עוד חדשות מרחוב קפלן

yairp4

Active member
עוד חדשות מרחוב קפלן

בשבוע האחרון יש התקדמות ניכרת בעבודות על החלק החדש של הרחוב. במהלך השבוע ריבדו את הצד החדש, פינו את רוב המטרדים והורידו את רוב הגדר שהפרידה בין הצד החדש לישן. היום התחילו (ואני מניח שסיימו אחרי שעברתי שם) לסמן את הנתיבים על האספלט החדש, כך שכנראה כבר ביום - יומיים הקרובים התנועה תועבר לצד החדש. הנה כמה תמונות (מהפלאפון ולכן באיכות נמוכה, עמכם הסליחה) מאתר העבודה שמשמש כרגע הולכי רגל כמדרכה מאוד רחבה...

yairp4

Active member
הקטע שבין לאונרדו לבין ארניה

אפשר לראות שהעבירו את הגדר המצויירת לצד הדרומי של הכביש

yairp4

Active member
שביל להולכי רגל

קצת יותר רחב מהשביל שהיה בכביש הישן

yairp4

Active member
חתך של הכביש החדש

בקטע שבין רחוב ארניה לבין רחוב דוד אלעזר. שימו לב לשוליים הרחבים שבוודאי ישמשו כשביל להולכי רגל, והם כמובן רחבים בהרבה מהמדרכה הצרה והמעצבנת שקיימת בכביש הישן.

yairp4

Active member
אותו צומת

והערב עומד לו ארון תקשרות או חשמל או משהו באמצע הצומת. לא ממש ברור לי מה הולכים לעשות עם זה בהתחשב בעובדה שלפי סימון הנתיבים הארון נמצא ממש באמצא המסלול לכיוון מערב...

yairp4

Active member
שוב אותו צומת

שוב משבוע שעבר, או מלפני שבועיים, אני לא לגמרי בטוח. אם רק היו עובדים שם כל השנה באותו קצב שעבדו בשבועיים האחרונים, אפשר כבר היה לסיים את הפרוייקט

yairp4

Active member
ולסיום

פתח המנהרה שתוביל מדרום הקריה לרחוב קפלן. משמאל אפשר לראות את המדרכה הלא סלולה

fireman

New member
תודה וכל הכבוד על העדכון

העקבי מהשטח

דןמור

New member
תודה רבה! אני מניח ש...

הנתיבים שהראת בתחך הרוחבי הם זמניים (רק בחלק הדרומי), ועכשיו יתחילו לעבוד על השני הצפוני של הכביש ויסגרו אותו לתנועה. נכון?

yairp4

Active member
נכון

בסיום הפרוייקט אמורים להיות שלושה נתיבים לכל כיוון, שביל אופניים בחלק הדרומי ומדרכות רחבות משני הצדדים, כך שכמובן שהנתיבים החדשים הם זמניים וכעת יתחילו לעבוד על החלק הישן של הכביש. לפי האתר של נתיבי איילון העבודות אמורות להסתיים באוקטובר.

למעלה