עוד חצי שנה של שקט..... קיבלתי היום את התשובות של הpet. ההההההככככככלללל בסדר
O ornusha New member 18/10/04 #1 עוד חצי שנה של שקט..... קיבלתי היום את התשובות של הpet. ההההההככככככלללל בסדר
א אילת החן New member 22/10/04 #9 כל כך שמחה בשבילכן!!! ומקווה לעבור איתכן עוד הרבה חצאי שנים מאושרות כאלה!!! אילת.
צ ציפורלילה New member 23/10/04 #10 תודה ../images/Emo140.gif אני מתכוונת להמשיך ולכתוב רק הודעות כאלה! יום טוב
N nushit0 New member 19/10/04 #3 אורנה יקרה../images/Emo24.gif תמיד משמח לשמוע בשורות כאלו טובות. כל חברי הפורום נמצאים מידי כמה חודשים בחששות דומות לשלך ומתפללים לטוב, ולעוד חצי שנה של רווחה. כולמו מבינים את הלחץ שבו את נמצאת ומחזקים את ידך על החדשות נפלאות.
אורנה יקרה../images/Emo24.gif תמיד משמח לשמוע בשורות כאלו טובות. כל חברי הפורום נמצאים מידי כמה חודשים בחששות דומות לשלך ומתפללים לטוב, ולעוד חצי שנה של רווחה. כולמו מבינים את הלחץ שבו את נמצאת ומחזקים את ידך על החדשות נפלאות.
E elylan New member 19/10/04 #7 מזל טוב יקירה!!!!! מקווה שבעוד חצי שנה שוב תפתחי הודעה ובה תכתבי שהכל בסדר. בעזרת ה'!
פ פ ל ו ס י New member 20/10/04 #8 אני כל כך שמחה בשבילך../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif כל כך הזדהתי עם תחושות הצפיה שלך... - ותחושת זרם המים המפשירים החמימים והנעימים... ברגע שמקבלים את הבשורה הנפלאה. ה-ר-ב-ה- שלווה ובריאות
אני כל כך שמחה בשבילך../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif כל כך הזדהתי עם תחושות הצפיה שלך... - ותחושת זרם המים המפשירים החמימים והנעימים... ברגע שמקבלים את הבשורה הנפלאה. ה-ר-ב-ה- שלווה ובריאות