עוד זיכרון מדליק על סי

עוד זיכרון מדליק על סי

פעם, די מזמן, בצוותא - הזמרת הענקית ג´ואן באאז הגיעה להופעה של סי. תקני אותי סי, אם אני טועה, אבל היא גם שרה איתך באיזה שהוא שלב. מה שקרה זה שבאופן מפתיע, ישבנו בצד ימין של הבמה במקום, כהרגלנו, בשורה הראשונה. ג´ואן באאז ישבה איזה שתי שורות מעלינו, ואנחנו שהתרגלנו כבר בשיר השני לקום ולרקוד ולעצבן את כל מי שישב מאחורינו (וכך להכריח אותם גם לקום), לא זזנו כי התביישנו להסתיר לה. (בכל זאת - קצת כבוד). באיזה שהוא שלב היא קמה לבמה וזה היה הרגע שבו אמרנו - אם לא עכשיו אז אף פעם וקמנו לרקוד. למזלנו כבר היה די אטרף בשלב הזה של ההופעה אז לא נאלצנו לחזור לשבת על כסאות העץ המכאיבים של צוותא. זהו. נזכרתי. שיתפתי אתכם. Si You.

AlanisJunkie

New member
אחלה זיכרון!

תודה ששיתפת.

ט י נ ה

New member
אז הסיפור האמיתי הוא ככה ....

קודם כל אם זה היה אז אחלה ,אני לא זוכרת את צוותא אבל כן זוכרת שביקשו ממני לקחת את גאון באייז לרקוד באיזה מועדון שקראו לו דאון טאוון על יד אלנבי והיא השתוללה כמו ילדה זרוקה ... ואחר כך היתה לה הופעה בהיכל התרבות והיא ואני תיכננו איך אני עולה לבמה ושרה איתה את יורים ובוכים אבל מכיוון שהמופע שודר לגלצ והשיר היה מוחרם להשמעות אז עשינו טריק כמו שתי מפגרות ולא רשמנו את השיר ברשימת השירים ואז פתאום עליתי לבמה ושרנו אותו באנגלית בהתחלה ואז לבגלד עו דלא קלטו מה קורה ושידרו אותו עד החצי ... בקיצור היו זמנים במערב אבל צוותא פטל ? על זה לא ידעתי סחטן ......... נשיקות אוהבת סי

עכשיו השלמת את התמונה...

רק כדי להבטיח שהזיכרון שלי לא מתעתע בי, דיברתי אתמול עם חברה טובה שלי שאיתה אני באה להופעות כבר 2000 שנה. קיבלתי אישור מלא + עוד כמה תזכורות משעשעות מאותו ערב. אז - ג´ואן באאז היתה גם היתה בצוותא. הדבר היחיד ששתינו לא זוכרות זה אם היא הופיעה איתך או רק נכחה בהופעה. אבל אם גם את סי, לא זוכרת, הרי שנישאר עם חור שחור באשר להאם צפינו בדואט נדיר או לא.

אהוד_

New member
איזה טמטום!!!!!

סי איך יכולים לעשות דבר כזה !!!! יורים ובוכים זה שיר כלכך יפה, בסך הכל דעה של אמן! שיחרימו....זה לא ישנה מה שאת ואחרים חושבים. מדינה שאנשים לא אוהבים לשמוע את האמת לפעמים.

אהוד אל תתרגש...

זה היה מזמן כל-כך...הכל היה חדש וטרי והשיר הזה ישב בדיוק (ויושב גם היום) על העצבים הכי רגישים וחשופים. הצנזורה הוסרה וכבר מזמן מתייחסים לשיר הזה כאל אחד הנוקבים והקשים ביותר שהושמעו כאן. מעט מאד אמנים צורחים היום החוצה את מה שכואב. מעט מדי. היית צריך לראות את סי מבצעת את השיר הזה בהופעה בצוותא (סליחה שכל הזמן צוותא, זה המקום האהוב עלי), לבד מאחורי הקלידים ואיזה שקט היה משתרר בקהל, ואיזה עוצמה של רגשות שכמו ניתן היה לגעת בה, כזו שעוטפת את הכל. יורים ובוכים היה אחד מרגעי השיא של סי בהופעות.

אהוד_

New member
נכון, פשוט אף פעם לא ידעתי על זה

יש לי את האלבום הראשון, עובדים בכביש ונפגשים וסינגל של בטלוויזיה הלילה, אין לי את האלבום השני, אני אלך לראות אם מוכרים אותו עדיין בחנויות מישהו\י יכול לכתוב את המילים של יורים ובוכים כאן?

actress

New member
קבל את המילים אבל באנגלית../images/Emo79.gif

ולא מוכרים את זה בחנויות בדקתי הנה ההודעה שלי והתגובה של סי לגבי הדיסקים בחנויות... והנה המילים: The street cleaner told me That in his village everything had changed. Life seems different in the shadow of the filth And in my house, the window is broken Tel-Aviv bursts into me Even its smell has changed -- I sense danger. Boys play with lead, Girls with dolls of steel. Life seems different to me in the shadow of the filth It doesn´t matter to me at all Who will win this time. The world that I had is no more And the great light has been extinguished. Boys play with lead... Chorus: Shooting and crying Burning and laughing When did we learn how to bury living people? Shooting and crying Burning and laughing When did we forget that they also killed children for us? At home in the city everything is different Wrapped in cellophane, tied to the ground I wait for the train How long will I wait to see what will happen? Until when will we wait and cry over what is happening On both sides, people just want to live With this great fear it´s impossible to see a thing We want shelter from the struggle It so doesn´t matter to me who is the stronger. Chorus

אהוד_

New member
תודה תודה תודה

מילים יפות מאוד ומאוד אקטואליות לימים שלנו מיכל זה מאוד יפה שאת מה שאת עושה מאוד אדיב אבל האם זה יעזור, צריך לחכות לדיסק אוסף אבל תחלמי בגדול מכר 16 אלף זה המון אז צריך לשלוח פקסים ולידע בחנויות שיש דיסק שמכר 16 אלף ואיך זה שהוא לא נמצא על המדפים.

actress

New member
יפה ואדיב אבל מעצבן שאף 1 בחנויות..

לא מתייחס, בכלל בואו נזיז עניינים לי אישית זה מאוד מפריע שזמרת שמשקיעה מעצמה ומוכנה תמיד לעזור ככה מתייחסים בחנויות! ואני מאוד אוהבת אותה ומאוד חבל לי שזה המצב ברגע שהסתובבתי בכל מיני מקומות ושאלתי זה עשה לי ממש רע גם עכשיו בעת כתיבת שורות אלא אני יכולה להגיד שיש לי צריבה קטנה בלב על מה שקורה וזה לא בסדר. הם לא יודעים איך הם מפסידים בענק! הם פשוט לא יודעים פשוט לא... חבל! ואני מתכוונת להמשיך ולשאול ואני מקווה שגם עוד אנשים ישאלו כי זה באמת חשוב.

למעלה