עוד חצי שעה, פרקים 8-9, Can't Wait!!!

dino_din

New member
אתה זריז :)

רק עכשיו ראיתי את פרק 6 ויש לי את שווה מוכן ומחכה :)

dino_din

New member
אני כתבתי "שווה"????

שאלוהים יעזור לי... התכוונתי שבע!

Miss Thang

New member
שאלוהים יעזור לך || ../images/Emo58.gif

לא שמת לב שאני מיס? :) בכל מקרה, אסוודה שוב יורד על הברכיים :p

RAOUL DUKEE

New member
חזרה לעבר.. ../images/Emo58.gif

ויק כנראה יצליח לשמור על העבודה שלו.. וכמו שאמרו מעלי אסוודה שוב יורד על הברכיים.. שיין מסבך את ויק עם המאפיה הארמנית.. נקמה על "רכבת הכסף".. רק במגן עלילות של העבר מתחברות כל-כך יפה בעתיד.. הולך להיות מעניין שבוע הבא (זה פרק אחרון, נכון??)... בלינגס ממשיך להצחיק אותי...

R a v e n

New member
קטע מצחיק עם הזונה (פרק 8)

כשהיא אמרה לשיין שיש לה GOLDEN SHOWER (מקלחת פיפי :) ) מתוכננת אחר הצהריים עם לקוח שנותן טיפים גדולים והיא צריכה להתחיל לשתות אייס טי בשביל להיות מוכנה בשבילו ושיין אמר "אני הביעה לך סנאפל" :)

Miss Thang

New member
אם ויק לא

יודע, מי אנחנו שנדע? אין לי מושג, בטח יתגלה בהמשך.

יכול להיות בגלל ש...

איכשהו הבחור בלי היד קשור לאוכלוסיה שפזואלה תומך בה, ויש לו קשר לכל מקרי הרצח..

RBA

New member
../images/Emo58.gifסיכום שלי

פרק 8 היה אחד הפרקים החלשים בסדרה: הדמויות עייפות, אפילו ויק גידל כרס גדולה יותר. אני לא נהנתי מהפרק. מה הקטע המפגר עם אשתו של ויק, דני וטינה משחקות אותה שוטרות סמויות וקונות פריטי מעצבים מזוייפים. פרק 9 היה כבר יותר נחמד אבל שוב העלילה קטועה וחסר שם משהו. נקודת האור היחידה הייתה: הישבן של טינה. אמרתי לכם כייף שהיא חזרה.
לדעתי היוצרים עושים זאת בכוונה. הסוף היה מפתיע וללא ספק התמונה הולכת להשאיר את ויק בתמונה. הרגשה שלי? רוני הולך להפיל את שיין ואת ויק ביחד.

R a v e n

New member
בקיצור העונה הזאת מאוד חלשה

בהשווה לעונה הקודמת לא היה כאן מתח כל כך חזק כמו שכשקאוונו היה וכל מי שאמר שטוב שזה נגמר , בקשר לפורסט וויטקר אז הנה בבקשה ממש רואים שחסר אותו וכל המתח שהיה סביבו עם הרדיפה להכניס את וויק לכלא. אפילו תסתכלו על שני פרקים הראשונים בעונה הזאת אבל היו כמה קטעים טובים כמו כשוויק דופק מכות רצח לגוורדו , עם שיין שבוכה לאישתו , וויק משתגע בבית חולים של אישתו וכמובן קטע במגרש כשוויק מדבר עם שיין ומגלה על לם. וזה עדיין לא ברמה של עונה הקודמת, הייתי יכול לראות כל פרק כמה פעמים וויטקר היה מדהים והיית מוכן לראות עוד הרבה עם העלילה איתו

לפי דעתי..

העונה הזאת אולי קצת (מאוד) פחות טובה משאר העונות, אבל זה רק כי היא באה אחרי עונה כל כך טובה (לפי דעתי העונה החמישית הייתה העונה הכי טובה שהייתה אי פעם) וקשה מאוד להתעלות עליה, למרות שבחלק מהפרקים הם הצליחו... אני חושב שהפרקים האחרונים האלו רק מכינים אותנו לקראת הפרק האחרון שלפי דעתי הולך להשאיר אותנו בהלם ממש גדול, אז קצת סבנלנות...

Carpet Crawler

New member
../images/Emo58.gifואפרופו פרק אחרון

עונה 5 הסתיימה כזכור בפרק ארוך מהרגיל, 70 דקות בגרסתו המלאה. מעניין אם גם בעונה 6 שהיא הכי קצרה בסדרה (לעונה השביעית והאחרונה מתוכננים 13 פרקים כמו ברוב העונות) וגם אחרי ההפסקה הכי ארוכה עד עכשיו בין עונות לפחות נקבל פרק סיום עונה ארוך ומפוצץ כמו ההוא. יש לי הרגשה שזה מה שהולך להיות כי גם לי נראה שהכינו את הקרקע אחרי לא מעט אירועים וקצוות לא סגורים.
מכאן ספוילרים לעונה 6
זהירות
לגבי העונה הזו באופן כללי: את קאוונה דווקא מאוד אהבתי וקיוויתי שהוא יישאר קצת יותר. ובכל זאת העונה הזו המשיכה טוב גם בלעדיו, במיוחד בכל מה שקשור לגילוי של ויק את האמת על הרצח של לם. קטעים כמו הוידוי של שיין בפני מארה והעימות הרשמי עם ויק ואח"כ המסמך החושפני ששיין מחבר הם פשוט "המגן" במיטבה. פרקים 8-9 באמת קצת הורידו הילוך אבל גם בהם היו כמה ניצוצות. בגדול, אני לא מאוכזב. נראה אם אחשוב כך גם אחרי פרק סיום העונה.

RBA

New member
להגיע לרמה של העונה הקודמת יהייה

קשה אם בכלל. העונה הקודמת ככולה, לדעתי זו אחת יצירות המופת שנעשו אי פעם בטלוויזיה. אני ממליץ בחום לצפות ב DVD של העונה הזו(יש קומנטרי מצויינים - בעיקר אלה עם שון ריאן) יש סרט מרגש מאד בן שעה פלוס על צילום הפרק האחרון והפרידה מהלם. למעריצי המגן, זו הזדמנות מדהימה להרגיש את האווירה הקסומה על הסט. לגבי פורסט וויטקר, הליהוק שלו הוא לא פחות מגאונות ומשחק המוחות בינו לבין ויק היה מדהים. העונה הזו היא בינונית עם כמה רגעים טובים,אבל להשוות אותה לעונה הקודמת, זה כמו שאחרי שתבלה לילה עם בר רפאלי, אנג'לינה ג'ולי וג'זל, יבוא אלייך חבר וינסה לסדר לך את אחותו...

דון גל

New member
גם לי נראה שמעצימים את רוני בשביל פיבוט...

משהו יקרה עם הבחור ה"שקט כבר לא שקט" הזה... הדון.

קצת מאוכזב בסה"כ

אין את המתח שהיה בעונה הקודמת. די צפוי מה יקרה בפרק האחרון (או שלא ?).. אני מקווה שישאירו אותנו מתוחים לקראת העונה האחרונה.

למעלה