עוד ועוד תיירים מגיעים לארץ!

עוד ועוד תיירים מגיעים לארץ! ../images/Emo140.gif

ינואר עד יולי, השנה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3137980,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3183785,00.html רגע.. ומה המצב לאחר ההתנתקות? הם עדיין מגיעים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3184824,00.html "המהפיכה בענף התיירות מהווה בשורה לכלכלה הישראלית ומשמשת מנוף עיקרי לצמיחה במשק" \ שר התיירות, אברהם הירשזון. חבר מפלגת "קדימה".

גם לאחר חתימת הסכמי אוסלו

היתה עלייה בתיירות. המשיחסטים של השמאל ראו בכך סימן לבוא הגאולה עד להתפוצצות רבתי, שהחריפה את מצבה של ישראל מאי פעם, כולל בתיירות. פשוט מה שקרוי היי של הוזי סמי משיחיות ההסדר/שלום /ה"סמוך". מזעזע.

איציק911

New member
שר התיירות הירשזון אחד המושחתים....

אחד המושחתים הגדולים בתולדות הפוליטיקה הישראלית חבר מפלגת "קדימה". שר תיירות כושל ביותר ושלא יעבדו עליכם...... לכל התמימים שלא מכירים את המושחת הירשזון תזכרו טוב את ההודעה הזאת

bhnadav

New member
לפחות משרד התיירות בראשותו,

הוציא אחלה קמפיין לעידוד התיירות
("ישראל חופשת..."). לגבי ניקיון הכפיים שלו - אינני יודע. מעולם לא שמעתי על פרשות שחיתות שהוא היה מעורב בהן (מה גם שלא נתת דוגמאות לפרשות שחיתות כאלה, כך שאין לדבריך כל ערך).

איציק911

New member
אתה עוד תשמע......

אני לא אתן דוגמאות גם אבל מדובר באחד האנשים היותר מושחתים בפוליטיקה הישראלית בוא נגיד שהוא לא רחוק משרון. כמו כל תפקיד שמילא בחייו הציבוריים הוא גם שר כושל. ערך לדברי יהיה בגלל זה רשמתי תזכרו את ההודעה שלי. אני לא יודע מי אתם תומכי קדימה כמה ממכם היו חברי ליכוד? הכירו את חברי הכנסת והשרים של הליכוד? בכל מקרה חלק ממכם תמים . כל אלו שעברו אליכם מהליכוד הם מושחתים ביותר ותזכרו טוב טוב כמה מהם יגמרו בכלא ולא רחוק היום הזה.

bhnadav

New member
בנתיים אין שום סיבה שנאמין לך ../images/Emo13.gif

אתה רוצה לומר משהו - תגיד. אם אתה לא רוצה - אל תדבר סתם במעורפל.

תומרס1

New member
נדב צודק!!

אם יש לך משהו חשוב להגיד, משהו שיאיר את העיניים לכולם כאן אז תגיד... אל תכפיש ותאמר דברים סתם, אין ביסוס לדבריך... כבר היה כאן אחד שאמר שרונית תירוש היא "נעל" וגם ללא כל ביסוס...

mean girl 16

New member
רונית תירוש לא נעל:)

ולשם שינוי לי כן יש ביסוס למה שאני אומרת. היא אשת חינוך גדולה. שלא יהיה ספק.

תומרס1

New member
אני מסכים איתך, מה שאמרתי פשוט

זה שאנשים אוהבים לזרוק כל מיני משפטים חסרי בסיס וחסרי טעם... כמו שכתב עכשיו איציק שהירשזון מושחת ולא ביסס את דבריו.. לדעתי הירשזון עשה עבודה טובה במשרד התיירות והוא ראוי ביותר..

ברור החינוך בארץ נהדר..

אין אלימות בבתי הספר והחינוך זול ואיכותי מיתמיד !! וכול זה ביגלל שיש לנו נעל, סליחה רונית תירוש אחת בראש !!

mean girl 16

New member
לא הייתי נכנסת לזה

פשוט לא בא לי ללכלך. אבל בקיצור אומר שאם מעליה היו שמים אנשים יותר ראויים שהיו נותנים לה לעבוד, הכל היה נראה אחרת. ואתם יודעים למה אני מתכוונת.

תומרס1

New member
בראש?? שכחת שבראש עומדת

שרת החינוך גברת לימור (לימי) לבנת!! ותירוש היא מנכ"לית משרד החינוך.. והיא מבצעת את המדיניות של שרת החינוך?? היא אפילו לא הסגנית שלה...

באמת שלא שחכתי (תיראה בעצמך)

ואפילו כתבתי : זה היה במיבצע - בחר טיפש אחד וקבל את השני במתנה
(או משהוא בסיגנון)

החינוך? תלמידים מתייחסים בכבוד?

הורים משתפים פעולה עם המורים? המורים לומדים ומשתפרים כל העת? מנהלים חושבים שהם באו מתוך שליחות?......הם לא מבקשים שכר נאות ממשרד החינוך? הם רק מרוויחים עשרות אלפי שקלים בחודש......והמורים מקבלים כמה מאות....ככה זה במדינה ניאורה!????? הורים בכלל לא אלימים לילדיהם? הורים לא עובדים עד הלילה ונשארים לחנך את ילדיהם עמו הורי? הורים מביאים ילדים לעול--ונמצאים איתם רק בשבת! הורים.....איפה הם? אז דחילק-למה הטענות האלו-

למעלה