עוד טיפול שנכשל..........

מצב
הנושא נעול.

הזקיקים בכלל לא התרגשו מהגונל!! הבדיקות הראו עליות וירידות לסרוגין, והזקיקים הופיעו ונעלמו, אך כנראה שלא היה ביוץ. אז הטיפול הופסק באמצע. האם קרה לכן פוליציסטיות שבינכן? כעת מחכה למחזור ואם לא יופיע אקח ארגסט ונתחיל שוב........... אם כל הבאסה שבזה...זה קל יותר מלקבל תשובה שלילית לאחר שבועיים מורטי עצבים וטיפוס קירות....

העין ה 3

New member
יותר קל? אולי...

הזקיקים בכלל לא התרגשו מהגונל!! הבדיקות הראו עליות וירידות לסרוגין, והזקיקים הופיעו ונעלמו, אך כנראה שלא היה ביוץ. אז הטיפול הופסק באמצע. האם קרה לכן פוליציסטיות שבינכן? כעת מחכה למחזור ואם לא יופיע אקח ארגסט ונתחיל שוב........... אם כל הבאסה שבזה...זה קל יותר מלקבל תשובה שלילית לאחר שבועיים מורטי עצבים וטיפוס קירות....
יותר קל? אולי...
רק אם הרופא מבין מה קרה ויודע איך לפתור את הבעיה. היו לי כמה מחזורי טיפול שכלל לא הגיעו לשאיבה (לא בגלל שלא היה ביוץ). היה בהחלט קל לוותר על השבועיים מורטי העצבים, אבל היה עדיף לעבור אותם ולקבל בטא חיובית... מאחלת לך המון הצלחה בטיפול הבא ומחזיקה אצבעות.

קרה בהחלט, בטיפול הראשון שלי

התברר שגונל כלל לא מתאים לי. עברתי למנוגון והתגובות שלי היו נהדרות. השחלות שלי זקוקות ל LH שקיים במנוגון ולא קיים בגונל.

מעודד לקרוא

התברר שגונל כלל לא מתאים לי. עברתי למנוגון והתגובות שלי היו נהדרות. השחלות שלי זקוקות ל LH שקיים במנוגון ולא קיים בגונל.
מעודד לקרוא
הריון קודם קיבלתי מנוגון ומחזור ראשון נקלטתי. בהפעם הוחלט על גונל וכבר מחזור שני שנכשל. נראה לי שאבקש לחזור למנוגון. תודה על העידוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה