עוד חטיפה בשומרון !

סרק סרק

New member
ברור לחלוטין שהפלסטינים מחזיקים

חטוף נוסף בשומרון. תמשיך להסתתר עד שתבוא השטוזה.

bhnadav

New member
עד שזה יתאמת ותוכל לצאת לחגוג,

תמשיך לתרגל תרגומים מערבית

אשרת

New member
כנס ל-YNET

במערכת הבטחון חוששים שאותו נעדר מאיתמר נחטף על ידי הפלסטינים.
כך שיתכן והסרק אכן צודק.

bhnadav

New member
האמיני לי שאני מתעדכן באופן רצוף,

לא רק ב-Ynet, אלא גם ב-Nrg, הארץ ו-Nfc. אני אחכה לאישור רשמי מצידנו שנקווה כולנו שלא יגיע (למעט סרק סרק אולי), כשם שיש אישור לחטיפתו של החייל. בנתיים זו הידיעה האחרונה: ממזכירות ההתנחלות איתמר שבשומרון נמסר כי "נמשכים החיפושים אחר צעיר מהיישוב שנעדר, אולם לפי המידע שיש בידינו אין קשר ברור בין הודעת הפלסטינים על חטיפת יהודי בשומרון לבין היעדרותו". אביו של הצעיר, שדיווח על היעדרו, מסר כי בנו נוהג לטייל ולהיעדר לעיתים מהבית. (Ynet)

אשרת

New member
אני חייבת לומר לך משהו

שהסוגרים שלך די מיותרים, קשה לי להאמין שיש מישהו שירצה שהוא יחטף על ידי הפלסטינים לע מנת להרוויח מזה משהו פוליטי
ולגבי השאר- מקווה יחד איתך.

bhnadav

New member
אשרת..

מי שמתעקש על כך שמתנחל נחטף עוד אתמול בלילה בפורום אחר וגם כאן עכשיו, כשכל מערכות הביטחון מסתייגות מכך על אף שאם זה באמת נכון אפשר לומר שמתבזבז זמן יקר (זה לא סיכון, הרי?) וכשמזכירות היישוב מדברת על אחד שמרבה להיעלם לתקופות.. ובנוסף קושר בין החטיפה באופן ישיר ל"אולמרט תתפטר" (כשהפועל היוצא הוא שאם אין חטיפה אז - אולמרט אל תתפטר).. כל שיש לי לעשות הוא לגחך.

אשרת

New member
אני יכולה להסכים איתך על הגיחוך

שעל ההודעה הראשונה, הרי זאת לא הפעם הראשונה שחייל נחטף, או אזרח נחטף, אז האם אז הוא יצא בהצהרה כזאת? אבל אני עדין לא מאמינה שיש לו עניין להון פוליטי במצב כזה.

אשרת

New member
איזו גאווה פוליטית בדיוק?

זאת לא הפעם הראשונה שנחטף חייל, ולא אולמרט או פרץ המציאו את השיטה.

bhnadav

New member
לך תתרגם את אתר החמאס לעברית..

אתה מומחה לזה
אולי תמצא עוד מידע על ישראלים חטופים ותוכל לבוא להתגאות בזה כאן..

אשרת

New member
תסתכל בשעון.

עכשיו כבר כוחות הבטחון מתחילים להודות, שרוב הסיכויים שהוא נחטף על ידי חבורת הטרוריסטים שהממשלה ממשיכה להפגין מדיניות מאופקת למדי, שאינה מניבה שום תוצאה.

bhnadav

New member
אני צריך להסתכל בשעון? ../images/Emo13.gif

הוא הגיב כעת להודעה שכתבתי בשעה מוקדמת היום, כשאז עוד לא היה אימות לידיעה.

למעלה