עוד טיפול מאחורינו

אביתר27

New member
עוד טיפול מאחורינו ../images/Emo122.gif

הגוף בקושי מתאושש מהטיפול הראשון וכבר אתמול היה טיפול שני עכשיו יודעים הרבה יותר טוב מה זה כימותרפיה. אשתי באה הפעם במצב רוח מרומם בניגוד גמור לבהלה שהיתה לה לפני שבועיים. היא שופעת חיוכים לרופאה ולאחיות כאילו שכימו' זה מינימום מסע ללונה פארק (אולי דומה יותר למסע ברכבת השדים). "מה את שמחה כ"כ ?" "שקט, אני בהכחשה וזה לא קורה לי עכשיו
… וחוץ מזה שהפעם יהיה לי יותר קל אמא שלך תבוא". אחרי הגיהנום שהיא עברה בפעם שעברה אמא שלי אמרה שהיא תבוא לנסות לעזור לה. היא עושה הילינג והרפיה או משהו בסגנון לא ברור בדיוק מה. מזיזה אנרגיות, פותחת מרדיאנים, לוחצת לה באזור הסרעפת והגב ואז מניחה יד על החזה העליון ובמקביל בגב, הגרון הצוואר והעורף ולבסוף המצח והראש ואז לשכב והגוף נרגע לשעתיים…(אני יכול לעשות אותו דבר ולא יעזור כלום). אח"כ צריך לחזור על זה שוב. זה עוזר לה בעיקר לכאבי בטן, הקאות, ובחילות פחות לרעידות ולצמרמורות שהם לא פחות קשות, בשביל זה צריך פשוט להירגע עם מוזיקה שקטה לחכות ולהבטיח לה שזה יעבור. ומה עם תרופות? היא לא לגמרי התייאשה מהם… (זופרן עוזר יותר מפראמין כנראה) היא חושבת שהיא קיבלה פלצבו "בכל מקרה מגע יד עוזר יותר…" ככה היא אומרת. כל מה שיעזור ואולי כמו שאמרו כבר, הגוף יתרגל לרעל הזה בשלב מסוים. גם הקטנה רוצה לעזור לה, היא שמה אצבעות קטנטנות על המצח "אמא זה עוזר לך נכון? עכשיו טוב לך?" זה לא שאמא סובלת זו אטרקציה, אבל סבתא שעושה "קסמים" זה כן! עוד יום-יומיים כבר צריך להיות יותר טוב. בינתיים הגוף מתנגד לזה בכל צורה. אני לא הייתי מסוגל לעבור דבר כזה בודאות, אבל היא עומדת בזה איכשהו או יותר נכון שוכבת בזה (מתחפרת מתחת לשמיכות).

ranvdb

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה

שתו הרבה מיים (לא ישר מהברז)קחו אויר ולמרות שהאמא היא הנושא, חשוב לדעתי לתת יחס עצמאי (פעילות נפרדת מהמחלה) לילדה כמה שיותר. סיפור לפני שינה ברכה סרט חיבוק וחוויות טובות כמה שיותר.

אביתר27

New member
אין חכם כבעל הניסיון - צודק

האמת שהיא נופלת בין הכיסאות. אני נורא עסוק בקטע של לדאוג לאשה וקצת איכשהו הילדה משתרכת מאחורה ומצד שני לא רוצה שהיא תרגיש כאילו מגיע לה "פיצוי" ואז היא תתחיל לפתח חרדות שמשהו באמת לא בסדר. (נראה לי שבשלב זה רק אני הבנתי את עצמי...? העיפות מקשה על התמקדות). אבל באמת צריך להתמקד גם בה

ranvdb

New member
../images/Emo47.gif בכל זאת האישה היא החולה

פשוט לשמור על עין פקוחה גם על הילדה ולהגיב מייד לכל סימן מצוקה לא פיצוי זמן שלה יחד איתך חוברת ציור, סיפור, פשוט להקצות לה רק לה זמן פעם בכמה ימים

למעלה