עוד חודשיים בערך יש לאדם יומלדת, מי בעד לארגן

mokasosex

New member
עוד חודשיים בערך יש לאדם יומלדת, מי בעד לארגן

לו משהו אישי מבנות הפורום ובכלל המעריצים מישראל ? יכול להיות נחמד מאוד.

heart1soul

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gifכמו שאת יודעת אני בעד../images/Emo6.gif

ר ו ח ל י

New member
בטח ../images/Emo45.gif

העלנו פה פעם את הנושא של להכין לו מתנה, אבל ליום הולדת שלו באמת חייבים לארגן משהו!

mayarel

New member
יש לכן מושג איך בכלל???

יש לאן לשלוח?? או שאתן רוצות משהו להכין ולהעלות ליוטיוב או משהו כזה??

heart1soul

New member
אני בטוחה שיש כתובת:).. באיידול פורום תמיד

מפרסמים כתובת שאפשר לשלוח אליה. אני מתנדבת לבדוק

GaLmmn

New member
בהחלט בעד:)

אם זה מצגת או משהו כזה אני אשמח לעזור לעצב.. ואם זה מתנה ממש, אז צריך למצוא דרך לאסוף מכל מי שמוכנה כספים וכאלה..בכ"מ זה רעיון מעולה

gwini1

New member
../images/Emo45.gif

סרטון יכול להיות נחמד... אחרי הכל מתנות חומריות הוא לא ממש צריך.

nogigoosh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רעיון מעולה!!!

כל הכבוד שחשבת על זה! יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? מי יעשה את זה?

mokasosex

New member
אוקיי אז אני רואה שיש רב

אז אפשר להוציא את זה לפועל. אני חשבתי בכיוון של דברים שיזכירו לו את ישראל, אפשר צמידים עם חמסות ודברים מהסוג הזה ואפילו מחזיק מפתחות עם תהילים קטן שיביא לו מזל להמשך הדרך. אני אישית לא מאמינה בדברים האלה, אבל לפי מה שהבנתי מראיונות איתו, הוא מאוד בקטע של מזל, ולא אוהב לקבל מתנות שקשורות לנצרות כי הוא יהודי. לדעתי אפשר לשלוח חבילה שמכילה את הצמידים ותהילים ובריכה אישית מכל אחת מאיתנו. עוד רעיונות?

heart1soul

New member
הבעיה תיהיה למצוא מתנדבת שתרכז את כל הדברים

לסטודנטיות מביננו מתחילה תכף תקופת מבחנים וגם לתלמידות..אז דבר ראשון שצריך זה מתנדבת שנוכל לשלוח אליה את כל המכתבים והמתנות שתרכז אותם.. דבר שני מכתב מכל אחת- זה חובה!! + מי שרוצה אולי לקבל ממנו חתימה אישית יכולה לצרף בתוך המכתב תמונה+ מעטפה ובול לחזרה לגבי המתנות אני גם חושבת שדברים סמליים אך לא דתיים יהיו ממש נחמדים בשבילו.. מישהי הציעה פעם עץ על שמו בארץ חח זה קיטשי אך חמוד.. והייתה מישהי שצירפה תכשיטים מדהימים + מילים מהקבלה- זה היה נראה מדהים ואדם היה אוהב את זה ממש את זוכרת משהו כזה? אני ממש התלהבתי אז מהתמונות של התכשיטים

mokasosex

New member
אויייי עץ זה מהמםםם!

ותכשיטים עם מילים מהקבלה זה כל כך הוא. אין לי בעיה לרכז הכל, אבל צריך לדעתי מישהי שגם יודעת אנגלית ממש טוב ותהיה מספיק אחראית לסדר את זה ככה שהכל יגיע ליעד. לא רוצה ללחוץ או משהו, אבל לדעתי מאיה הכי מתאימה. אם נח לה אז אני חושבת שהיא הכי תוכל לעשות אתזה.

למעלה