עוד זיהוי שירים 1. 2. 3. 4. 5. / (וזה קריטי!) 6. 7. זהו.
S sweetdreams New member 31/1/06 #2 1, 2, 3, 7 1. אין לי כסף אין לי.. 2. חלליות רודפות אחריך. 3. מלך העולם. 7. מלאך.
G GoLd ChAiN New member 31/1/06 #4 5,6 5. ??? וזה יפני או סיני אני תמיד מתבלבל? וזה חשוב לי (אחרת לא הייתי שואל)- עברי לידר (כפרעליו)???? 6. בית הבובות?
5,6 5. ??? וזה יפני או סיני אני תמיד מתבלבל? וזה חשוב לי (אחרת לא הייתי שואל)- עברי לידר (כפרעליו)???? 6. בית הבובות?
B black hock New member 31/1/06 #6 1,2,3,5 1. אין לי כסף 2. חלליות? 3. מלך העולם, היה לא מזמן... 5. זה יפאני או סיני אני תמיד מתבלבל, וזה חשוב לי אחרת לא הייתי שואל
1,2,3,5 1. אין לי כסף 2. חלליות? 3. מלך העולם, היה לא מזמן... 5. זה יפאני או סיני אני תמיד מתבלבל, וזה חשוב לי אחרת לא הייתי שואל
T t@li New member 3/2/06 #11 רק חבל שחזרת על חידות שלי ../images/Emo6.gif בקטנה, אני בעד הרבה משחקים. ולדעתי צריך לתת לאנשים לחזור על פתרונות, בגלל זה אנחנו גם לא מפרסמים תשובות בכותרת, כדי שאנשים יוכלו לפתור משהו מההתחלה, בכיף שלהם
רק חבל שחזרת על חידות שלי ../images/Emo6.gif בקטנה, אני בעד הרבה משחקים. ולדעתי צריך לתת לאנשים לחזור על פתרונות, בגלל זה אנחנו גם לא מפרסמים תשובות בכותרת, כדי שאנשים יוכלו לפתור משהו מההתחלה, בכיף שלהם
ש שבלולקה New member 3/2/06 #12 ../images/Emo187.gifאני מצטערת... לא עקבתי כ"כ אחרי חידות קודמות... מה שחשוב זו ההנאה!