עוד חמשושית מגדוד יזהר-שבט מצדה!

עוד חמשושית מגדוד יזהר-שבט מצדה!

היי!!!!טוב לדעת שיש בפורום נציגים משבט מצדה!!! בפורום של וואלה אין בכלל! היי גלי ממצב????? איך היה כיף (או שלא...חחח) במחנ"ק! אני הכי אהבתי את היום ש.............. אוי איזה בנים נחמדים יש לנו בגדוד! חחחחחחחחח איזה חרא של ועדת חמסנאים יצאו השנה... חוצמשתי הגמדות (מתה עליכן!!!) ויעללללללללללללל...... טוב ביייייי!!!! נעם..... גדוד יזהר...

נועם?!

וואלה זאת את? כפרה עלייך! סתם.... והבנים ה"חמודים" מהגדוד שלך.... טוב, אבל השתפרתם במחנ"ק! אני חייבת להודות! ודווקא היה אחלה של מחנ"3ק! הכי כייף בעולם!!!!!!!!!!!!!!1

כן כן זאת אני.....

איך החופש? וואי אני ואורית בבניין...... עם עוד המון אחלה אנשים (חוצמאיזה יונתן אחד... לפחות בשבילי) ו... נו מה איתך? מעניין מי ידריך אותכם שנה הבאה! שיהיה לך כיף! נעם....

אני יודעת מי

ידירך ויראשג"ד אתכם! אתם כבר יודעים? אם לא... אז גם לא תדעי! לפחות לא ממני.... וואי איזה רעה אני! איך אני אחייה עם עצמי אחרי מה שאני עושה לך? טוב נו, אני אתרגל.... סתאאאאאאאם! תראי את חתימתי החדשה.

MajorGad

New member
ואני יודע...

מי ידריך את גדוד מעפילים וגדוד יזהר ואני חייב לציין ש-5 אנשים נפלאים מהגדוד שלי בצוותים שלכם..

אוח!!!

נו גלי!!!!! אנחנו היינו נחמדים אליכם!!!!!! לפחות חלקינו.... מי ידריך אותנו???? ווואי יש לנו אחלה ראשי ועדות!!! יש לך איציק? לא מרשגדים בט´ למיטב ידיעתי......... אתם יודעים במקרה מה רוני קיבלה?....

נועם נועם...

אז ככה: דבר ראשון, נכון, חלקכם(אפילו אח"כ רובכם...) הייתם נחמדים.... ודבר שני: אמרו לי מי יראשג"ד אותכם! אז או ששיקרו לי, או שטעו, או שהתכוונו למדריך... בכל מקרה, אני יודעת לפחות על 2 מדריכים שיהיו לכם... יש לי איציק, כתבתי לך במסרים! תסתכלי! רוני אני לא זוכרת מה היא קיבלה, אבל אני יודעת שהיה לנו אחלה צוות שבעולם, ו3 מתוכם הם מרכזים! נגה עמרי וניר! חזק ואמץ, מה אני אגיד..... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם בצחוק אבל אני מתה עליכם וגד, תמסור להם בבקשה, שאם הם לא עושים לנו פעולת סיום - אז..... נהיה עצובים מאוד

למעלה