עוד חצי שעה אני יוצאת לכנס

IcNיה

New member
עוד חצי שעה אני יוצאת לכנס

זוכרות שסיפרתי על התפקיד שקיבלתי? אז היום יש כנס טרם תחילת הפרוייקט. תסבירו לי משהו. בבקשה. איך זה, שאני ניסיתי בכל כוחי ומאודי להשיג את התפקיד הזה, השתדלתי והפגנתי את מיטב כישוריי, ועכשיו, כשאני צריכה לצאת - אני לא יכולה להביא את עצמי לקום, להתלבש ולהתאפר, וכל מה שאני רוצה זה לשבת ליד המיטה של הקטנטונת שלי ולהסתכל עליה חולמת חלומות... הלב שלי נשבר מעכשיו, והיום אני הולכת כולה לשעה וחצי, והקטנה תלך לפארק עם אבא שלה לטייל ולפגוש חברות. וזה לא שלא השארתי אותה בעבר בלעדיי - השארתי. לא פעם ולא פעמיים. ומעולם לא הרגשתי כמו שאני מרגישה עכשיו. איפה התודעה הפמיניסטית שלי, בה אני כל-כך מתגאה? איפה הרצון "לדבר עם מבוגרים"? מתי, מתי היקום שלי הצטמצם להיותי אמא של הקטנטונת? איפה השאיפות, הרצונות, האמביציה, השיחות האינטלקטואליות? למה הלב נצבט מהמחשבה, שאולי אני לא אהיה הראשונה, שרואה משהו שהיא עושה, אומרת? איך זה קרה לי, מכל האנשים? מתי הילדה הזאת הספיקה להתגנב עליי ככה ולשלוט בליבי?

Rplus1

New member
לא יודעת, ואם תמצאי תשובה

תעדכני אותי גם...

IcNיה

New member
היה... אני יודעת...

עכשיו פתאום כבר ממש לא מובן מאליו שהפרוייקט הזה ייצא לפועל (מפאת מיעוט משתתפים). כנראה שכן, אבל חוסר ודאות זה מצב לא הכי נעים שבעולם. לגבי "לעזוב אותה" - היא הייתה עם אבא שלה, הם טיילו בפארק, היא פגשה חברה שהיא מאוד אוהבת (גדולה ממנה בשנה בדיוק - נולדו באותו תאריך) והן שיחקו יפה ביחד. אח"כ הם באו למרכז, בו התקיים הכנס וחיכו לי במסדרון, ואז הגברת שלי קלטה אותי (דלת של החדר הייתה פתוחה), הושיטה ידיים והתחילה לייבב, וכמה שאבא שלה (המלך הבלתי מעורער) ניסה לבדר אותה - לא עזר כלום. כמובן שכולם רצו לראות מה קורה, אז יצאתי, לקחתי אותה וחזרתי לחדר, כשהיא על ידיי. בואי נגיד, שלבבות נמסו שם
, והיא ישבה עליי בשקט מפתיע במשך 40 דקות בלי לצייץ ובלי להפריע. כבר השארתי אותה בעבר בלעדיי - עם אבא שלה, עם אמא שלי, ולא הרגשתי שום נקיפות מצפון (רק ערגה וגעגועים...). החשש הוא לא "להשאיר" אותה, אלא להשאיר עם מישהי, שאני רק מקווה שאפשר יהיה לסמוך עליה (אין לי מישהי שאני מכירה באופן אישי, שתוכל להיות המטפלת). אוף. קשה לי.

jesenia

New member
עניין של פרספקטיבה

"מתי, מתי היקום שלי הצטמצם להיותי אמא של הקטנטונת" אוה, זה היקום המורחב.

למעלה