עוד חוזר הניגון....

veiga

New member
עוד חוזר הניגון....

אני לא מאמינה שאני ניצבת בצומת הדרכים הזו. כנראה שנגשתי למסע המפרך הזה בתמימות עצומה או באמונה עיוורת. כל כך קיויתי שכל המראיינים למיניהם פשוט יסתכלו עלי ויידעו שכן אני צריכה להיות רופאה. אבל זה לא קרה. אף פעם לא חשבתי שאני בכלל אחשוב פעמיים לגבי נטישת החלום או הצמדות אליו בכל דרך אפשרית, אבל עכשו כשאני חושבת על עוד פסיכומטרי ונסיונות נואשים למצוא בגרויות לשפר הספק פתאום מתחיל לנקר האם אני באמת רוצחה להקריב את כל זה אבל מצד שני הלב לא מוצא מנוחה ולא מליח להשתיק את הקול שכל הזמן דוחף אותי חזרה לשם. קראתי פה על כל כך הרבה אנשים מדהימים בעלי כוח רצון ראוי להערצה שלמרות מגבלות גיל, זמן, משאבים כלכליים ומשפחה נתנו מעצמם הכל ועדיין לא מתיאאשים ואני יודעת שהקשיים מתחילים רק אחרי שהתקבלת כבר למקצוע הזה,אבל... אני מקווה שאני אצליח לפתור את ההמשך של המשפט הזה והלוואי שכולנו ניפגש ביום מן הימים (בתקוה שאלו לא יהיו ימים רחוקים מדי) במסדרונות הפקולטה בכל מקום שיהיה... חברים הייתם לי למשענת ולנחמה- בהצלחה רבה לכולכם ושיהיו רק בשורות טובות:)

Carla12

New member
../images/Emo24.gif

לא להתייאש ! אני כבר שנתיים מנסה להתקבל וכנראה שאני אצטרך לנסות עוד פעם בשנה הבאה.. דוחפת אותי התמונה שלי צועדת לקראת בניין הפקולטה ונכנסת לשם עם חיוך גדול והרגשה של ניצחון ...
בהצלחה לך

veiga

New member
ובכן...

נרשמתי לב"ש ואת"א בב"ש נדחיתי אחרי ראיון ראשון ומעולה (כנראה שלא...) ובת"א הסכם המטורף שהם דרשו פשוט לא תאם את המקום שבו אני נמצאת.

יעלד12

New member
יהיה בסדר!!!

מעניין, גם לי יש את התמונה הזו בראש צועדת לבניין סאקלר... אל תתייאשי. נכון שהסכם מטורף בתל אביב, ויכול להיות מאוד שגם אני לא אצליח להיכלל בו, אבל אנחנו בסה"כ מדברות על עוד שנה של נסיון, שאין לי ספק שאחריה את תצליחי. שנה אחת, כנגד ארבעים שנה של רפואה, זה באמת כלום. נכון שקשה, וכואב, ומעצבן, ומתסכל, אבל תני לזה שבועיים ותסתערי בכוחות מחודשים על הפסיכומטרי, אני אישית התמכרתי לתחביב ההזוי של להשחיר עיגולים.. מחזקת אותך, יעל

veiga

New member
את תותחית על!!!../images/Emo47.gif

יעל אין לי מה להגיד. כשאני קוראת על כל המאמצים שהשקע ועל כל ההקרבו שלך באמת שזה נותן רק כוח. מכל המסלול שעברת לא רק שקידמת את עצמך תדעי שגם סחבת אחרייך עוד הרבה (אני ממש בטוחה שאני לא היחידה..) כזאת דבקות במטרה והשקעה זה מדהים בעיניי והלוואי שכבר השנה תוכלי לתחיל בהגשמת החלום.

../images/Emo201.gif יהיה בסדר

קחי לך קצת זמן לנוח ולחשוב על הכל, צריך את זה מדי פעם. אם את באמת רוצה את זה, המוטיבציה עוד תחזור אלייך, אל תדאגי.

veiga, אל ייאוש

יתכן שהתכוונת בין היתר להודעה ההזויה שלי שביקשתי למחוק (כי יצא קצת מתבכיין), אז אני לא מדהים וכן התייאשתי. אני כמעט בן גילך וגמאני נדחיתי בראיון הראשון בב"ש (וחשבתי שהיה מצוין - מתחזקת תחושתי שהם נוטים לדחות חתיארים), וגם מת"א ומהטכניון. אבל מצד שני נוטה להאמין שמי שרוצה את זה מספיק יגיע לשם, בסופו של דבר. הבעיה היא שקבלה זאת רק תחילת הדרך, ונראה לי משווע ומטורף שצריך להשקיע כה הרבה רק בלהתקבל. מצד שני אם וכאשר נעבור את צוואר הבקבוק הזה, אולי כל השאר ייראה קל. ומצד שלישי הממוצעים המשוקללים והסכמים האלה באמת מתחילים לצאת מכל פרופורציה סבירה, ולפי ת"א מור לא ממש עוזר (סף דחייה 730?
). אם יש מצב שתוכלי להתמודד עם זה מבחינה כלכלית, אולי תשקלי לימודים בחו"ל. אם לא, אני מאחל לך שתגיעי לציונים המטורפים הנדרשים. ואולי עוד ניפגש במסדרונות בי"ס לרפואה, או בי"ח...

veiga

New member
הסבירות שניפגש בבי"ח

הרבה יותר גבוהה בקצב הזה... איזה מחלקה בא לך?!

morancho1

New member
חמודונת..

אכן צדקת בדברייך..הרבה מהאנשים שאת רואה שהתקבלו השנה, נדחו שנה שעברה (כמוני למשל). לפעמים ההבדל בין הצלחה לאי הצלחה תלוי בכוח הרצון לבדו. את רוצה להיות רופאה? ממש רוצה? ... ... אם התשובה היא כן, אז אין לך מה לדאוג. קצת להתבאס כמובן שהשנה לא תלמדי, אבל העתיד ורוד עבורך, ואחרי עבודה של שיפור ציונים והתכוננות אולי טובה יותר לראיון (תסגרי פינות עם עצמך), אני בטוחה שתתקבלי. זה רק שאלה של זמן- ואת זה יש לך בשפע:) שיהיה לך המון בהצלחה !!

veiga

New member
ואלו התוצאות:

ובכן,מה שאפשר להספיק לעשות ביומיים. אין לי זמן לקחת לעצמי חופש כי אני מתחילה ללמוד שנה הבאה (משפטים?!) אל תדאגו רק לשנה הבאה... נרשמתי לפסיכומטרי ואני מתחילה קורס ביום ראשון (טוב שלא מחר כבר...) נקווה לטוב תודה לכולם על התמיכה את אנשים טובים אין ספק!! בשורות טובות:)

למעלה