוחמי האצ"ל. לפי עדותו של חייל פלמ"ח, לא הרפה קצין המבצעים הראשי של הפלמ"ח, יצחק רבין שגרס כי כאן מתרחש`פוטש אמיתי` - מאחד החיילים שנשכב על הקרקע וסירב לכוון קנה רובהו נגד אנשי אצ"ל והטיח בו ביטויי גנאי". על הפגזת האונייה כותב רבין ב"פנקס שירות", עמ` 568: " מודיעים לי כי הוחלט להפגיז את האונייה בתותח. תותח מיושן ללא כוונות, עם סיכויים אפסיים לפגוע באונייה שבים-ואיזה פגיעה מדויקת. אפילו הארטילריה המודרנית של צה"ל לא היתה מתביישת היום בהישג שכזה - זו היתה הפגזה כדי לפגוע ולא כדי להטיל פחד בלבבות אנשי האונייה, כפי שניסו להסביר שנים רבות לאחר מעשה. ללא חיסול האונייה, לא היתה פרשה זו מסתיימת". אלטלנה", עמ` 306: " צעירי אצ"ל רצו לקראת המכוניות המשוריינות של` ההגנה` כשהם פורמים את חולצותיהם בצווחה:`ירו בי, אך הניחו להם, לאחינו על האונייה, לחיות!` - כתב הסופר היהודי ארתור קסטלר, שסיקר את ההתרחשויות.` נער אחד פצוע, שמחצית גולגלתו הותזה, התרוצץ סחור-סחור על החול כתרנגול כרות ראש`" . " אלטלנה", עמ` 308: " ג` רי זלצמן קפץ פצוע לתוך המים, כשמסביבו מתעופפים קליעים. במו עיניו ראה חבר נפגע ונהרג.` פצועים ולא פצועים נורו במשך 20-15 דקות ששהו במים`. " שניים מיחידתו של זלצמן, קצינים לשעבר בצבא הבריטי, אדולף פיינגולד מחיל הצנחנים ופסח מיצקובסקי, חרקו שן למראה עיניהם. בתום האירועים יפרסמו הודעה:`אנו, כמפקדי הקבוצה האנגלו-אמריקנית שבאה לארץ להצטרף לצבא היהודי ללא נטיות פוליטיות, וכקצינים לשעבר במלחמת העולם האחרונה, דורשים שתיערך מיד חקירה צבאית לאיתור הקצין האחראי שהורה על אש לעבר אנשים ששחו במים בניסיון להציל את חייהם`. " אוגוסט ג`. ליסט - נוצרי לותרני, מתנדב מארצות הברית, החשמלאי הראשי של אלטלנה, צפה במחזה נרעש ונדהם:`בכל ימי חיי לא שמעתי על כך שיורים על אדם במים, על ניצולי אונייה שהניפו דגל לבן`. הוא עצמו נפגע שלוש פעמים בהיותו במים, אך לא במצב קשה".

בשבילך, ספציפית, כל אחד הוא ימני קיצוני גזעני

בשביל אדם רדיקלי כמוך.

ne ro

New member
אתה יכול להוכיח את דברייך?

איפה כתבתי דברים שמעידים שאני אדם רדיקלי?

../images/Emo6.gif טו-שיי

הרגת אותי עכשיו
"בעיניי, תמיכה בציונות היא תמיכה בגזענות ותמיכה באנטישמיות. יש לגרש יהודים שעולים לישראל מסיבות ציוניות ויש לשלול להם את האזרחות של המדינה שלהם ושל העם שלהם שבו הם נולדו וגדלו. "

הריסת בתים היא אקט בלתי חוקי

אבל יותר מזה היא תעודד את הבדואים לא לשתף פעולה עם המשטר הציוני מבחינתי זה פנאן

למעלה