עוד חוק דרקוני ומזעזע...

עוד חוק דרקוני ומזעזע... ../images/Emo5.gif

ידיעה מעיתון "מעריב": עבר חוק המגדיר מיהו כלב מסוכן, כלב הנשך נשיכה הגרמה לפציעה פיזית פעמיים. כלב מסוכן שכזה ייחטף מידי משפחתו (יוחרם מידי בעליו, לפי לשון החוק) ויוצא להורג (יושמד לפי לשון החוק) או במידה ויש צורך, יילקח להיות כלב שמירה של צה"ל או השב"כ. בנוסף לכך, החוק מאפשר לשר החקלאות להגדיר גזעי כלבים אשר נחשבים גזעים מסוכנים, משפחות בעלות כלבים מסוג זה יחויבו להחזיק את הכלב עם מחסום לפה וקשור ברצועה. מי שפעם יצא לו להיכלא לאירוע של כלב "נושך" יודע שהחוק לא דואג לעשות שום בירור. אני יכול מחר להתלונן על הכלב של השכנים שלי שנשך אותי - אף אחד לא יבדוק אפילו אם יש לי סימן נשיכה - והכלב יואשם. דרקוניות לשמה, עכשיו אני צריך להיזהר שהכלב שלי לא יעצבן אף אחד פה בסביבה, פעמיים יתלוננו - ואין לי כלב
אז מה עושים?
מכתבים
, אני אשרשר את המכתב שלי וכתובת דואל של חברי כנסת כתגובה להודעה זאת.

חדף

New member
רגע אחד...

אם יש בעיה בבדיקה של תלונות לגבי נשיכות - תתלונן על זה, לא על החוק. לדעתי כלב שנשך פעמיים בפירוש לא צריך להישאר אצל הבעלים שלו, שנותן לדברים כאלה לקרות. לרעיון ההשמדה צריך כמובן להתנגד, אבל פה צריך גם להציע חלופות מעשיות. יש למישהו רעיון? בקשר לגזעים המסוכנים, פה באמת יש בעיה. התנאים שהם מציעים הם אכן בלתי נסבלים. מצד שני, לא ייתכן שכל עבריין יוכל לקחת אמסטף ולהפוך אותו לנשק האישי שלו. האם יש לך בכל זאת פתרון טוב לבעיה?

למעלה