עוד טרם ציחצחתי שיניים....

רנה6

New member
עוד טרם ציחצחתי שיניים....

בוקר טוב לכן....אפילו לא הספקתי לצחצח...אני קוראת בעלוקה...אוקיי, לא משהו גדול , אבל בשבילנו כל איזכור הוא משהו ...אז הנה, מביאה לפניכן : " ולסיום מצוות ומעשים טובים, צביקה הדר קפץ לעשות שמח לילדים בבית חולים סורוקה בואכה הילדות שלו בבאר שבע. וכדי שיהיה להם ממש שמח הוא הביא איתו עוד איזה מאמי לאומי, ג'קו אייזנברג, אם זה לא קאמבק אז מה כן? "

שונית 7

New member
../images/Emo42.gifבוק ר טוב שירבאמת עשית לי

ב וקר טוב על הבוקר.עוד לא הספקתי לפתח את העיתון .שינוי באמת משמעותי אם מוציאים אותו למשימות התנדבותיות כמו עדוד ילדים חולים כי עד עכשיו לא העיזו.בשורה טובה :עשית לי את הבוקר רצה לקרא עיתון

רנה6

New member
חשבתי....

פתאום חשבתי לעצמי שאם הייתי ילדה, הייתי מדביקה את כל הכתבות עליו במחברת...ממש כמו שעשינו אז...אבל, אני ממש לא...כלומר, קצת...בכ"ז לא נעים כשכולם מסביב מצפים ממך לקצת בגרות.

דורית41

New member
איזה יופי -על הבוקר

זה באמת יופי-המשך המגמה החיובית. תודה שיר-לכתוב לנו לפני צחצוח שניים,זו אחוות פורום לשמה.! העלוקה כבר לא חושב שג'קו הולך בדד,אלא שאפילו הוא הפך למאמי הלאומי,ועושה מצוות בבתי חולים. אוףףףף אחד קטן-אתמול ראיתי את צביקה הדר בהופעה של נינט (כזכור ,הילדים שלי היו ...) אז למה הוא לא המשיך אתו מב"ש ליפו ?

שונית 7

New member
את יודעת לפעמים נדמה לי שאנחנו

שופטים בחומרה את כתבי הרכילות בגלל רגישות יתר שלנו.אין מה לעשות זאת העבודה שלהם וכשהם מגלים שינוי מגמה הם משתנים בהתאם ואכן יש שינוי מגמה רציני בעניין זה!!!

לא נעים להגיד...

אבל וואטפאק... מה פעילות התנדבותית? מה, הוא מלכת היופי? כאילו שאקסל רוז הלך לבקר ילדים חולים... וגם אם הוא כן, אז הוא בטח דאג שלא ייכתבו את זה בעיתונים... עאלק שנת הרוק... מישו שם מתבלבל, וזקי אייזנבלוך שלנו הופך לעוד חייל בצבא הישע של טמירה, אני לא אוהבת את זה... ככה זה כאן... עכשיו כדי לאזן את מנת הסוכר אני ממליצה (ואני מדברת אליך מר אייזבלומברג) שיצלמו אותו בפוזה מגרה, את בריטני למשל צילמו בלי תחתונים וגם סליחה ההילה הזו יותר מדי חמודה, בשביל האימג' הוא היה צריך רומן עם אשה בת 30+... איףףףףףףףףףףף

שונית 7

New member
אין מה לעשות :זה לא רק צבא הישע

שלטמירה כככה עובד שוק הבידור ותדמית הרוקר הפרוע כבר נדבקה אליו וזה יופי.אבל עכשיו צריך לאזן אותה עם כמה כפיות סוכר.לדעתי הם עובדים כרגע נכון איתו אפס טעויות {בנגוד לעבר}

דורית41

New member
גם לדעתי אפס טעויות.

