עוד חדשות לגבי פילדלפיה

CKYEN1

New member
עוד חדשות לגבי פילדלפיה

טוד פינקסטון, הרסיבר השני של האיגלס, קרע את גיד אכילס וסיים את העונה איך זה נראה לכם ישפיע על האיגלס, במיוחד שהם נורא רגישים עם עניין אואנס שרוצה חוזה חדש.... האם זה יהרוס אותה? שכל הרסיברים הטובים שלה הלכו? או משום מה פותח דף חדש לרסיברים הצעירים שלה, ולרוקי שלה רג'י בראון שנראה מבטיח... מה שאני יכול להגיד, זה שאם אואנס לא יפתח את העונה, הרסיבר הראשון של האיגלס יהיה הרסיבר הרביעי של האיגלס בשנה שעברה גרג לואיס שלא קיבל הרבה דקות משחק......

לדעתי

אם המצב הוא כזה... אז TO כנראה ייקבל תוספות ושיפוצים לחוזה שלו... וברור שזה פוגע בהם. "דף חדש לרסיברים הצעירים", זה נשמע יפה אבל בת'כלס זה אומר הפסדים בגלל חוסר נסיון והשתפשפות של הרסיברים החדשים בליגה, ואנחנו מדברים על קבוצה של סופרבול.... הם לא יכולים לבנות את ההתקפה סביב המשחק ריצה של ווסטברוק. לדעתי TO הולך לצחוק כל הדרך אל הבנק ופלדלפיה יישארו קבוצה חזקה אחרי כל הסיפור הזה...

CKYEN1

New member
לצערי בתור אוהד איגלס אני ממש מסכים

TO ישבור את האיגלס, ת'אמת שלא אכפת לי שהוא יקח לבעלים שלנו עוד 100 מיליון דולר, אבל זה יפגע בקבוצה, הקבוצה תיהיה סביבו. מצד שני אני מבין אותו, הרי מגיע לו את מה שהוא צריך לקבל, הוא באמת עשה הרבה בשביל האיגלס בעונה אחת, אבל חבל להיות חמדן. מה לעשות שהדף החדש לרסיברים הצעירים לוקח איתו סיכון גדול מאוד, אבל כנראה שזה גם יתממש גם עם אואנס יורד את כל פילדלפיה על הרגליים. אם לא ראשון, אז הרסיבר הרביעי בעונה שעברה גרג לואיס יהיה רסיבר שני... ולגבי ווסטבורק, גם אני חושב שזאת החולשה שלו, משחק הריצה של האיגלס זה פשוט לא זה..., כמה שאני אוהב את ווסטברוק, הוא עדיין לא מגיע לקצה הזרת של אדג'רין ג'יימס ופירסט הולמס

למעלה