עוד חלום בלהות...

nikit1

New member
עוד חלום בלהות...

מתי זה יגמר? ועכשיו אני לא בטוחה שהשמלה שבחרתי זה מה שאני רוצה ... נו באמת! ומה שכ"כ מצחיק זה שאני לא מרגישה לחוצה מהחתונה, אני אפילו נהנית מההכנות, אז למה החלומות האלו?!

יעל_ב

New member
גם לי היה סיוט.

רק שתדעי שאת לא לבד. לי יש עוד חצי שנה עד לחתונה, והלילה חלמתי שרק בחתונה אני מגלה שלD.J אין בכלל דיסקים אלא קסטות ושבחופה הוא לא מצליח להשמיע את השיר שבחרתי כי הוא לא מצליח לאתר אותו.

בדרך כלל החלומות שלנו הם על

דברים שאנו חושבים עליהם ביום שלפני, ותאמיני לי שאת חולמת הרבה יותר ממה שאת חושבת, אבל פשוט בדר"כ זוכרים רק את החלום האחרון של אותו לילה, . אין לך ממה להילחץ, אני יכולה לכתוב ספר על כל חלומות החתונה שהיו לי , והנה בחתונה הכל היה בסדר. אז שינה נעימה

switch

New member
אנחנו אפילו על מקום לא סגרנו עדיין

והלילה חלמתי שאנחנו מגיעים בערב החתונה וחלק מהאורחים כבר הגיעו והמקום עדיין לא מסודר (אין שולחנות והשירותים בשיפוצים) וכשאני עומדת עם בעלי לעתיד ליד עמדת ה dj אנחנו נזכרים ששכחנו להכין סידור שולחנות... אבל לקחתי (בחלום כמובן) את הכל באיזי... אני מקווה שזה החלום הראשון והאחרון...

גם לי יש סיוטים למיניהם

זה תמיד קשור למשימה הבאה שצריך להשלים. עכשיו אני כל הזמן חולמת שאנחנו מגיעים לחתונה ואין קייטרינג !! (כי עוד לא סגרנו עם קייטרינג ואני ממש לחוצה מזה)

לגבי הלבטים בנוגע לשמלה

זה נראה לי מאוד טבעי. השמלה המושלמת זה בערך אחד הדברים הכי חשובים לכלה והבחירה מאוד מאוד קשה, טבעי שתמשיכי לחשוב על זה, אבל בסופו של דבר נראה לי שכשמגיע הרגע הדברים האלה פתאום נעשים מאוד שוליים.. ראיתי סרט חתונה אצל התקליטן, את הרגע של החופה, הזוג הזה היה כלכך נרגש שלא נראה לי שהכלה היתה מוטרדת ממשהו אחר מלבד בעלה לעתיד :)

למעלה