עוד חודש בדיוק- אימלהההההה

עוד חודש בדיוק- אימלהההההה

זהו נשא רק חודש , ועכשיו אני פתאום מתחילה להכנס ללחץ, כה דברים יש לי להספיק החודש: נעליים לחתן פגישה עם התקליטן, עם הצלם, עם החצוצרן, עם הרב הדרכת כלות ברבנות לסיים ללמוד את הריקוד ולעשות המון חזרות לסיים עם השמלה תסרוקת ואיפור נסיון לחלק הזמנות... ולהכין את הבית החדש למגורים איך עושים את זה????

אתי@

New member
נרגעים, לוקחים קצת חופש מהעבודה,

מטילים חלק מהמשימות על חברים ומשפחה (הם לא ילמדו בשבילך את הריקוד אבל ילכו עם החתן לקנות נעלים בזמן שאת תהיי בהדרכת כלות) ועובדים במלוא המרץ ככה שבשבוע האחרון תהיו רגועים... לגבי ההזמנות, אל תרגישי לא בנוח לבקש מההורים לחלק הזמנות למשפחה וככה תורידי מעצמך חלק מהעול הזה... בהצלחה מתוקה...

חופש מהעבודה אני לא ממש צריכה

כי אני עצמאית
, מה שכן אחים שלי איתם אני עובדת כבר רוצים להרוג אותי מרוה העדרויות .

לאט לאט ובעיקביות....

האמת ששום דבר ברשימה שלך לא יוצא דופן, מבחינת לוחות הזמנים, חוץ מאשר אולי הדרכת הכלות, שאין לי שום מושג לגביה.... לאט לאט הכל נופל במקומו, כמו פאזל קטן, ומסתדר. קצת מחשבה וראיה מלמעלה, והכי חשוב - להרגע...

הילית*

New member
לי יש 3 ימים פחות ממך...

וחסרים לי המון דברים. כנראה שמגיע החודש לפני פתאום תופסים שזה כ"כ קרוב ומתחילים להילחץ כמוני (ולכן כל יום אני קמה ב- 6 בבוקר להספיק עוד דברים של העבודה) ואת הערב אני מותחת עד מאוחר עם סידורי חתונה.... אם את עצמאית אני בטוחה שיש לך פחות אי נעימות מבוסים (למרות שבאופן מפתיע ולא צפוי הבוס שלי התחיל לפרגן...)

מזאלונה

New member
הנה דרך אחת: ../images/Emo22.gif

רושמים על דף את כל המטלות. מחליטים מי אחראי על מה (נעליים לחתן - רויטל, קביעת פגישה עם התקליטן - לירון וכו´). קובעים לכל מטלה תאריך ביצוע אחרון (כן, זה נשמע כמו בצבא, אבל זה עובד!!!) וכל אחד מקבל אחריות על המשימות לו. דרך אגב, לא להסס להטיל מטלות גם על אנשים אחרים. אנשים, ובמיוחד חברים ומשפחה, שמחים לעזור לזוג. אמא של החתן הלכה לרבנות להביא לנו את הכתובה, סבא וסבתא שלי הכינו את כרטיסי מקומות הישיבה.... חוץ מזה, תראי: נעליים לחתן זה בדרך כלל ענין די פשוט. פגישות - מכינים מראש מה אתם רוצים לשאול ולדעת כך שהפגישה לא נמרחת, ריקוד - אנחנו רקדנו בבית כל הזמן (ואם כבר אז מנצלים את הזמן ורוקדים עם הנעליים שתנעלו בחתונה!!!), הדרכת כלות זה עניין של 15 - 20 דקות (לפחות כך זה היה אצלי) - בקיצור, לוקחים נשימה עמוקה וסוגרים כמה שיותר דברים כך שהימים האחרונים לפני החתונה נשארים פנויים לפינוקים!!!

למעלה