עוד חודש בדיוק לתחילת העונה השניה של האי!

פיגמיסט

New member
עוד חודש בדיוק לתחילת העונה השניה של האי!

אז שתפו אותנו - מה הציפיות שלכם מהעונה? חושבים שהיא תהיה יותר טובה מהקודמת? מתרגשים?

Yarinv

New member
הרבה ציפיות

יש לי תחושה שהיא תתעלה בקלות על הראשונה ותהיה מותחת ומפתיעה במיוחד. אני מחכה בקוצר רוח שיתחיל כבר

dar dahan

Member
אני קודם כל רוצה ש...

הפרק הראשון יהיה טוב ושלא נשאר במתח מסוף הפרק האחרון של העונה הראשונה. וברור שרמת הציפיות שלי מהעונה השנייה הן ציפיות גבוהות, ואני מצפה שגיורא יפתיע אותי כמו תמיד ואולי יוסיף משהו חדש... בכל אופן אין לי סבלנות עד לתחילת העונה השנייה, ואני באמת מקווה שהעונה השנייה תהיה טובה יותר מהעונה הראשונה.

noyyka XD

New member
נאממ D:

היום שיגעתי את כולם שנשאר עוד חודשD: מתפה בקוצר רוח בטוחה שתיהיה עונה מפתיעה מותחת מרגשת ומוצלחת [גם יותר מקודמתה וגם טובה מאד בפני עצמה] מקווה ויודעת שגיורא
לא יאכזב ..אז בוא נחייה כאילו אין מחר

מממ

אני מקווה מאוד שהעונה הזו לא תהיה כמו העונה הראשונה.. בעונה הראשונה הכל היה מרוח, מלא בפלאשבקים ובאמת שמרחו את הסדרה הזו ב-50 פרקים כשיכלו להעביר את הכל בבירור גם ב-10 פרקים
אז קודם כל הציפייה שלי היא שהעונה הזו לא תהיה כמו הראשונה, אלא עונה אחרת לגמרי ולפי הפרומואים ודברים שיצא לי לראות בהחלט נראה לי שיהיה מעניין יותר..

Superboi

New member
מה שהוא ↑ אמר../images/Emo59.gif

רק שאני לא ראיתי פרומואים ודברים אחרים

8דושנקה8

New member
יש לי הרבה ציפיות ואני כבר מחכה בקוצר רוח

לפי הפרומואים וההצצות הקצרות שיצא לי לראות וגם לפי כל מיני דברים שסיפרו עושה רושם שהעונה הזאת תיהיה משהו אחר ומאוד שונה מקודמתה. שזה מצד אחד טוב- כי שינוי זה אומר התקדמות. אבל מצד שני אני טיפה מפחדת להתאכזב בכל זאת העונה הקודמת הייתה אומנם טובה אבל היו גם כמה (ולא כול כך מעט) פרקים חלשים שאומנם היו טובים אבל טיפה נמרחים ונטולי מתח. אבל אני סומכת על גיורא שיעמוד בציפיות של כולם

E l i a l o N

New member
רק אל תגידו לי שהפרומו של האי הוא בתוך

הפרסומת של חורף בערוץ הילדים! או שיצא פרומו בקרוב? מישהו יודע? יונתן לפני כמה ימים אמר שתהיה מתקפת פרומואים... מתי זה מתחיל?

הציפיות מאוד גבוהות ../images/Emo185.gif

נראה שזה הולך להיות בסגנון של "גיבורים"/"נמלטים", כזה שאתה רואה פרק וצריך חצי שעה אחרי לשבת בראש ולחשוב מה היה, מי עשה, למה עשה וכד'. כל הפרומואים, כל הדיבורים..שבכלל משנים את העלילה למערב הפרוע..משהו ענק הולך להיות..כך אני מקווה.

Double U

New member
הציפיות שלי:

1. שתהיה עונה מותחת ומרתקת יותר מהקודמת, רעיונות מקוריים לעלילה ושנהיה מרותקים למסך
2. העלמת פרקי הפלאשבק. בעונה הקודמת היו 2-3 פרקים כאלה - יותר מדי לטעמי בשביל עונה של 50 פרקים. סתם פרקים לא נחוצים שמעכבים את העלילה.
3. מוזיקה טובה במהלך הפרק ובסופו, בעיקר של Coldplay אם אפשר!
זהו נראה לי!

ש נ י ל י

New member
אלו הציפיות שלי

1)שיהיו בעיתון דיסני יותר פוסטרים של האי ואולי אפילו אחד בשחור לבן... 2)שסוף סוף בן וזואי יהיו מוכרים בתור זוג בעיני כולם ויתנשקו הרבה... 3)שאנה תיהיה בהריון מסול ואז היא תגלה שהבת שלה היא סבתא של הלנה... 4)שסוף סוף אנה וליבי יגלו שאסתר אמא שלהם ...

Superboi

New member
3../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif

זה מזכיר לי שאני לא זוכר הרבה ממה שהיה...

למעלה