והמבחן הוא מבחן התוצאה-הכל מתקתק,ובקצב מואץ (על הקצב דברנו אתמול). ומה לעשות שהוא אכן רוקר אבל גם ילד עם המוווווון נשמה-לא רואה מה הבעיה בלהופיע בבתי חולים לילדים- להיפך!גם כדורגלנים מגיעים לשמח ילדים -אז מה זה הופך אותם לפחות קשוחים על המגרש?

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif מעניין מה היה אתמול בהופעה אין

בינתיים דיווחים. מעצבן!!!!!!

a d i d a s 2 1

New member
נטי תרגיעי עם אקסל אה?

האמת..שמה לעשות בארץ דברים לא עובדים כמו בחול... בחול , הדברים של ג'קו היו נשמעים כמו שבארץ אומרים מה שלומך? איזה יום נהדר היום... אבל הכל באופן יחסי, וג'קו למרות הכל, עושה בינתים את הדרך שלו בארץ.... זה עניין של רגש והרגשה ללכת לילדים חולים ולנסות לעשות משהו למענם, לא זה מה שקובע אם הוא אדם טוב יותר או פחות.. ללכת לתוך הצלמים, ולקרוא להם תהילים לעין המצלמות זה פוזה כן.... ואני לא אגיד מי עשה ולא עשה את זה.... בכל מקרה..... כפרה על הואקו שליייייייייייי

רנה6

New member
והאמת היא....

אמת שחוץ מאחוות הפורם לשמה, היה כאן משהו ילדותי...רציתי להיות הראשונה ושכחתי שתמיד הייתי אומרת לילדים שלי :" אחרון חרון חביב, הוא יסע לת"א"....על כל פנים, היות ואני תמיד קוראת עיתון במיטה עם ספל קפה ( לפני צחצוח השיניים...איכס ביכס), קראתי את הרכילות הקטנה- גדולה ויש לומר שחיפשתי אחריה ומיד אצתי רצתי למחשב כאחוזת תזזית....

eilati27

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif אמאאאאאאאא!

טוב בנות אני קצת היסטרית אני מקווה שתוכלו לעזור לי...
אז ככה... אתמול הלכתי לבקר חברה שעובדת באחד המשרדים הצמודים לאיזור הפאבים בתחנה המרכזית הישנה בת"א... כידוע (או לא) אני עובדת קרוב לשם בעצמי ו"על הדרך" הלכתי לראות מה שלום השיפוצים ב"גהה" ואז... חשכו עיניי... בנות... השם הוחלף מ "גהה" ל - "אלג'יר" והמקום נראה ממש שומם... תקשיבו אני ממש בלחץ יש למישהי טלפונים,איש קשר,מישהו או משהו שיכול לטפל לנו בנושא ולבדוק... אתן לא מבינות איך הייתי אתול,כמו סהרורית!!! חברה שלי הייתה בשוק שזה ככה השפיע עליי,בבקשה שמישהי תגיד משהו אחר שאני לא מעודכנת לגביו!!!!

hela19

New member
ג'קו במעריב:במדור מלך הביצה...

במהדורה הכתובה של מעריב, ג'קו אייזנברג, נזכר פעמיים.. פעם ראשונה: בתוך הרשימה המכובדת של המברכים ביום ההולדת המשותף, של יוני דותן ודורון מדלי.. פעם שנייה: " על החלק האמנותי: סקעת ואייזנברג (בנפרד)" איזה יופי לפתוח את הבוקר... מקווה, שהצליח למתוק שלנו בחיפה... יום טוב, לכולם, הילה.

eilati27

New member
סומכת עליכן!!!

livi את לא מבינה איך נכנסתי ללחץ,אמרתי לעצמי שאם אתן שומעות את זה אתן בטח נגנבות... את קולטת....? כאילו הגהה,לא קיים בכלל יותר

alona37

New member
יואוו , לא שמתי לב , ופתחתי על זה..

שרשור , אני מתנצלת!

למעלה