עוד חודש עבר ואין תוצאות לגבי המעבר

avnergid

New member
עוד חודש עבר ואין תוצאות לגבי המעבר

עוד חודש עבר ותוצאות לגבי כביש המעבר דרך לפיד - אין. חייבים לציין כי הועד והמזכירות עשו הרבה מאמצים. בתי משפט, פגישות עם תושבים, מהנדסים ועוד ועוד. אך במישור התוצאות - לא התקדמנו. מזכיר כי מדובר בסכנת חיים.

מה שמאד מסוכן הוא חוסר בתמרור כלשהו

האט או עצור, ברחוב השקמה בלפיד. הרחוב שאנו צריכים לתת כעת זכות קדימה למי שפונה אליו שמאלה. אבל מה קורה עם מי שמגיע מרחוב השקמה עצמו, ורוצה לפנות שמאלה לכיוון כפר האורנים. אין לו שום תמרור, וזה מצב מאד מסוכן. לתחושתי, התמרור שהציבו לנו, נתלש מרחוב השקמה ונשתל בכביש שלנו. אני כבר מכירה את הסכנות, אבל החרדה שלי היא לגבי משפחתי וחבריי שלא גרים בישוב ושלא מכירים את כל השטיקים החדשים. מכל המריבה הזאת מי שישלם בסוף את המחיר יהיו אנשים שלא שייכים לא ללפיד ולא לכפר האורנים, כי כל התנהלות הכביש מנוגדת להגיון של זרימת כביש נורמאלי. והכתובת עדיין בוערת על הקיר...

לארי

New member
../images/Emo70.gif בשרשור זה נמחקו הודעות ע"י מנהל

האשכול, ללא ידיעתי וללא התייעצות עימי. ההודעות נמחקו עקב איום בתביעת דיבה על תפוז .מצד גורמים בלפיד. העניין נמצא בברור שלי מול מנהל האשכול ועדכונים יגיעו בהמשך.

if u can't beat him, join him...

השבוע שמעתי בגן משחקים, מישהו שהציע ללכת בשיטות של לפיד: בכל נסיעה כשעוברים דרך לפיד - לצפור. אולי כך התושבים ילחצו על טימי ברנד לפתור את הבעיה במהרה.

אלי בקר

New member
אסור להתדרדר לרמה שלהם

חבל על כל הרוגז שלנו. מדובר בקומץ אנשים אכולי שנאה וקנאה שלא מייצגים את מרבית תושבי לפיד. אסור לענות להם או לתת להם במה כאן. עדיף להשקיע את האנרגיות שלנו רק בדברים חיוביים. הם מחפשים להלחם ולהעמיק את השנאה בין הישובים מתוך אינטרס אישי צר. אל תתנו להם את התענוג הזה. חג שמח.

idopel

New member
ביריונות לא עובדת, לא שם ולא פה

כמו שהצרות שעושים לנו לפיד בשיבוש כביש הגישה לא שכנעו אותנו "יותר" לנסוע דרך כביש אחר, כך גם צפירות או "עונש" אחר לא ישכנעו את תושבי לפיד שטוב להם שאנחנו עוברים דרך יישובם.

רק כשמישהו יפגע נתחיל להיות מעשיים

רק כשמישהו יפגע נתחיל להיות מעשיים, עד אז נמשיך עם סיסמאות ואוירה של זולה בסיני. נכון, זה לא אופטימלי, אבל כאשר לוחצים אדם לפינה ומסכנים אותו ואת משפחתו, הוא חייב להגיב. תגובה של צפירה לא מסכנת חיי אדם. בניית מפגעים תעבורתיים ומכשולים בכניסה לישוב, מסכנים אותנו ואת הילדים מדי יום. כרגע אנחנו עדיין בתקופת הניסים. זה רק שאלה של זמן שתהיה התנגשות שתגרום לצלקות פיסיות חס-וחלילה. עד אז נמשיך לחכות למערכת המשפט המהירה של מדינתנו, ונמשיך להפריח סיסמאות של יפי נפש...

zemayesh

New member
בסדנא לחשיבה יצירתית לימדו אותנו

שדרך למציאת פתרון יצירתי זה לחשוב על פתרון שהוא ההפך הגמור מההגיון הפשוט. אנילמשל, (כמו רבים אחרים) לא מצליח להבין מדוע עד שימצא פתרון כולל, לא סותמים לפחות את הבורות שנפערו בכביש המעבר. אה כן, אסור לנו, זה שטח של לפיד. טוב אז נניח למשל, שגמדים קטנים היו באים בלילה וסותמים את הבורות בכביש.(בניגוד לחוק כי זה 2 מטר מעבר לגבול כפר האורנים ושטח של לפיד) מה היה קורה? ועד לפיד היה מגיש צו לבית משפט שהיה מחייב לחפור חזרה את הבורות? ואז נזכרתי בסדנא שאומרת שצריך לחשוב ההפך. אז אולי צריך פשוט לחפור עוד כמה בורות, ולהעמיק את הקיימים עוד יותר אולי אז, כשכבר יהיה ממש קשה מאוד לעבור במעבר מישהו מאלה שיכולים לעשות יעשה משהו. ועד אז, אני, כמו כל תושבי הכפר האחרים, נמשיך, בכל פעם שאנחנו עוברים במעבר (אין ספור פעמים ביום, לקניות, הסעות לחוגים עבודה כו),לקלל בלב את אוזלת היד וחוסר האונים שלנו. ומידי פעם ננסה לנקז את התסכול המתמשך בכתיבה עקרה וחסרת כל תוחלת בפורום. כפי שעשיתי כאן!

ענת קדם

New member
סתימות וכיוצ"ב

אני שמחה שאנשי לפיד והעומדים בראשם כל כך דואגים לשלומנו מבחינה רגשית שהם בודקים כל הזמן מה אנחנו חושבים עליהם,בפורום שלנו. אז שתתדעו שהמחשבות שלנו עליכם לא כל כך טובות בימים אלה. חבל שאנשי לפיד עסוקים בסתימת פיות ,ולא בסתימת בורות בכביש ,ופתיחת ציר התנועה הראשי הנ"ל. אפשר למחוק 20 פעמים את מה שכתוב בפורום ,רק את הכתובת על הקיר אי אפשר למחוק . אתם עדיין מתנהגים ברשעות שטנית ותהומית ואם תרצו לשנות את זה פשוט תפנו את החניות האדיוטיות שבניתם בחכמתכם הלא רבה , בכניסה ה ר א ש י ת לישוב תמים עם רצון טוב ,לחיי שכנות טובה.

למעלה