עוד התייעצות דירה:

עוד התייעצות דירה:

מכיוון שלפני כמה חודשים אלחנדרו עבר אליי, יצא שיש לנו הכל כפול: שני מגהצים ושני מיקרווייב ושתי טלויזיות....

עכשיו עוברים לדירה שאין בה מקומות איחסון בלתי מוגבלים כמו בדירה השכורה שאנחנו גרים בה כעת. עלה הרעיון של תליית הטלויזיה שלי (שמחכה בבויידעם) מול המיטה בחדר השינה.

אני לא צופה בטלויזיה בכלל, אבל כן אוהבת לראות כל מיני סדרות שאינן משודרות בערוצי הטלויזיה, וכמובן סרטים. אף פעם לא היתה לי טלויזיה בחדר שינה.

מצד אחד- חבל לי לזרוק או לתת את הטלויזיה החדשה שקניתי רק שנה לפני שאלחנדרו עבר אליי.
מצד שני, כפרה. אני טיפוס שאין לו סנטימנטים ואני לא אוגרת ציוד. מצד שלישי זה יכול להיות נחמד לצפות בסרט מהמיטה.
מצד רביעי, .... נו הבנתם. אין חכם כבעל ניסיון ולי אין ניסיון בזה.

מישהו יכול לספר לי על היתרונות והחסרונות של טלויזיה מול המיטה? כי כבר צריך להחליט (מבחינת השיפוצניקים).

תודה

להעביר ערב רומנטי להפליא

בצפיה באחד מהסרטים האהובים על שניכם.
ומנגד,
ובעת מריבה שלא נדע, להתעלם מן הנוכח בבהיה מבורכה במסך.
(אין לי טמבלויזיה בחדר השינה, אבל אלו היתרונות שאני יכולה לחשוב עליהן)

puma141

New member
נזם , אין לי בחדר שינה אבל הרעיון

גרוע בעיני..מה פתאום TV בחדר שינה? שהעיניים יהיו תקועות על המסך המטומטם הזה
רק כי "ריק" בחדר?

זה גם לדעתי הופך למשהו אוטומטי בסופו של דבר-אני רואה את זה אצל כל הנשואים בתוך חיי הנוחות שמצאו-
שזו בהיה חסרת תועלת..

אני עקרונית לא רואה כמעט TV אלא אם אני יודעת שיש איזו תכנית ספיציפית שאני מעוניינת לראות או סרט
מסויים....

הטלויזיה דולקת רק לכבוד משחק או תכנית ספציפית

הטלויזיה אף פעם לא דלוקה אצלנו בבית סתם, ברצף כמו שאני רואה בבתים אחרים. אנחנו מדליקים אותה רק כשאני או הוא (או שנינו ביחד) רוצים לראות משהו. כדורגל בכל מקרה הוא יראה בסלון ואנחנו לא מתכוונים להירדם עם הטלויזיה ככה כמוסיקת רקע... נראה לי שעם הרגלי צפייה כאלו זה פחות בעייתי, לא?

puma141

New member
בהחלט. אז אין ספק שהתשובה היא כן ענקי

לTV בחדר שינה..
גשם קר......סרט.......מעולה..........אני רואה רק כן!
אני גם רואה בתנאים האלו הפסד אם תחליטי שלא :)

Aronsona

New member
בעיני יש רק יתרונות לטלויזיה בחדר שינה:

1. אני מאד אוהב טניס או כדורסל ועוקב הרבה פעמים אחרי אירועים מארה"ב. כמובן שזה בלילה. אני יכול להיכנס למיטה ואם מה שאני רואה לא כל כך מעניין, אני נרדם ולא קרה כלום, לא צריך לקום מאף מקום וללכת למיטה.
2. כל הסדרות המוקלטות, למשל לאחרונה הבורג'ס, אנחנו רואים במיטה לפני השינה, כיף.
3. יש פעמים שאנחנו רוצים לראות במקביל 2 תוכניות שונות. לדוגמא אניי רואה בד"כ היפה והחנון ומתייחס לזה כאל בדיחה אחת ארוכה. אשתי לא מסוגלת לראות את ה"טמטום הזה". אז יש אופציה לכל אחד לראות את מה שהוא רוצה.

obelina

New member
הטלוויזיה היא פלזמה ? כי אם כן, חבל לזרוק

אותה. תתלי אותה מול המיטה. מקסימום לא תצפו בה. מה יכול להיות ?

להרדם מול הטלויזיה

לדעתי קצת דופק את השינה.
אבל בעצם גם ללכת לישון אחרי חצות, דופק את השינה, ולא משנה אם ישנים 8 שעות אח"כ.
זה כיף להתכרבל במיטה מול הטלויזיה, לשים איזה סרט/סדרה בדיוידי ולראות.

תעשי תעשי.

אני לא מסוגלת להירדם בלי טלויזיה בחדר שינה

הדבר היחיד שמרדים אותי ומשרה עליי שלווה, זאת הטלויזיה בחדר שינה ומן הסתם היא דלוקה כל הלילה עד שבעלי קם לעבודה והוא משתיק אותה.
אני מאוד ממליצה לך להעביר אותה לחדר שינה. לפעמים סתם עייפים ואין כח לשבת ולראות טלויזיה בסלון, אז הולכים לנוח בחדר השינה וצופים בטלויזיה ונרגעים מעמל היום

Andy Friese

New member
חשבת למכור אותה או ציוד נוסף שיש לכם?

יש לא מעט צעירים או סטודנטים שישמחו לקנות ממכם ריהוט ומכשירי חשמל.
עשירים לא תיצאו מזה אבל במקום סתם לזרוק, תרוויחו כמה שקלים (או אירו)

למעלה