עוד חודש לתל"מ והתהיות התחילו

עוד חודש לתל"מ והתהיות התחילו

התחלתי את ההריון בעודף משקל, בארבעת החודשים הראשונים ירדתי 10 קילו ומאז עליתי 13, זאת אומרת שסה"כ עליתי 3 קילו בהריון. אני צריכה לרדת קרוב ל- 40 קילו (!!!) לאחר ההריון, מקווה שאצליח, לא יודעת איך, מפחדת, חוששת... 40 קילו- זה לא צחוק, לא יודעת אם אהיה מסוגלת, אם אצליח... מישהי במצבי?

חן123

New member
קודם כל שיעבור בשלום

תראי, כרגע את לא יכולה לעשות דיאטה. אני מציעה לך לקבוע תור לדיאטנית של קופ"ח לסביבות 6 שבועות אחרי הלידה אז אפשר להתחיל דיאטה (התורים לוקחים זמן) ובנתיים לנסות לאכול שפוי בהצלחה

דנה שלי

New member
אני באותו מצב...

אני כבר אחרי לידה כמעט 7 חודשים ואני לא מצליחה להתחיל בדיאטה ואני גם צריכה לרדת כ 40 ק"ג

or 333

New member
לא הצלחתי להבין

אם לפני כן היה עודף משקל אז הדאגה נשארה אותה דאגה לא??? זה לא שעלית 40קילו בהריון במקרה שלי כמו שספרתי בפורום לפני המון שנים שקלתי כמעט 100 קילו ולקח לי הרבה זמן להוריד כשכבר ירדתי ונראתי טוב שמרתי במשך שנים פשוט הפכתי את זה לדרך חיים כשנכנסתי להריון עד חודש חמישי לא עליתי במשקל ומחודש חמישי עליתי בצורה מפחידה ביותר הגעתי למאה קילו היום אני שוקלת 82 וממשיכה לרדת הדאגה שלי באמת נבעה מזה שעליתי בהריון המון במקרה שלך שמרת יפה מאד אבל לפני ההריון לא הצלחת לרדת אז כמו שאמרתי בהתחלה אותה דאגה שהיתה קודם בעצם נשארה וכל שעליך לעשות כרגע הוא להמשיך לשמור ולעבור את הכל בשלום ואחרי זה באמת לדאוג לשנות את הרגלי האכילה שהיו לקויים כבר אז ועוד משהו את אומרת שאת לא יודעת אם תצליחי או אם תהי מסוגלת לרדת השאלה מה הרגשת קודם ומה עשית לפני ההריון בשביל לרדת במשקל??? ועוד משהו אם הצלחת לרדת בהריון 10 קילו שזה דבר מאד קשה גם בלי הריון אני מאמינה שאת יכולה לרדת 40 קילו נשמע דמיוני אבל תאמיני בעצמך זה לא יהיה בחודשיים אבל אם תתמידי ותשני דרך חיים את תצליחי לרדת ויותר חשוב גם לשמור

אתי אתי

New member
שיעבור בקלות ../images/Emo45.gif

חשש מוצדק. אחרי לידה עם כל ההרומונים, העייפות וחוסר הזמן אפשר בקלות לצלול להרגלים ישנים . טוב שאת מודעת לזה כבר מעכשיו, זאת התחלה מצויינת. אם עלית כל כך מעט, סימן שהאכילה שלך השתנתה בהריון, וכל מה שנשאר זה לשמור על זה. קבוצה יכולה לעזור, ובשביל זה אנחנו פה !!! נחזיק לך אצבעות

למעלה