למרות בקשה מפורשת של אליס שלזינגר להשתחרר מאיגוד הג'ודו הישראלי האיגוד בראשותו של משה פונטי ממשיך להתעלל בספורטאית המצוינת הזאת עם התפלפלויות משפטיות כפי שעולה מהכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4437494,00.html
אבל זה היה ברור,הרי האיגוד מפחד אם אליס תלך למדינה אחרת תהיה יריבה מאוד קשה!!! אם אזרביגאן תקח אותה ותשקיע בה כסף אני חושב שהיא תהיה מסוכנת מאוד לירדן כמובן שעדיף לאיגוד פשוט למחוק אותה כספורטאית.
באמת מסכנה אין מה לומר,אולי היא תעבור להיאבקות חופשית אני חושב יש לה סיכוי שם למדליה אולימפית....
קשה להגן על ההתנהלות של איגוד הג'ודו. זה איכשהו לגיטימי להחליט ששמים את הכסף על מישהו אחר, כללי המשחק מכתיבים מועמד אחד ממדינה.
אבל ההתנהלות כאן נראית כמו נסיון לחסל סופית את הקריירה של אליס.
עצוב לראות איך איגוד הג'ודו מתנהג לא ספורטיבי ומשתמש בנימוקים ביורוקרטיים כדי לדאוג שאליס שלזינגר תפרוש.
האם היא לא יכולה להודיע שהיא ממשיכה בג'ודו רק בנבחרת ישראל אבל מוותרת מראש על ייצוג מדינת ישראל באולימפיאדה הבאה גם אם תצליח יותר מירדן למעט מקרה שירדן לא תוכל להשתתף בגלל פציעה או אי קביעת הקריטריון הישראלי?(הכוונה כמובן להודעה שמחייבת אותה באופן משפטי והיא לא תוכל אחר כך לערער על זה שהיא לא מייצגת את ישראל גם אם יתברר שהיא טובה יותר מירדן לפי כל קריטריון).
האם גם במצב כזה האיגוד ימשיך להיות נגד אליס,ולא יתן לה לייצג את ישראל בתחרויות?
האם הקריירה של אליס זה רק אולימפיאדה(ותחרויות כמו אליפות עולם לא חשובות)?
אם אין לך מה לרשום בעניין אז תשאיר את התגובות המתומתמות שלך!!! מה הקשר לעניין של איגוד- ספורטאי ונשים גבריות?? איך אתה קובע שהיא אישה גברית?? למה ברחוב חסר נשים שמנות לא מטופחות או עוד אלף דברים??? אני ממש לא מבין איך בכלל עלה בראשך לרשום דבר כזה?? אצבעות של נהג משאית )))) למה איזה אצבעות יש לו?? הוא רק נוהג....חחחח בקיצור במקום לרשום דברים מפגרים לך תתאמן קצת שנשים ספורטאיות לא יראו לך גבריות אולי תהיה אתה קצת דומה לגבר)))
רק באינטרנט אפשר להיות גיבור אני מבין)) בטח השפילו אותך הבחורות אז אתה כועס אבל לא נורא גם לזבל כמוך ימצא זבל.....אין על מה להתוכח אולי פשוט יחסמו אותך