עוד חמישה ימים זה מתחיל .....

BentzWatchJudo

New member
איגוד הג'ודו הישראלי מציג בזיון ופחדנות

למרות בקשה מפורשת של אליס שלזינגר להשתחרר מאיגוד הג'ודו הישראלי האיגוד בראשותו של משה פונטי ממשיך להתעלל בספורטאית המצוינת הזאת עם התפלפלויות משפטיות כפי שעולה מהכתבה הבאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4437494,00.html

צילום: טל שחר ידיעות אחרונות

אדי92

New member
באמת מסכנה

אבל זה היה ברור,הרי האיגוד מפחד אם אליס תלך למדינה אחרת תהיה יריבה מאוד קשה!!! אם אזרביגאן תקח אותה ותשקיע בה כסף אני חושב שהיא תהיה מסוכנת מאוד לירדן כמובן שעדיף לאיגוד פשוט למחוק אותה כספורטאית.
באמת מסכנה אין מה לומר,אולי היא תעבור להיאבקות חופשית אני חושב יש לה סיכוי שם למדליה אולימפית....

ashigara

New member
עצוב הנסיון לחסל סופית את הקריירה של אליס

קשה להגן על ההתנהלות של איגוד הג'ודו. זה איכשהו לגיטימי להחליט ששמים את הכסף על מישהו אחר, כללי המשחק מכתיבים מועמד אחד ממדינה.
אבל ההתנהלות כאן נראית כמו נסיון לחסל סופית את הקריירה של אליס.
עצוב לראות איך איגוד הג'ודו מתנהג לא ספורטיבי ומשתמש בנימוקים ביורוקרטיים כדי לדאוג שאליס שלזינגר תפרוש.

aaa123

Member
האם אין לאליס שלזינגר אפשרויות נוספות?

האם היא לא יכולה להודיע שהיא ממשיכה בג'ודו רק בנבחרת ישראל אבל מוותרת מראש על ייצוג מדינת ישראל באולימפיאדה הבאה גם אם תצליח יותר מירדן למעט מקרה שירדן לא תוכל להשתתף בגלל פציעה או אי קביעת הקריטריון הישראלי?(הכוונה כמובן להודעה שמחייבת אותה באופן משפטי והיא לא תוכל אחר כך לערער על זה שהיא לא מייצגת את ישראל גם אם יתברר שהיא טובה יותר מירדן לפי כל קריטריון).

האם גם במצב כזה האיגוד ימשיך להיות נגד אליס,ולא יתן לה לייצג את ישראל בתחרויות?
האם הקריירה של אליס זה רק אולימפיאדה(ותחרויות כמו אליפות עולם לא חשובות)?

שמIצניק

New member
לא רק שזה לא עצוב

זה הדבר הטוב והנכון לעשות

לא רק לה - אלא לכל אישה גברית שמנסה להיות כמה שיותר גבר

איזה גועל נפש

יש לה אצבעות של נהג משאית ולסת של רס"ר

להקיא

אדי92

New member
תגיד מה זה קשור??

אם אין לך מה לרשום בעניין אז תשאיר את התגובות המתומתמות שלך!!! מה הקשר לעניין של איגוד- ספורטאי ונשים גבריות?? איך אתה קובע שהיא אישה גברית?? למה ברחוב חסר נשים שמנות לא מטופחות או עוד אלף דברים??? אני ממש לא מבין איך בכלל עלה בראשך לרשום דבר כזה?? אצבעות של נהג משאית )))) למה איזה אצבעות יש לו?? הוא רק נוהג....חחחח בקיצור במקום לרשום דברים מפגרים לך תתאמן קצת שנשים ספורטאיות לא יראו לך גבריות אולי תהיה אתה קצת דומה לגבר)))

אדי92

New member
חחחח נו באמת אין מה לענות לנמושה כמוך

רק באינטרנט אפשר להיות גיבור אני מבין)) בטח השפילו אותך הבחורות אז אתה כועס אבל לא נורא גם לזבל כמוך ימצא זבל.....אין על מה להתוכח אולי פשוט יחסמו אותך

שמIצניק

New member
אתה נשמע לי כמו אחלה שרמוטה ממין זכר

תגיד, כשאתה מזדיין עם אבא שלך, אתה נותן לו לחדור אלייך גם בלי קונדום?

אתה גם עושים אורגיות עם ערבים לפעמים?

טפו על הכוס של האמאמא שלך יא מורחב תחת, אם היית מולי - הייתי מזיין לך ת'פנים עם איזה מרפק לעין

למעלה