עוד טריידים מדהימים ב-NHL

HebrewHockey

New member
עוד טריידים מדהימים ב-NHL

הריינג´רס לא עוצרים. אחרי שחיזקו את ההתקפה בפאוול בורה, הם מחזקים את ההגנה בטום פוטי המצוין שמגיע מאדמונטון. יחד איתו מגיע החלוץ רם מארי. תמורתם נותנת ניו יורק כוכב בהתהוות - החלוץ מייק יורק. עיסקה ענקית בין ניו ג´רזי ודאלאס - ג´ו ניוונדייק וג´יימי לנגנברונר לדווילס, ג´ייסון ארנוט ורנדי מקיי, בתוספת בחירת דראפט בסיבוב הראשון, לסטארס. העיסקה המעניינת ביותר היא רכישתו של דריוס קספראיטיס, המגן הקשוח מאד מאד מאד של פיטסבורג, ע"י האלופה קולורדו. קולורדו משלמת מחיר יקר מאד - החלוץ הפיני המצוין וילה נימינן, ומגן צעיר בשם ריק ברי. מחיר באמת גבוה עבור שחקן שיהיה בכל מקרה שחקן חופשי בסוף העונה! קולורדו כנראה מרגישה בעייה ברורה ומיידית בהגנה שלה. פילדלפיה מוצאת את עצמה עם מכת פציעות פתאומית בהתקפה שלה, אחרי שאיבדה במשחק אחד גם את ג´רמי רוניק וגם את קית´ פרימו. בעיסקת בזק היא רוכשת את אדם אוטס הוותיק מוושינגטון, עדיין אחד החלוצים הטובים הליגה - מוביל את הליגה באסיסטים עם 57. פילי נאלצת למשכן את העתיד ולתת לוושינגטון שוער צעיר ואת שלוש(!) בחירות הדראפט הראשונות שלה בדראפט הקרוב.

MADPUCK

New member
damn!!

בתור אוהד דאלאס מושבע, אני עדיין בשוק! למעשה העסקה היא טובה מאד לדאלס מבחינה אסטרטגית... אבל ג´ו ניוינדייק ..... ולנגנברונר ששיחק בדאלאס כל החיים זה מחיר באמת כבד מאד תמורת הסיכוי לגביע סטנלי העונה..... אני מקווה מאד שהחילוף הזה יצדיק את עצמו!

power play

New member
יום אבל בניו ג´רסי ../images/Emo16.gif

מאז שהתחלתי לאהוד את ניו ג´רסי jason arnott היה השחקן שהכי סימפטתי. לא ברור הם היו צריכים לעסוק עיסקה עם דאלאס דווקא. העסקה הזאת מובילה ל"משבר אהדה" אני לא יודע אם להמשיך לאהוד את ניו ג´רסי, עכשיו שהשחקן שאני הכי אוהב שם עבר לקבוצה שאני הכי שונא..

למעלה