עוד חודש בדיוק...וואוו איזו התרגשות

petel

New member
עוד חודש בדיוק...וואוו איזו התרגשות

אני יודעת שלעומת כל המתחתנות באוגוסט זה רחוק, אבל עבורנו, שתכננו את החתונה הזו שנה מראש, חודש לחתונה נראה פתאום מאוד מאוד קרוב
 

*שיר

New member
גם אנחנו עוד חודש (וקצת)

אבל היות וכל החתונה תוכננה (רק) שלושה חודשים מראש זה נראה לי עוד המון המון זמן
 

petel

New member
היה כיף נורא, והלוואי שהיה לי

יותר כסף, כדי לקנות לעצמי עוד כמה דברים. אני אספר פה למען אלו שלא מבינות על מה אנחנו כותבות, אתמול אתי ואני היינו אצל מריאנה, שהיא מעצבת תכשיטים מדהימה, יש לה סטודיו ענק בביתה והיא ובעלה מעצבים תכשיטים מוביילים וכו´ ומוכרים לחנויות. אני פשוט הייתי מוקסמת מהעיצוב היפה שלה, יש לה כל כך הרבה תכשיטים יפים - אני מניחה שפשוט יש לה את זה, והיא יודעת איך להתאים את האבנים, הצבעים וכו´ כל שבסוף זה נראה מדהים. אני בחרתי צמיד ועגילים שמריאנה מכינה לי במיוחד בגוונים של לבן (בסיס כסף ואבנים שקופות ולבנות - זה נראה הרבה יותר טוב ממה שזה נשמע). זו פשוט חוויה להיות אצלה בסטודיו ולראות את כל האבנים, החרוזים בכל הגוונים, זה עשה לי חשק לבחור לי עוד כמה צמידים, שרשראות וכו´ - אבל נשאיר את זה לפעם אחרת... וזהו, אפשר להגיד שאתמול היה יום די פורה, היינו ברבנות, סגרנו כרטיסי טיסה לחו"ל לירח דבש, בחרתי תכשיטים, ולסיום, רשמנו והכנו את כל ההזמנות של ההורים שלי - מספיק ליום אחד ???
 
אוף. ועוד להחזיק מעמד ללא פחמימות. ../images/Emo21.gif

שבוע על סלט והספק כזה.. בטוח שיש איזה השפעה על הקצב. פתאום את מספיקה יותר לא?
 

petel

New member
אני מרגישה כאילו מישהו הצמיד לי

טורבו לגב - כמו השפן של אנרג´יזר
אני בלחץ להספיק הכל, פשוט לחוצה מכך שלא נספיק. האמת, יש לי תקווה קטנה, שאולי יהיו כמה ימים של מנוחה אם נסיים הכל מהר מהר, אבל קשה לי להאמין כי בנתיים עד שסוגרים נושא מסויים, ישר צץ משהו אחר... היומן מתמלא ממש במהירות מצד אחד אני מנסה להספיק כמה שיותר, מצד שני לפעמים אני מרגישה ממש עייפה מכל הלחצים, אבל אני מניחה שעוד נתגעגע לזה אחר כך, אז גם כשאני עייפה אני מנסה להסתכל על זה באור חיובי
 

הילית*

New member
אמא שלי אמרה לי לפני כמה ימים

ששבוע לפני החתונה נגמור את כל ההכנות וזה נורא מצחיק אותי עכשיו כי היומן שלי לשבוע הקרוב די מלא ויש לי כ"כ הרבה טלפונים לעשות. אני בטוחה שהסידורים נגמרים רק 5 דקות לפני החתונה... כי איך שזה נראה לי עכשיו אין להם סוף!
 

אתי@

New member
והחודש הזה יטוססססססס

שנה אחת עברה כמו שנתיים??? אז החודש האחרון יעבור כמו שבוע!!!
בהצלחה, מתוקה.
 

sariteran

New member
...אנחנו היינו "חודש לפני" אתמול..

...ואני מאד מזדהה עם מה שכתבת, כי גם אנחנו מתכננים שנה מראש! אנחנו בדיוק באותו מצב - אתמול אמרתי לערן שהיומן שלי יותר מלא מהיומן של מלכת אנגליה... אתמול היינו קצת ב- DOWN, ממש התעייפנו מהכל ושאלנו את עצמנו למה לא ברחנו להתחתן בחו"ל... אבל היום זה כבר עבר ואפשר לסמן"וי" על עוד כמה דברים. דרך אגב, אתל - מה סגרתם בסוף לגבי ירח דבש, אתם הולכים על ג´מייקה?
 

*שיר

New member
אני גם לפעמים תוהה למה אנחנו עושים

את כל זה... כלכך הרבה הצקות, שזה לפעמים ממש נמאס
 
למעלה